01 Ekim 2008, Çarşamba 17:03:02

ATİLAY AYÇİN AIRPORT TV’DE

Türk Hava Yolları çağrı merkezinin özelleştirilmesine tepkiler sürerken bugün zehir zemberek bir basın açıklaması yapan Hava-İş Sendikası Başkanı Atilay Ayçin, Airport TV’de gelinen aşamayı değerlendirecek.
  • kavğa,gerginlik,kaos ,demoğoji ve yalandan beslenerek,işcilere bedel ödeterek sendikacılık yapılmaz.yapılırsa:işte anadolu satışlar,call center.teknika.ş,yer işletme.bunlar senin 20 yılda yaptığın eserler..KAHROSUN SENDİKA AĞALARI VE ONUN YAĞDAMLIKLARI....

Call Center önünde bugün çalışanlara hitaben bir toplantı yapan Hava İş Sendikası Başkanı Atilay Ayçin, Airport TV Ana haber bültenine konuk olacak.

Bu akşam saat 19:00’da Ana Haber bülteninde Airport TV Haber Müdürü Murat Herdem’in sorularını cevaplayacak olan Ayçin, gelinen aşamayı ve sendikanın eylem planını açıklayacak.

Airport TV'yi Türksat uydusu 12729 frekans ve sembol 30000'den seyredebilirsiniz.

ATİLAY AYÇİN AIRPORT TV’DE

Yorumlar

dağobel; ~ 16 yıl önce
kavğa,gerginlik,kaos ,demoğoji ve yalandan beslenerek,işcilere bedel ödeterek sendikacılık yapılmaz.yapılırsa:işte anadolu satışlar,call center.teknika.ş,yer işletme.bunlar senin 20 yılda yaptığın eserler..KAHROSUN SENDİKA AĞALARI VE ONUN YAĞDAMLIKLARI....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000