09 Mart 2014, Pazar 14:00:10

ATATÜRK HAVALİMANI ZİRVEYE UÇTU

Atatürk Havalimanı ocak ayında kendi kategorisinde en hızlı büyüyen havalimanı olarak yolcu sayısı açısından Avrupa’da üçüncü sıraya yerleşti .
  • Atatürk hava limanı büyüyüp bu ne dhm nede THY dir büyük katkısı olarak yemek yemeden su içmeden az personelle çok iş yapmaya çalışan uçak altı personelidir. Rizeliler yatsın torpilliler yatsın uçak altı yardırmaya devam
  • bırak onu bunu hala her yağmurda metro katını su basıyor kemal efendi !!!
  • bu resimde bu adam ne alaka o mu uçurdu zirveye
  • amsterdam ve frankfurtu devirdi be ahl tarih yazıyor
  • THY'nin Atatürk Havalimanı'nı hub olarak kullanması ve buna bınaen gelişmesi sürerken, havalimanının buna ayak uydurmakta zorlandığını gözlemliyoruz. Aşağıda bahsedeceğim 1-2 teferruat yukarıdaki düşüncelerimi teyit eder nitelikte: 1. Bu cuma günü 204 Nolu bekleme salonu girişi solunda bulunan lavaboyu kullanmak zorunda kaldım. Maalesef tuvaietteki urin kokusundan girdiğime pişman oldum. Oysa burası bizim Dünyaya açılan penceremiz. 2. Dış hatlarda restoranların ait katında bulunan mescide girdim, neredeyse secde edecek yer yok. Afrika ve Uzakdoğu menşeili yolcular mescidi dinlenme salonu yapmışlar. Horultu ve gürültü arasında zar zor 2 rekat namaz kılabildim. 3. Hem geliş hemde gidişlerde pasaport kuyrukları can sıkıyor. Teferruata girdikten sonra bu yazı çok uzar. Sonuç olarak Atatürk Havalimanı maalesef THY nin hızlı gelişiminin gerisinde kalıyor. Umarım bu küçük ayrıntılara tez elden çözüm bulunur. Unutmayalım, küçük ayrıntılar kalite farkını ortaya koyar.

Atatürk Havalimanı ocak ayında kendi kategorisinde en hızlı büyüyen havalimanı olarak yolcu sayısı açısından Avrupa’da üçüncü sıraya yerleşti .

TAV Havalimanları tarafından işletilen İstanbul Atatürk Havalimanı, ocak ayında önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 14,8 artışla yolcu trafiği en hızlı büyüyen havalimanı oldu. Avrupalı havalimanı işletmecilerinin çatı örgütü Airports Council International (ACI Europe) tarafından yapılan açıklamaya göre, İstanbul Atatürk, Londra Heathrow ve Paris CDG’nin ardından ocak ayı trafiği sonuçlarıyla üçüncü sırada yer aldı. Ocak ayında Avrupa’daki havalimanlarında yolcu trafiği ortalama yüzde 6,3 artarken, Atatürk Havalimanı yüzde 14,8 artışla kendi kategorisinde en hızlı büyüyen havalimanı oldu.

TAV İstanbul Genel Müdürü Kemal Ünlü “Atatürk Havalimanı havacılıkta dünyanın sayılı bağlantı merkezlerinden biri haline coğrafi konumu ve hizmet kalitesiyle önemli bir cazibe merkezi olarak büyümesini sürdürüyor. Ulaştırma Bakanlığı’nın öncülüğünde DHMİ, SHGM ve THY başta olmak üzere tüm paydaşlarımızla işbirliği içinde çalışarak bu konuma erişmekten mutluluk duyuyoruz. Atatürk Havalimanı halen süren kapasite artırma çalışmalarının da sonuçlanmasıyla büyümemizi sürdüreceğiz. Yolcu memnuniyeti birinci önceliğimiz. Farklı yolcu beklentilerini karşılayacak şekilde inovatif hizmetler geliştirerek hızlı, güvenli ve konforlu bir seyahat deneyimi sunmak üzere çalışıyoruz” dedi.

DHMİ verilerine göre, ocak ayında Atatürk Havalimanı 4 milyon 105 bin 184 yolcuya hizmet verdi.

ATATÜRK HAVALİMANI ZİRVEYE UÇTU

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Atatürk hava limanı büyüyüp bu ne dhm nede THY dir büyük katkısı olarak yemek yemeden su içmeden az personelle çok iş yapmaya çalışan uçak altı personelidir. Rizeliler yatsın torpilliler yatsın uçak altı yardırmaya devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havagazı ~ 10 yıl önce
bırak onu bunu hala her yağmurda metro katını su basıyor kemal efendi !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
radar ~ 10 yıl önce
bu resimde bu adam ne alaka o mu uçurdu zirveye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kolay değil ~ 10 yıl önce
amsterdam ve frankfurtu devirdi be ahl tarih yazıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bekir Kurt ~ 10 yıl önce
THY'nin Atatürk Havalimanı'nı hub olarak kullanması ve buna bınaen gelişmesi sürerken, havalimanının buna ayak uydurmakta zorlandığını gözlemliyoruz. Aşağıda bahsedeceğim 1-2 teferruat yukarıdaki düşüncelerimi teyit eder nitelikte: 1. Bu cuma günü 204 Nolu bekleme salonu girişi solunda bulunan lavaboyu kullanmak zorunda kaldım. Maalesef tuvaietteki urin kokusundan girdiğime pişman oldum. Oysa burası bizim Dünyaya açılan penceremiz. 2. Dış hatlarda restoranların ait katında bulunan mescide girdim, neredeyse secde edecek yer yok. Afrika ve Uzakdoğu menşeili yolcular mescidi dinlenme salonu yapmışlar. Horultu ve gürültü arasında zar zor 2 rekat namaz kılabildim. 3. Hem geliş hemde gidişlerde pasaport kuyrukları can sıkıyor. Teferruata girdikten sonra bu yazı çok uzar. Sonuç olarak Atatürk Havalimanı maalesef THY nin hızlı gelişiminin gerisinde kalıyor. Umarım bu küçük ayrıntılara tez elden çözüm bulunur. Unutmayalım, küçük ayrıntılar kalite farkını ortaya koyar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000