13 Nisan 2010, Salı 15:42:37

ARABULUCU SÜRESİ UZATILDI

Türk Hava Yolları ile Hava-İş arasında bir türlü uzlaşma sağlanamıyor. 22’nci Dönem Toplu İş Sözleşmesi (TİS) görüşmelerinde bulunan resmi arabulucunun süresi, iki tarafın da rızasıyla 6 gün daha uzatıldı.
  • Bunlarin arkalari cok saglam istedikleri gibi at kosturuyorlar ama Allah o kadar buyukki kulun yapamadigini o yapacak su kul bulutlari bi on gun daha devam etsin bakalim o zaman ne olacak
  • Reklam şart ama personelinede bakacaksın. THY o kadar reklam için bütçe ayırdı ama personele gelince bişey yok. THY de personellerin hiçmi emegi yok.
  • planlı bir oyun var bakalım sonuc ne cıkacak
  • thy nin 1 numara olma yolundaki en buyuk basari calisanlarinindir.Ne temel kotil nede hamdi topcudur. anlasma olmazsa grev olur temel kotilde her zaman yaptigi milyon dolarla ilgili kari milyon dolarlarla zarar ettik der.yorum sizin bu sirketi 1 numara kim yapti?????
  • Sendikalardan hiç bir zaman bu ülkeye fazya gelmedi gelemez. Neden sendika ağaları işçilerin maaşlarından kesilen paralarla altlarına son model lüks makam aracı alırlar maaşları bir holding ceo kadardır. Hangi işe göre ne kadar maaşı hak ederler.. Limitsiz seyahat, masrafları sendika öder, birden sendika ağalarının mal varlıkları artar arsalar, daireler öyle gider.. Görüntüde emekçiyiz şuyuz buyuz derler ama capitalist yaşarlar işçicinin kanını emerler sözüm ona işçiyi savunurlar..
  • bu sayeye çalışanlar sayesinde geldiğini yönetimde anlarsa ortada sorun klamaz zaten
  • kimse istemez grev olmasını uçaklar kalkmasın thy zarar etsin personel bile istemez eminim inşallah tatlıya bağlanır sonuçta thy bu noktaya geldiyse personeli sayesinde geldi
  • bu işin sonu grev olur 2gün uçaklar kalkmaz yerden sonra yönetim masaya oturur bukadar basit ve net
  • UZASA NE OLUR UZAMASA ... HERSEY OLMUS BITMIS ARTIK..THY YONETIMI KENDILERINDEN OLMAYIP DA CALISTIRMAK ISTEMEDIKLERINI TAZMINAT + 6 MAAS VERIP CIKARACAK YA DA ONLARI KENDI BELIRLEDIGI YERLERE KI BUNLAR TASRA ISTASYONLARI DA OLABILIR TAYIN EDECEK TAYINI KABUL ETMEYENLERDE AYNI SEKILDE TAZMINATINI ALIP CIKACAKLAR...KOTIL EFENDI EN KISA SUREDE BU ISIN BITIRILMESINI ISTEMIS..MUHTEMELEN HAZIRAN A KADAR HERSEY BITMIS OLUR..
  • arkadaslar bu görüşmelerin sonu nereye varır.haftaya bir sonuc cıkar mi yoksa yine mi süre uzatilir? bir de sonucu onemli tabii.grev karari alinacak olcude anlasmazliklar var mi? bilgisi olan arkadaslar yorum yaparsa sevinirim.

Türk Hava Yolları Anonim Ortaklığı ile kısa adı Hava-İş olan Türkiye Sivil Havacılık Sendikası arasında sürdürülen ve uyuşmazlık aşamasında bulunan 22’nci dönem TİS görüşmelerinde resmi arabulucu süresinin 6 gün uzatıldığı bildirildi.

Türk Hava Yolları’ndan yapılan açıklamada, Hava-İş tarafından 22’nci Dönem Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinde, bazı maddeler üzerinde anlaşma sağlanamayacağı anlaşıldığından, 30 Mart tarihinde çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İstanbul Bölge Müdürlüğü’nce THY Anonim Ortaklığı’na tebliğ edilen yazıyla arabulucunun atandığının bildirildiği hatırlatıldı.

Arabulucu eşliğinde yapılan son toplantıda, tarafların, sürenin 6 gün daha uzatılması konusunda mutabakata vardığının belirtildiği açıklamada, arabulucu süresinin 21 Nisan tarihine kadar uzatıldığı kaydedildi.
 

ARABULUCU SÜRESİ UZATILDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 14 yıl önce
Bunlarin arkalari cok saglam istedikleri gibi at kosturuyorlar ama Allah o kadar buyukki kulun yapamadigini o yapacak su kul bulutlari bi on gun daha devam etsin bakalim o zaman ne olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Reklam şart ama personelinede bakacaksın. THY o kadar reklam için bütçe ayırdı ama personele gelince bişey yok. THY de personellerin hiçmi emegi yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
planlı bir oyun var bakalım sonuc ne cıkacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
thy nin 1 numara olma yolundaki en buyuk basari calisanlarinindir.Ne temel kotil nede hamdi topcudur. anlasma olmazsa grev olur temel kotilde her zaman yaptigi milyon dolarla ilgili kari milyon dolarlarla zarar ettik der.yorum sizin bu sirketi 1 numara kim yapti?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sendikalardan hiç bir zaman bu ülkeye fazya gelmedi gelemez. Neden sendika ağaları işçilerin maaşlarından kesilen paralarla altlarına son model lüks makam aracı alırlar maaşları bir holding ceo kadardır. Hangi işe göre ne kadar maaşı hak ederler.. Limitsiz seyahat, masrafları sendika öder, birden sendika ağalarının mal varlıkları artar arsalar, daireler öyle gider.. Görüntüde emekçiyiz şuyuz buyuz derler ama capitalist yaşarlar işçicinin kanını emerler sözüm ona işçiyi savunurlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu sayeye çalışanlar sayesinde geldiğini yönetimde anlarsa ortada sorun klamaz zaten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kimse istemez grev olmasını uçaklar kalkmasın thy zarar etsin personel bile istemez eminim inşallah tatlıya bağlanır sonuçta thy bu noktaya geldiyse personeli sayesinde geldi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu işin sonu grev olur 2gün uçaklar kalkmaz yerden sonra yönetim masaya oturur bukadar basit ve net

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
UZASA NE OLUR UZAMASA ... HERSEY OLMUS BITMIS ARTIK..THY YONETIMI KENDILERINDEN OLMAYIP DA CALISTIRMAK ISTEMEDIKLERINI TAZMINAT + 6 MAAS VERIP CIKARACAK YA DA ONLARI KENDI BELIRLEDIGI YERLERE KI BUNLAR TASRA ISTASYONLARI DA OLABILIR TAYIN EDECEK TAYINI KABUL ETMEYENLERDE AYNI SEKILDE TAZMINATINI ALIP CIKACAKLAR...KOTIL EFENDI EN KISA SUREDE BU ISIN BITIRILMESINI ISTEMIS..MUHTEMELEN HAZIRAN A KADAR HERSEY BITMIS OLUR..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaslar bu görüşmelerin sonu nereye varır.haftaya bir sonuc cıkar mi yoksa yine mi süre uzatilir? bir de sonucu onemli tabii.grev karari alinacak olcude anlasmazliklar var mi? bilgisi olan arkadaslar yorum yaparsa sevinirim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000