11 Mart 2013, Pazartesi 11:29:54

ATATÜRK HAVALİMANI’NI BİRBİRİNE KATTILAR

Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Diyarbakır uçağına geç kalan üç yolcu Atatürk Havalimanı’nda adeta terör estirdi.
  • burada bize atatürkçülük üzerinden demogoji yapma memo. bende sana efendimizin veda hutbesini hatırlatayım. Müslümanlar kardeşdir.
  • bileti 500 tl yapsan da bos...bunlarda kara is kara para cok!!!! en basitinden git aksaray'a laleli'ye gor ne islerden ne paralar kazaniyorlar ki bu sadece bir ornek!!!!
  • Bencede yap bileti 150-200 bak maganda kaliyormu hatta boyle tip yolcusu cok olanlarida 300 e kadar yolu var bunlarin yeri esenler harem nelerine ucak
  • Eger bu hanzolar bugunku ucaga transfer edilip de ucuruldu iseler darp edilen calisanlarda bir parca gurur,onur varsa birakirlar islerini giderler bir de hem tgs ye hem tav hem de emniyet e gerekli guvenlik onlemlerini almayip, uygun calisma ortami saglamadiklarindan ve olaylara seyirci kaldiklarindan dolayi dava acarlar!!! olmaz ama ben yine de yazayim dedim..bunlar yapilmazsa, polis polislik yapmaz hakim de hakimlik yapmazsa bu isler bitmezzzz!!! Ayrica dogu ve guneydogululara insancil ne yapsan anlamazlar..Onlar ancak hot zotten anlarlar..Aci ama gercek..Bunun ayibi hem devletin hem de orali insanlarindir...Bu yorumu yazan da doguludur..Oranin insani herseyi kaba kuvvetle,siddetle halledecegi ogretilerek buyutulur ve oyle yasarlar..Cunku cevrelerinde hersey siddettir..Eslerini ,cocuklarini doverler..Tarlaya,bahceye komsu kedisi,kopegi girdigi icin az mi adam olduruldu oralarda??? Bu 100 yildir boyle..Devlet egitmez bunlari kendi baslarina salarsa da ortaya boyle manzaralar cikar!!!
  • Ey TÜRK gençliği diye başlayan Ata'mızın bize bir hitabesi vardı. Hatırlatayım dedim!
  • bu marabaları kamyonla seyahat ettiriceksin yanlarınada 2 koyun leş kokusunun içinde gitsinler
  • Hayır arkadaşım. Bomba patlasa gene karışmazlar. Polislerin ve TAV Güvenlik'in aslan kesilmesi için müdahale edecekleri kişinin kendi halinde, efendi biri olması gerekiyor. Bir gariban bulsunlar güvenlikçi çakallarla beraber 20 kişi nasıl saldırıyorlar, bir seyret.
  • malesef havalimanı otoritesi, güvenlik güçleri ve şirketler personelin vücut bütünlüğünü/can güvenliğini koruyamamaktadır, aynı olaylar izmir havalimanında da her gün olmaktadır. uçağı kaçıran yolcular biletlerinin yanmasından ötürü bizlere saldırmaktadır. bu gibi şiddete/darpa/fiziksel yaralanmamıza ramak kalıyor ve kendimizi zor kurtarıyoruz, o tgs çalışanı arkadaşa çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. Sn Sefa İnan bey sizden rica ediyorum saw,ist,adb,dlm,ayt gibi tüm meydanlarda uçağı kaçıran yolcu saldırısı bizleri tehdit etmektedir lütfen bu konuyu takip edin.havayolu şirketleri de acilen kara liste uygulamasına geçmeli ve vandal yolcuların bilet almaları engellenmelidir.
  • bilete uc kurus verip biletle birlikte personelide satin aldigini saniyor halkimiz sanirim.biz ne satiligiz nede bu seviyesiz davranislari hakediyoruz.her kesimden insana hizmet veriyoruz elimizden gelebin en iyisini yapiyoruz.ama karsiligi ne hakaret ne kufur ne dayak olmali bu devirde kediye bile kis desen ortalik ayaga kalkarken bizim kim arkamizda durcak bir kedi kadar degerimz yokmu.biraz anlayis gosterilsn biz calisanlara.her on yolcunun yedisinden kufur duymaktan bıktık.bizde ana baba evladiyiz
  • Ne kara listesi ??

Atatürk Havalimanı’nda üç yolcu dün gece kontuarda görev yapan TGS çalışanlarına saldırdı. Saat 01.30’da kalkacak uçağa geç kaldıkları için TGS çalışanları tarafından uçuşa kabul edilmeyen üç yolcu havaalanını birbirine kattı.

TK2612 sefer sayılı THY uçağı ile Diyarbakır’a gitmek isteyen üç kişi, kontuar görevlilerini darp etti, bir çalışanın burnunu kırdı. Dün gece yaşanan kavgayı çevredekiler ve polis güçlükle ayırdı. Kavga sonrası TGS çalışanı K. A. ile E. Y. ciddi darbe aldı. Bakırköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılan iki çalışan rapor aldıktan sonra kendilerine saldıran yolculardan şikayetçi oldu.

ATATÜRK HAVALİMANI’NI BİRBİRİNE KATTILAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (78)

BaBa KaRTaL ~ 11 yıl önce
burada bize atatürkçülük üzerinden demogoji yapma memo. bende sana efendimizin veda hutbesini hatırlatayım. Müslümanlar kardeşdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bos ~ 11 yıl önce
bileti 500 tl yapsan da bos...bunlarda kara is kara para cok!!!! en basitinden git aksaray'a laleli'ye gor ne islerden ne paralar kazaniyorlar ki bu sadece bir ornek!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aynen ~ 11 yıl önce
Bencede yap bileti 150-200 bak maganda kaliyormu hatta boyle tip yolcusu cok olanlarida 300 e kadar yolu var bunlarin yeri esenler harem nelerine ucak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bitmezzz ~ 11 yıl önce
Eger bu hanzolar bugunku ucaga transfer edilip de ucuruldu iseler darp edilen calisanlarda bir parca gurur,onur varsa birakirlar islerini giderler bir de hem tgs ye hem tav hem de emniyet e gerekli guvenlik onlemlerini almayip, uygun calisma ortami saglamadiklarindan ve olaylara seyirci kaldiklarindan dolayi dava acarlar!!! olmaz ama ben yine de yazayim dedim..bunlar yapilmazsa, polis polislik yapmaz hakim de hakimlik yapmazsa bu isler bitmezzzz!!! Ayrica dogu ve guneydogululara insancil ne yapsan anlamazlar..Onlar ancak hot zotten anlarlar..Aci ama gercek..Bunun ayibi hem devletin hem de orali insanlarindir...Bu yorumu yazan da doguludur..Oranin insani herseyi kaba kuvvetle,siddetle halledecegi ogretilerek buyutulur ve oyle yasarlar..Cunku cevrelerinde hersey siddettir..Eslerini ,cocuklarini doverler..Tarlaya,bahceye komsu kedisi,kopegi girdigi icin az mi adam olduruldu oralarda??? Bu 100 yildir boyle..Devlet egitmez bunlari kendi baslarina salarsa da ortaya boyle manzaralar cikar!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mehmet ~ 11 yıl önce
Ey TÜRK gençliği diye başlayan Ata'mızın bize bir hitabesi vardı. Hatırlatayım dedim!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kaka ~ 11 yıl önce
bu marabaları kamyonla seyahat ettiriceksin yanlarınada 2 koyun leş kokusunun içinde gitsinler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
orman kanunu'na ~ 11 yıl önce
Hayır arkadaşım. Bomba patlasa gene karışmazlar. Polislerin ve TAV Güvenlik'in aslan kesilmesi için müdahale edecekleri kişinin kendi halinde, efendi biri olması gerekiyor. Bir gariban bulsunlar güvenlikçi çakallarla beraber 20 kişi nasıl saldırıyorlar, bir seyret.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
patates piresi ~ 11 yıl önce
malesef havalimanı otoritesi, güvenlik güçleri ve şirketler personelin vücut bütünlüğünü/can güvenliğini koruyamamaktadır, aynı olaylar izmir havalimanında da her gün olmaktadır. uçağı kaçıran yolcular biletlerinin yanmasından ötürü bizlere saldırmaktadır. bu gibi şiddete/darpa/fiziksel yaralanmamıza ramak kalıyor ve kendimizi zor kurtarıyoruz, o tgs çalışanı arkadaşa çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. Sn Sefa İnan bey sizden rica ediyorum saw,ist,adb,dlm,ayt gibi tüm meydanlarda uçağı kaçıran yolcu saldırısı bizleri tehdit etmektedir lütfen bu konuyu takip edin.havayolu şirketleri de acilen kara liste uygulamasına geçmeli ve vandal yolcuların bilet almaları engellenmelidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
b827 ~ 11 yıl önce
bilete uc kurus verip biletle birlikte personelide satin aldigini saniyor halkimiz sanirim.biz ne satiligiz nede bu seviyesiz davranislari hakediyoruz.her kesimden insana hizmet veriyoruz elimizden gelebin en iyisini yapiyoruz.ama karsiligi ne hakaret ne kufur ne dayak olmali bu devirde kediye bile kis desen ortalik ayaga kalkarken bizim kim arkamizda durcak bir kedi kadar degerimz yokmu.biraz anlayis gosterilsn biz calisanlara.her on yolcunun yedisinden kufur duymaktan bıktık.bizde ana baba evladiyiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Herşey para olmuş ~ 11 yıl önce
Ne kara listesi ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000