22 Şubat 2011, Salı 11:03:24

ARIDURU'YA ÜSTÜN BAŞARI ÖDÜLÜ

SHGM Genel Müdür Dr. Ali Arıduru’ya, TÜTAP’dan Üstün Başarı Ödülü...
  • TEBRİKLER
  • Abduraman çelebi diyorum daha ne diyeyim.
  • bu adam kendini tanıtmaktan aciz.demekki buna ödül verenler bundan daha acınacak durumda.zaten ödülün verildiği diğer mahlukata bakılırsa ödül için başka yoruma hacet yok.ağababasına da libya diktatörü BARIŞ ödülü vermemişmiydi?
  • BU ÜLKE DÜNYADA EN ENTERASAN BİR ÜLKE OLSA GEREK, BİR DÖNEM GELİYOR ÖDÜL ÜSTÜNE ÖDÜL ALIYORSUN, BİR DÖNEM GELİYOR, CEZA ÜSTÜNE CEZA ALIYORSUN. AMA DEVLETİMİZİN SİYASETİNDE BİRAZ KÖRLERLE SAĞIRLAR BİRBİRİNİ AĞIRLAR VAZİYETLERİ VAR HERHALDE. ÇÜNKÜ DAHA ÖNCEKİ DÖNEMLERDE BİRÇOK ÜSTÜN BAŞARI ÖDÜLLERİ ALAN BÜROKRAT, SANAYİCİ, GAZETECİ, GENERAL VS İNSANLARIN BU DÖNEMDE HAPSE GİRDİKLERİNİ, YARGILANDIKLARINI GÖRÜNCE ALLAH ALLAH BU NASIL İŞTİR DİYORSUNUZ. BAŞARILAR VE BAŞARISIZLILAR İZAFİ KAVRAMLAR GALİBA DÖNEME GÖRE DEĞİŞİYOR. HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN.
  • ödül alan isimlere bakmak yeterli.
  • Rüsvet alana ödülü verirler. Magduru dava ederler. Torpili olmayani memleketten kovarlar. Arkasi saglam olmayanida fisleyip agizda sakiz ederler...
  • Ali bey sayesinde Meyve alacak paraya sahip olan yoruma renk katan griler ; Kozalak deyip geçmeyin Karaçam kozalakları, cilt ve deri hastalıklarına, nefes darlığına, öksürük ve romatizmaya iyi geliyor lokman hekim böyle söyler. Yazıyı görüpte hırsa kapılık klavye üzerinde meyve sepetinden kendine yer bulamayanlar neden acaba hep fesatlık yada kine bulaşıp bir kerede Ali beyi takir etmezler anlamam ?
  • korlerle sagirlar birbirini agirlar
  • Çam ağacının meyvası kozalaktır!!!
  • Bu ağaç ne meyvası verdi acaba ?

Ulaştırma Bakanlığı Sivil Havacılık Genel Müdürü Dr. Ali Arıduru’ya uluslararası platformda Türkiye’nin tanıtımına yaptığı katkılardan dolayı Üstün Başarı Ödülü verildi.

Türkiye’nin tanıtımına katkıda bulunan kurum ve kişilere Türkiye Tanıtım Platformu (TÜTAP) tarafından verilen Üstün Başarı Ödülleri, 19 Şubat 2011 tarihinde Ankara Hilton Otel’ de düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Kazakistan Dışişleri Bakanı Kanat Saudabayev gibi bakan ve bürokratların ödül aldığı gecede, Sivil Havacılık Genel Müdürü Dr. Ali Arıduru da sivil havacılık sektöründe yaşanan gelişmeler çerçevesinde tanıtıma ve turizme yaptığı katkılardan dolayı Üstün Başarı Ödülü’ne layık görüldü.

Özellikle yurt içi ve yurt dışı uçuş noktalarının arttırılması, ikili hava ulaştırmaları olmayan ülkelerle yapılan anlaşmalar çerçevesinde uçuş ağının geliştirilmesi ve Bölgesel İşbirliği Projesi gibi çalışmalarla turizmin gelişmesine yapılan katkılar, ödül töreni için hazırlanan kısa tanıtım filminde yer alan öncelikli konular oldu.

Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kaan Köksal, Bağdat Valisi Salah Abdülrezzak, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, Türk Telekom Genel Müdürü Gökhan Bozkurt, THY Genel Müdürü Temel Kotil, Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Kazakistan Büyükelçisi Tüymebayev’in yanısıra basın yayın kuruluşlarında görev yapan bazı gazeteciler de ülke tanıtımına yaptıkları katkılardan dolayı TÜYAP ödülüne layık görüldü. 
 

ARIDURU'YA ÜSTÜN BAŞARI ÖDÜLÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Misafir ~ 13 yıl önce
TEBRİKLER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Abduraman çelebi diyorum daha ne diyeyim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu adam kendini tanıtmaktan aciz.demekki buna ödül verenler bundan daha acınacak durumda.zaten ödülün verildiği diğer mahlukata bakılırsa ödül için başka yoruma hacet yok.ağababasına da libya diktatörü BARIŞ ödülü vermemişmiydi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BU ÜLKE DÜNYADA EN ENTERASAN BİR ÜLKE OLSA GEREK, BİR DÖNEM GELİYOR ÖDÜL ÜSTÜNE ÖDÜL ALIYORSUN, BİR DÖNEM GELİYOR, CEZA ÜSTÜNE CEZA ALIYORSUN. AMA DEVLETİMİZİN SİYASETİNDE BİRAZ KÖRLERLE SAĞIRLAR BİRBİRİNİ AĞIRLAR VAZİYETLERİ VAR HERHALDE. ÇÜNKÜ DAHA ÖNCEKİ DÖNEMLERDE BİRÇOK ÜSTÜN BAŞARI ÖDÜLLERİ ALAN BÜROKRAT, SANAYİCİ, GAZETECİ, GENERAL VS İNSANLARIN BU DÖNEMDE HAPSE GİRDİKLERİNİ, YARGILANDIKLARINI GÖRÜNCE ALLAH ALLAH BU NASIL İŞTİR DİYORSUNUZ. BAŞARILAR VE BAŞARISIZLILAR İZAFİ KAVRAMLAR GALİBA DÖNEME GÖRE DEĞİŞİYOR. HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ödül alan isimlere bakmak yeterli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Rüsvet alana ödülü verirler. Magduru dava ederler. Torpili olmayani memleketten kovarlar. Arkasi saglam olmayanida fisleyip agizda sakiz ederler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ali bey sayesinde Meyve alacak paraya sahip olan yoruma renk katan griler ; Kozalak deyip geçmeyin Karaçam kozalakları, cilt ve deri hastalıklarına, nefes darlığına, öksürük ve romatizmaya iyi geliyor lokman hekim böyle söyler. Yazıyı görüpte hırsa kapılık klavye üzerinde meyve sepetinden kendine yer bulamayanlar neden acaba hep fesatlık yada kine bulaşıp bir kerede Ali beyi takir etmezler anlamam ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
korlerle sagirlar birbirini agirlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Çam ağacının meyvası kozalaktır!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu ağaç ne meyvası verdi acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000