02 Haziran 2012, Cumartesi 17:13:26

ATİLAY AYÇİN YİNE SERT ÇIKTI

Atatürk Havalimanı’nda Hava-İş Sendikası’nın eylemi devam ederken bugün destek için KESK de havalimanına geldi…
  • ablacım git atilay ve ekibi dıshatlar gidiste.ama sokaklera cıkacak yuzu varmı bilmem.tacizdi mobingdi derken baya bi sıkılmıs vazıyette canı.ama sunu bıl bızde thy ıscılerı olarak ona son genel kurulda 1 oyla kazandırdıgımız baskanlıgı gerı alıcaz .bızde sonuna kadar tacıze ugrayan ekmeklerıyle oynana avukatlara peskes cekılen kandırılan arkadaslarımızın yanındayız.klavye delıkanlısı derkende bu gun herkes gormus alanda delıkanlının tacızcıye neler yaptıgını.saygılar. sız ataturk yuruslerınde mılyonllar sokakta dıye gaza getırıp attırdınız ıcerı ergenokandan bır suru aydını.soluda sendıkayıda bıtren bu zıhnıyet zaten.
  • Sana inaniyor ve guveniyoruz.Turkiye calisma yasami ve diger degerli unsurlar aydinlar ogrenciler emekliler hepimiz yaninizdayiz sayin atilay aycin.sevgilerimiz tum thy calisanlari ile.
  • bu adam komedi. bu kadar tecrübeli ekip kabine adım atan yolcuya bakıp kişiliğini analiz edebilen ekipler nasıl olurda bu adama güvendi. aklım almıyor.. ben havaş çalışanıyım. hakkımı hukuk yoluyla arardım. insan hakları mahkemeleri var madem bu kadar kişi aynıdüşüncede birlesip büyük bir dava acsaydınız. sizin işinize girmeme gibi bir lüksünüz olamaz. grev dediğiniz sey iişverene önceden tarih bildirilir . işveren önlemini alır. yok böyle bir eylem tarzı . sen havacıysan asla böyle bir eylemde bulunamazsın. sonuç ortada ... işler yürüyor... allah işten cıkarılanların yardımcısı olsun. ama onların içinde akıl hocası varsaa üzülmğyorum. kim bilir nelere sebep oldularr
  • Manyakmıymış o adam tek başına okadar adamın içine girimiş?Kaya sayın artık mahkemede birde onunla uğraşır.
  • bugun kaya sayına saldırı olmus haberi olan var mı.sanırım dovmusler.
  • konusmayi sonuna kadar sabredip dinledim. ne soyledigi belli degil. ne istedigi de belli degil. kendince sosyalist sloganlar ile ben kacmadim burdayim mesaji veriyor. ama somut birsey yok. isten atilanlarin avukatlik masraflarini kim odeyecek? bu insanlara bir sure maas destegi verilecek mi? baskan bu mucadele doneminde herdaim bu insanlarin hizmetinde olacak mi, yani ulasilabilecek mi? baskan hukuk otoritelerin de kabul ettigi kanunsuz eylem gercegine karsi neden aciklama yapmiyor? tipik chp kafasi. bol bol laf. sonuc yok.
  • Hala diyorki bu isin pesini birakmiycam....demiyorki koltuktan kalkamiyorum...yalandan mucadeleymis...mucadelen batsin senin
  • Bazen söz yetmiyor gerçekten, insan kendi kendini çürütebiliyor. Başka bir başkan seçilene kadar sendikadan topluca istifa edelim diyorum ama bundan sonrakinin devşirme olmayacağını kim bilebilir? Fakat bu zihniyetle devam etmez. Resmen siyasi ranta, gövde gösterisine gitti bunca insan ve sendika yerinde duruyor! Bu ülkede sendikacılık da kirli, sendikacılık da ölmüş yazık
  • Bizi tanımıyorlarsa 1995 yılına baksınlar demiş. Dönemin hükümeti krizle uğraşıyor. Aynı dönemlerde Kuzey Irak a yapılacak geniş kapsamlı operasyonlar öncesinde Gazi olayları başlıyor . 17 kişi ölüyor. Gazi olaylarıyla başlıyor yıpratma politikası ardından terör e kurban verdiklerimiz. Ve hükümetin ciddi sıkıntıları varken sırf siyasi olarak dönemin hükümetinin yıpratılması amaçlı thy havaş ,Kristal-İş Sendikası ile Cam İşverenleri Sendikası,Metal-İş,DİSK'e bağlı Birleşik Metal İşçileri Sendikasıve Türk-İş birbiri ardına ülkeyi ve yönetenleri her alanda sıkıntıya sokmak için beraber hareket etmişlerdir. 1995 yılı aslında objektif olarak araştırarak şu an bakıldığında görünen manzara budur.o zamanki siyasi iradeyi zorlayacak güç hiç bir sendikada bulunmuyor. Bu bir güç gösterisi idi.Belli aralıklarla farklı meslek gruplarıyla hükümete karşı sergilenen. Başarılı olamadı . Sendika mağdur olan örgütlediği işten atılan arkadaşların mağduriyetini gidermeli. Öyle işkembeden sallayarak değil.
  • Ya bırakın bu ıslerı atıldıysa gerı alınır ne var aycını dınleyen bana kulak versın yeter armut agacından cıkmadı kımse, atanlarında baba malı deyıl gırmek ıcın nasıl caba verdın aynı cabayı sımdıde ver ama grev ıs yavaslatma deyıl keskın, sırke mısalı olursun, ustun ustu vardır ulas ustelıkte bı ozur mesajı bıle alırsın pardon yazısı burası turkıye unutma ustun ustune ulasamıyorsan da tılkı karda fıkrasını hatırla bılmıyorsan (ucmayı bılmeyenın ı.....lık neyıne)

Hava-İş Sendikası’nın Türk Hava Yolları’na karşı 5 gündür sürdürdüğü eylem tüm hızıyla sürerken, bugün destek için KESK ve BTS de havalimanına yürüdü. Hava-İş Genel Başkanı Atilay Ayçin tarafından karşılanan KESK ve BTS sloganlar atarak Türk Hava Yolları ve AK Parti iktidarını protesto etti.

KESK Başkanı Lemi Özgen ve BTS Genel Başkanı Yunus Akıl yaptıkları açıklamada Hava-İş’in mücadelesinin haklı ve onurlu olduğunu ifade ederek sonuna kadar yanlarında olduklarını belirtti.

Hava-İş Genel Başkanı Atilay Ayçin ise, Türk Hava Yolları’nın uyguladığı politikanın kanunsuz olduğunu belirterek, “Bir işveren işçisini SMS yoluyla işten çıkaramaz. Bu kanunlara aykırıdır. İmza ile tebliğ etmeniz gerekir” dedi.

AK Parti iktidarını ve Türk Hava Yolları’nı sert sözlerle eleştiren Ayçin, yönetimdeki anlayışın baskıcı olduğunu ve sendikacılığın hedef alındığını sözlerine ekledi.

Mücadeleden asla vazgeçmeyeceklerini açıklayan Genel Başkan Atilay Ayçin, “Türk Hava Yolları bizim vazgeçeceğimizi düşünüyorsa 1995 yılına bir baksın. Bizi iyi tanısın. Biz 128 gün çadırlarda yatıp asla vazgeçmedik, yine vazgeçmeyeceğiz. Hak ettiğimizi alacağız. Eğer bu yasayı Cumhurbaşkanı onaylarsa uluslar arası platformlarda da hakkımızı aramaya devam edeceğiz” dedi.

Türk Hava Yolları’nın son 1 yılda yaşadığı zararı açıklayamadığını ifade eden Ayçin, "Son 3 yılda işten çıkarılanlara verilen kıdem ihbar tazminatının miktarına ilişkin soruları yanıtlayamıyorlar” sözleriyle THY’yi eleştirdi.

Hava-İş'in eylemine destek olmak için gelen şarkıcı Hakan Yeşilyurt da Çavbella şarkısını söyleyerek Hava-İş'in yanında olduğunu ifade etti.

İşte Atilay Ayçin’in açıklamalarının tamamı:

©AirportHaber

ATİLAY AYÇİN YİNE SERT ÇIKTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (40)

turkan abla ~ 12 yıl önce
ablacım git atilay ve ekibi dıshatlar gidiste.ama sokaklera cıkacak yuzu varmı bilmem.tacizdi mobingdi derken baya bi sıkılmıs vazıyette canı.ama sunu bıl bızde thy ıscılerı olarak ona son genel kurulda 1 oyla kazandırdıgımız baskanlıgı gerı alıcaz .bızde sonuna kadar tacıze ugrayan ekmeklerıyle oynana avukatlara peskes cekılen kandırılan arkadaslarımızın yanındayız.klavye delıkanlısı derkende bu gun herkes gormus alanda delıkanlının tacızcıye neler yaptıgını.saygılar. sız ataturk yuruslerınde mılyonllar sokakta dıye gaza getırıp attırdınız ıcerı ergenokandan bır suru aydını.soluda sendıkayıda bıtren bu zıhnıyet zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turkan Turkyilmaz ve Yuzbinlerimiz Sizllerle Klavye kabadayilarina ve Emek Hirsizlarina karsi sokaklarda yaninizda olacagiz Bin Yemin Olsun Sonuna Kadar ~ 12 yıl önce
Sana inaniyor ve guveniyoruz.Turkiye calisma yasami ve diger degerli unsurlar aydinlar ogrenciler emekliler hepimiz yaninizdayiz sayin atilay aycin.sevgilerimiz tum thy calisanlari ile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ops ~ 12 yıl önce
bu adam komedi. bu kadar tecrübeli ekip kabine adım atan yolcuya bakıp kişiliğini analiz edebilen ekipler nasıl olurda bu adama güvendi. aklım almıyor.. ben havaş çalışanıyım. hakkımı hukuk yoluyla arardım. insan hakları mahkemeleri var madem bu kadar kişi aynıdüşüncede birlesip büyük bir dava acsaydınız. sizin işinize girmeme gibi bir lüksünüz olamaz. grev dediğiniz sey iişverene önceden tarih bildirilir . işveren önlemini alır. yok böyle bir eylem tarzı . sen havacıysan asla böyle bir eylemde bulunamazsın. sonuç ortada ... işler yürüyor... allah işten cıkarılanların yardımcısı olsun. ama onların içinde akıl hocası varsaa üzülmğyorum. kim bilir nelere sebep oldularr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bende duydum ~ 12 yıl önce
Manyakmıymış o adam tek başına okadar adamın içine girimiş?Kaya sayın artık mahkemede birde onunla uğraşır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
bugun kaya sayına saldırı olmus haberi olan var mı.sanırım dovmusler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dinledim:( ~ 12 yıl önce
konusmayi sonuna kadar sabredip dinledim. ne soyledigi belli degil. ne istedigi de belli degil. kendince sosyalist sloganlar ile ben kacmadim burdayim mesaji veriyor. ama somut birsey yok. isten atilanlarin avukatlik masraflarini kim odeyecek? bu insanlara bir sure maas destegi verilecek mi? baskan bu mucadele doneminde herdaim bu insanlarin hizmetinde olacak mi, yani ulasilabilecek mi? baskan hukuk otoritelerin de kabul ettigi kanunsuz eylem gercegine karsi neden aciklama yapmiyor? tipik chp kafasi. bol bol laf. sonuc yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gitsin artikkkkkk...dussun yakamizdannn... ~ 12 yıl önce
Hala diyorki bu isin pesini birakmiycam....demiyorki koltuktan kalkamiyorum...yalandan mucadeleymis...mucadelen batsin senin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sendikadan istifa!! ~ 12 yıl önce
Bazen söz yetmiyor gerçekten, insan kendi kendini çürütebiliyor. Başka bir başkan seçilene kadar sendikadan topluca istifa edelim diyorum ama bundan sonrakinin devşirme olmayacağını kim bilebilir? Fakat bu zihniyetle devam etmez. Resmen siyasi ranta, gövde gösterisine gitti bunca insan ve sendika yerinde duruyor! Bu ülkede sendikacılık da kirli, sendikacılık da ölmüş yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kite KhaN ~ 12 yıl önce
Bizi tanımıyorlarsa 1995 yılına baksınlar demiş. Dönemin hükümeti krizle uğraşıyor. Aynı dönemlerde Kuzey Irak a yapılacak geniş kapsamlı operasyonlar öncesinde Gazi olayları başlıyor . 17 kişi ölüyor. Gazi olaylarıyla başlıyor yıpratma politikası ardından terör e kurban verdiklerimiz. Ve hükümetin ciddi sıkıntıları varken sırf siyasi olarak dönemin hükümetinin yıpratılması amaçlı thy havaş ,Kristal-İş Sendikası ile Cam İşverenleri Sendikası,Metal-İş,DİSK'e bağlı Birleşik Metal İşçileri Sendikasıve Türk-İş birbiri ardına ülkeyi ve yönetenleri her alanda sıkıntıya sokmak için beraber hareket etmişlerdir. 1995 yılı aslında objektif olarak araştırarak şu an bakıldığında görünen manzara budur.o zamanki siyasi iradeyi zorlayacak güç hiç bir sendikada bulunmuyor. Bu bir güç gösterisi idi.Belli aralıklarla farklı meslek gruplarıyla hükümete karşı sergilenen. Başarılı olamadı . Sendika mağdur olan örgütlediği işten atılan arkadaşların mağduriyetini gidermeli. Öyle işkembeden sallayarak değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ıstıkbal goklerdedır ılerı :)) ~ 12 yıl önce
Ya bırakın bu ıslerı atıldıysa gerı alınır ne var aycını dınleyen bana kulak versın yeter armut agacından cıkmadı kımse, atanlarında baba malı deyıl gırmek ıcın nasıl caba verdın aynı cabayı sımdıde ver ama grev ıs yavaslatma deyıl keskın, sırke mısalı olursun, ustun ustu vardır ulas ustelıkte bı ozur mesajı bıle alırsın pardon yazısı burası turkıye unutma ustun ustune ulasamıyorsan da tılkı karda fıkrasını hatırla bılmıyorsan (ucmayı bılmeyenın ı.....lık neyıne)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000