28 Mayıs 2010, Cuma 23:19:42

ARINÇ "THY İLE GURUR DUYUYORUZ"

Türk Hava Yolları’nın kuruluş yıldönümü anısına bu akşam İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen “Kuş olup uçsam...” isimli konserde, Türk müziğinin eşsiz ismi Melihat Gülses, seçkin eserlerini seslendirdi.
  • daha 100 kusur ucak icin park yeri bulamayan ve yogunluktan her 100 ucusunun 32 si rotarli olan THY 330 ucagi nereye sigdiracak bu kadar ucagi kaldiracak havalanini nasil ve nereye yapacak bu kadar ucakla nereye,kac frekansta ucacak,bu kadar ucagi kac tane elemanla,nasil ucuracak bunu bilen var mi???
  • ön sirada oturan 13 kisi icinde sadece 4 kadin olmasi baskalarini da rahatsiz ediyor mu?
  • 2011 seçimlerinden sonra siz görün çağ atlamayı. Esas o zaman dünyanın en büyük havayolu olacak. Ve bölgesel havacılık ödüllerinden kurtulacak.
  • mutluyuz,gururluyuz
  • kımsenin zoruna gitmesin thy bundan cok daha ileriye gidecektir ve nice 77. yıllar kutlayacaktır hedef 330 ucaklık filo ...
  • thy nin lise mezunu alımını anlamş değilim. memlekette bir dünya üniversite mezunu var iş bekleyen. 3-4 yıl önce bi yakınım başvurmuştu 4 yıllık üniversite mezunu ve kriterlere uymadığı söylendi . neymiş lise ve önlisans alıyolar. amacınız ne arkadaşım okumuş etmiş elemanı alma daha düşüğünü al tam bir fiyasko altında bişeyler aramak lazım. thy çıtayı yükseltmek istiyosa okumuş eleman daha iyidir. çıtayı daha da yükseltmelerenie yardımcı olur. şunu da belirteyim üniversite okumak o kadar kolay değil o sıkıntıyı çeken işine daha çok adapte olur. biz liseye kadar okuduk ne gördük edebiyat edebi metinler matematik işle ilgili hiçbir şey yok ancak üniversitede işltme ve turzm dersinde bir dünya iletişim ile ilgili ders var.
  • Elma veren ağaç taşlanır.Adamlar şirketi nerelerden nerelere getirdiler.Helal olsun diyen yok.Bence birazda olumlu yönlerini göremek ve kutlamak da gerekir diye düşünüyorum
  • sayın valim siz valisiniz biraz agır olmanız gerekmiyormu hafiften bir alkış yetrli olmalı fotograf sanki işsizlik azalmış ülke kalkınmış terör bitmiş üreten biziz dışa bagımlı degiliz gibi ifade seziyorum ne bilim
  • fotografa bakın ALLAH için ne yaaptılar memlekete niçin alkışlıyorsunuz efendiler yazıklar olsun alkışçı millet olduk hesap sorun dışa bagımı işsizi satılan taşınmazları peşkeşi taşeron cumhuriyetini pasaport verdikleri teröristi şehitlerin hesabını yıkıma giden türkiyenin hesabını sorun türkmilleti bu degil napıyorsunuz onlar saltanat kibir padişahı olmuşlar köreelmiş gözleriniz görün artık
  • THY bence lise veya iki yıllık, açıköğretim veya adı sanı duyulmamış üniversiteden 4 yıllık mezunlara hayatta göremeyeceği maaşı ve sosyal imkanları tanıyan tanıyan bir kuruluş. Bu arada TGS masrafların kısılması için kurulmuş bir taşeron şirketti sözde. TGS çalışanları asla THY çalışanları ile aynı hakka sahip olamayacaklarının farkındalar değil mi, bazen bunu anlayamadıklarını düşünüyorum.

Türk Hava Yolları'nın 77.yıl kutlamaları çerçevesinde Beşiktaş Lütfi Kırdar Konferans Salonunda "Kuş olup uçşam..." isimli konser düzenlendi.

Konsere, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, İstanbul Valiliğinden alınarak Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığına getirilen Muammer Güler, THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, THY Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Temel Kotil, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Aykut Cengiz Engin, DHMİ Atatürk Havalimanı Başmüdürü Celal Özuğur ve iş, sanat ve medya alanından pek çok önemli isim katıldı.

Konser öncesinde konuşan Arınç, bu akşam böyle bir ortamda bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, Türkiye'nin yetiştirdiği önemli ses sanatçılarından Melihat Gülses'in konserini izlemekten mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Arınç, İstanbul Valisi Muammer Güler'in çok başarılı bir hizmet döneminden sonra Ankara'daki çok önemli göreve atanmasına hem sevindiklerini hem de İstanbul'dan ayrılması dolayısıyla üzüldüklerini ifade ederek Güler'in çeşitli kentlerde başarılı bir şekilde valilik görevinde de bulunduğunu söyledi.

Arınç, yeni kurulan Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığının hayati bir konu olduğunu ve bu kurumun başına değerli, birikimli bir yöneticinin atanması gerektiğini belirterek, Güler'in herkesin müşterek kararıyla bu göreve getirildiğini söyledi.

Bülent Arınç, Muammer Güler'in böyle bir göreve atanmasının kendilerini çok memnun ettiğini bildirdi.

Arınç, THY'nin başarılarla dolu son 8 yılına bakıldığında, ''THY ile hepimiz iftihar ediyor ve Türkiye'nin gururu olarak bakıyoruz. Hem yurt dışı hem de yurt içi seyahatlerimi THY ile yapıyorum. 15 bin kişilik THY ailesini yürekten kutluyorum. Allah kazadan, beladan ve nazardan korusun'' diye konuştu.

THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu da İstanbul'a 7 yıldır hizmet veren Muammer Güler'i uğurladıkları için üzüntülü olduklarını belirterek, Güler'in THY'yi sürekli desteklediğini anlattı.

Konuşmaların ardından Bülent Arınç, Muammer Güler'e THY'nin uçak maketini verdi.

Yusuf Nalkesen, Şekip Ayhan Özışık, Neveser Kökdeş, Kaptanzade Ali Rıza Bey gibi önemli bestekarların eserleri modern bir şekilde icra edilen konser sonrasında konuklara “Kuş Olup Uçsam” CD çalışması bu gecenin anısına hediye edildi.
















 

ARINÇ "THY İLE GURUR DUYUYORUZ"

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Misafir ~ 14 yıl önce
daha 100 kusur ucak icin park yeri bulamayan ve yogunluktan her 100 ucusunun 32 si rotarli olan THY 330 ucagi nereye sigdiracak bu kadar ucagi kaldiracak havalanini nasil ve nereye yapacak bu kadar ucakla nereye,kac frekansta ucacak,bu kadar ucagi kac tane elemanla,nasil ucuracak bunu bilen var mi???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ön sirada oturan 13 kisi icinde sadece 4 kadin olmasi baskalarini da rahatsiz ediyor mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
2011 seçimlerinden sonra siz görün çağ atlamayı. Esas o zaman dünyanın en büyük havayolu olacak. Ve bölgesel havacılık ödüllerinden kurtulacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
mutluyuz,gururluyuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kımsenin zoruna gitmesin thy bundan cok daha ileriye gidecektir ve nice 77. yıllar kutlayacaktır hedef 330 ucaklık filo ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
thy nin lise mezunu alımını anlamş değilim. memlekette bir dünya üniversite mezunu var iş bekleyen. 3-4 yıl önce bi yakınım başvurmuştu 4 yıllık üniversite mezunu ve kriterlere uymadığı söylendi . neymiş lise ve önlisans alıyolar. amacınız ne arkadaşım okumuş etmiş elemanı alma daha düşüğünü al tam bir fiyasko altında bişeyler aramak lazım. thy çıtayı yükseltmek istiyosa okumuş eleman daha iyidir. çıtayı daha da yükseltmelerenie yardımcı olur. şunu da belirteyim üniversite okumak o kadar kolay değil o sıkıntıyı çeken işine daha çok adapte olur. biz liseye kadar okuduk ne gördük edebiyat edebi metinler matematik işle ilgili hiçbir şey yok ancak üniversitede işltme ve turzm dersinde bir dünya iletişim ile ilgili ders var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Elma veren ağaç taşlanır.Adamlar şirketi nerelerden nerelere getirdiler.Helal olsun diyen yok.Bence birazda olumlu yönlerini göremek ve kutlamak da gerekir diye düşünüyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sayın valim siz valisiniz biraz agır olmanız gerekmiyormu hafiften bir alkış yetrli olmalı fotograf sanki işsizlik azalmış ülke kalkınmış terör bitmiş üreten biziz dışa bagımlı degiliz gibi ifade seziyorum ne bilim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
fotografa bakın ALLAH için ne yaaptılar memlekete niçin alkışlıyorsunuz efendiler yazıklar olsun alkışçı millet olduk hesap sorun dışa bagımı işsizi satılan taşınmazları peşkeşi taşeron cumhuriyetini pasaport verdikleri teröristi şehitlerin hesabını yıkıma giden türkiyenin hesabını sorun türkmilleti bu degil napıyorsunuz onlar saltanat kibir padişahı olmuşlar köreelmiş gözleriniz görün artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY bence lise veya iki yıllık, açıköğretim veya adı sanı duyulmamış üniversiteden 4 yıllık mezunlara hayatta göremeyeceği maaşı ve sosyal imkanları tanıyan tanıyan bir kuruluş. Bu arada TGS masrafların kısılması için kurulmuş bir taşeron şirketti sözde. TGS çalışanları asla THY çalışanları ile aynı hakka sahip olamayacaklarının farkındalar değil mi, bazen bunu anlayamadıklarını düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000