09 Ocak 2013, Çarşamba 08:44:11

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA UZUN GECE

İstanbul'u etkisi altına alan yoğun kar yağışı, Atatürk Havalimanı’nda uzun rötarlara neden oldu...
  • Rotar kis sartlarinda olagan birsey, yalniz bir dilim pizza icin 11 TL aliyorlar, buna yuh derim. Insanlari sogusluyorlar, yolunacak kaz gibi goruyorlar, yuh diyorum, baskada birsey demiyorum.
  • Lh ın ne zamandan beri DUS seferi var:) olay TK nın 8deki avrupa seferlerini gece 3-4e alması. Çekilen resimde de görülüyor zaten:)

İstanbul'u etkisi altına alan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle uçuşlar gecikmeli yapıldı. Uçaklar, karşı meydanlardaki olumsuz hava koşulları ve yoğun hava trafiği nedeniyle Atatürk Havalimanı’na gecikmeli gelirken, gecikmeli gelen uçakların bağlantılı, Avrupa uçuşları yapılamadı. Avrupa’daki havalimanlarının gece saatlerinde uçuş trafiğine kapanmasından dolayı Türk Hava Yolları Viyana, Zürih, Londra, Kopenhag, Paris, Brüksel, Lufthansa Havayolları’nın Münih, Düsseldorf ve Frankfurt seferlerinde yaklaşık 9 saatlik gecikmeler yaşandı. 

Avrupa uçuşlarında yaşanan gecikmeden dolayı Türk Hava Yolları yolcuları otellere yerleştirilirken havalimanında kalan yolculardan bazıları ise vakitlerini uyuyarak ya da oyun oynayarak geçirdi.

Uçağının uzun süreli rötar yaptığını söyleyen Edip Ekmen, “Ben Düsseldof’a gideceğim. Akşam 19.40’da kalkacaktık ama şimdi gece 04.50’de kalkacağız, oda belli değil ne zaman kalkacağı. Artık kar dolayısıyla veya başka bir sebeple bilemiyorum. Bugün ne olduysa hanımımla aynı koltuğa bile oturamıyoruz. Biz havalimanına biraz erken geldik deprem olduğu için. Evdeydik, hazırlanıyorduk birden bire ev sallandı. Hanıma dedim ki gel kaçalım en iyisi havalimanına. Geldik buraya burada da uçak rötar yapmış. Kaldık burada. Artık sabahleyin de gidebilecek miyiz bilmiyorum. 8 saat rötar var ama gidebilecek miyiz henüz orasını bilmiyoruz” diye konuştu.

İsveç’e gidecek bir başka yolcu ise, “İsveç uçağım 1 saat 20 dakika rötarlı. Uzun süreden beri bekliyoruz. Gecikmenin neden kaynaklandığını daha söylemediler ama herhalde kar kış olması lazım” şeklinde konuştu.

Şanghay yolcusu olan Sinan Arıca ise, “Ben Şanghay’a gideceğim iki saat rötar var uçağımda” ifadelerini kullandı.

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA UZUN GECE

Yorumlar

İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Rotar kis sartlarinda olagan birsey, yalniz bir dilim pizza icin 11 TL aliyorlar, buna yuh derim. Insanlari sogusluyorlar, yolunacak kaz gibi goruyorlar, yuh diyorum, baskada birsey demiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlginc ~ 11 yıl önce
Lh ın ne zamandan beri DUS seferi var:) olay TK nın 8deki avrupa seferlerini gece 3-4e alması. Çekilen resimde de görülüyor zaten:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000