09 Nisan 2011, Cumartesi 08:43:38

ARDA'NIN TRANSFER PARASI THY'DEN ÇIKACAK

Atletico Madrid'in renklerine bağlamak için girişimlerini sürdürdüğü Arda Turan konusunda dün kıyasıya bir pazarlık yaşandı...
  • THY ARDA İÇİN PARA ÖDEYECEĞİNE PAHALI PAHALI BİLET SATTIĞI GARİBAN TÜRK HALKINA VERDİĞİ HİZMETİNİ ARTIRTTSIN!! VEDE TGS DENEN YER HİZMETLERİNDEKİ KALİTESİNİ ARTTIRTSIN!! SAYGISIZ,SEVİYESİZ,YOLCUSUNU AŞŞAĞILAYAN BİR HİZMET VERMEYİ DÜZELTSİN BENCE! HERKES KENDİ İŞİNİ YAPSIN!!!!
  • a. madrid e sponsor olacağını sanmıyorum.ispanyadan barçaya oldu ve madride gerek yok.zaten her ülkeden bir tane yeter. barçaya 3.5 verip madride 15 milyon vermesi ise yazıda da görüldüğü gibi göğüs reklamı. haliyle saha reklamından daha pahalı olacaktır. bence madride göğüs reklamı vereceğine r.madride saha reklamı ver daha iyi ya da git başka değişik bir ülkeden şampiyonlar ligi ve uefada yarışabilecek bir takıma göğüs sponsoru ol. geçenlerde ukraynada s.donetksle sırt ve saha reklamı için anlaşma yapmıştı. git almanya yada italyadan takımla anlaş,a madrid gereksiz. tabi haber doğruysa
  • türkiyede başaka kulüpler, futbolcular da var onlara da THY yardım etsin, sponsorluk ya da reklam için hem GS hem de Arda parayı alacak, iş kılıfına uydurulacak
  • Turk hava yollari ölecek 15 milyon euroyu Atletico Madride vermez , Cunku Barcelona adamlar 3.5 milyon euro veriyorda Atletico Madridemi verecek sanediyorlar bunlar ?
  • bir sitede Gil'in Türkiye'ye sadece thy ile görüşmeye geldiği ve ardanın adının bile geçmediği yazılmış. enterasan...
Sabah erken saatlerde A.Madrid'in sahibinin oğlu (CEO) Miguel Angel Gil'in bulunduğu Çırağan Sarayı'na gelen Başkan Polat'la yapılan görüşmeye Menajer Jorge Mendes ve Arda'nın Menajeri Ahmet Bulut da katıldı.

İspanyol kulübünün yöneticileri Arda için 14 milyon euro önerdi. 15 milyon euroda direten Galatasaray Başkanı Adnan Polat, süre istedi. Ancak işin imzaya kaldığı öğrenildi. Tarafların yine bir araya geleceği belirtildi. Arda'nın menajeri Ahmet Bulut ise uzun süre kaldığı Çırağan Sarayı'ndan öğlenden sonra çıktı. Görüşmeler hakkındaki sorulara net cevap vermeyen Ahmet Bulut, 'Durum değerlendirmesi yaptık. Benim bu konuda açıklama yapmam doğru olmaz. Başkan konuşur' diye konuştu.

15 MİLYON EURO ALACAK
Gil'in, İstanbul'a sadece Arda için gelmediği Türk Hava Yolları'yla sponsorluk anlaşması yapacağı da anlaşıldı. Bu sezon sonunda Kia ile göğüs reklamı anlaşması sona erecek olan İspanyol ekibi, yeni sezonda göğsünde THY'yi taşıyacak. Buradan gelecek 15 milyon euroluk parayı da Arda'nın transferinde kullanacak. THY daha önce G.Saray maçı için A.Madrid'e 1 maçlık sponsor olmuş ve İstanbul'a getirmişti.

GİTMEDEN MUTLAKA SATACAK
Başkan Adnan Polat'ın, Arda'yı görevi bırakmadan yurt dışına satma konusundaki girişimlerinin nedeni de dün ortaya çıktı. Müstakbel Başkan Ünal Aysal'la da bu konuyu görüşen Başkan Polat'ın, Arda'ya verdiği sözü tutmak için bu işi bir an önce bitirmeye çalıştığı söyleniyor. Polat, Ünal Aysal'ın sırtından, 'Arda'yı satan başkan' sorumluluğunu da almak istiyor.
ARDA'NIN TRANSFER PARASI THY'DEN ÇIKACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
THY ARDA İÇİN PARA ÖDEYECEĞİNE PAHALI PAHALI BİLET SATTIĞI GARİBAN TÜRK HALKINA VERDİĞİ HİZMETİNİ ARTIRTTSIN!! VEDE TGS DENEN YER HİZMETLERİNDEKİ KALİTESİNİ ARTTIRTSIN!! SAYGISIZ,SEVİYESİZ,YOLCUSUNU AŞŞAĞILAYAN BİR HİZMET VERMEYİ DÜZELTSİN BENCE! HERKES KENDİ İŞİNİ YAPSIN!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
a. madrid e sponsor olacağını sanmıyorum.ispanyadan barçaya oldu ve madride gerek yok.zaten her ülkeden bir tane yeter. barçaya 3.5 verip madride 15 milyon vermesi ise yazıda da görüldüğü gibi göğüs reklamı. haliyle saha reklamından daha pahalı olacaktır. bence madride göğüs reklamı vereceğine r.madride saha reklamı ver daha iyi ya da git başka değişik bir ülkeden şampiyonlar ligi ve uefada yarışabilecek bir takıma göğüs sponsoru ol. geçenlerde ukraynada s.donetksle sırt ve saha reklamı için anlaşma yapmıştı. git almanya yada italyadan takımla anlaş,a madrid gereksiz. tabi haber doğruysa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
türkiyede başaka kulüpler, futbolcular da var onlara da THY yardım etsin, sponsorluk ya da reklam için hem GS hem de Arda parayı alacak, iş kılıfına uydurulacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Turk hava yollari ölecek 15 milyon euroyu Atletico Madride vermez , Cunku Barcelona adamlar 3.5 milyon euro veriyorda Atletico Madridemi verecek sanediyorlar bunlar ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bir sitede Gil'in Türkiye'ye sadece thy ile görüşmeye geldiği ve ardanın adının bile geçmediği yazılmış. enterasan...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000