10 Eylül 2019, Salı 17:08:08

APEX'ten THY'ye ödül

Türk Hava Yolları (THY), Havayolu Yolcu Deneyimi Derneği (APEX) tarafından 2020 yılının küresel havayolu seçildi.
  • Bu tür ödüllerin tamamına yakını önceden ayarlanmış, sipariş üzerine verilen ,bir kısmı da free bilet karşılığın da alınan ödüllerdir.Ozellikle Temel Kotil döneminde, temelin ödüllere karşı zaafiyetinden dolayi bu ödül meselesi ayağa düşmüş ve temel kotil bu tip çakma ödüller sayesinde medyada boy gösterip popüler olmuştur. Bu ödülün gerçekle uzaktan yakından alakası yoktur.
  • Skytrax ile ne oldu?
  • #susamam
  • Bir çift güzel söze layık değil mi THY
  • normal, daha yeni olay İHL de uçak pistten çıkınca yolcular araziye indiler kaynak ; yeniçağ gazetesi
  • sonunda THY ye odul verecek bir yer bulundu ..gozumuz aydın ))
  • Kimin sayesinde acaba.. ama genede değer yok genede yok, tekniği yer görevlisi kabin memuru pilotu aldı bu ödülü masa başında zaman öldüren akşama kadar çay içenler burnu havada olanlar değil.
  • Basın danışmanı başkanı paçalı çocuk yokmu?
  • Apex Kim kardeş
  • Apex'e mamayı vermiştir ödülü almıştır...

Türk Hava Yolları (THY), Havayolu Yolcu Deneyimi Derneği (APEX) tarafından 2020 yılının küresel havayolu seçildi.

APEX / IFSA Ödülleri küresel seyahat uzmanlarının katılımıyla 9 Eylül tarihinde Los Angeles Kongre Merkezi'nde düzenlendi. Yapılan değerlendirmelerde Temmuz 2018 ile Haziran 2019 arasında, dünya çapında yaklaşık 600 havayolu şirketinin bir milyonun üzerinde uçuşunu puanlayarak 2020 yılının yıldızlarını seçti. Havayolu şirketleri, koltuk konforu, kabin servisi, yiyecek ve içecek, eğlence ve Wi-Fi kategorilerinde beş yıldız üzerinden değerlendirildi. Değerlendirme sonucunda THY, üst üste üçüncü kez beş yıldız ortalaması ile ödüllendirildi.

3. kez aldı

Kazanılan ödül ile ilgili olarak bir değerlendirmede bulunan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, “Türk Hava Yolları olarak misafirlerimize seyahatlerinin her aşamasında mükemmelliği sunmayı hedefliyoruz. Dreamliner tipi uçaklarımızda yenilenen Business Class kabin tasarımımız, havacılık endüstrisinde çığır açan yeni evimiz İstanbul Havalimanı ve bulutların üzerindeki ayrıcalıklı hizmetlerimiz ile bir değişim yaşıyoruz. Bu değişimin yolcularımız tarafından beş yıldızla ödüllendirildiğini görmek mutluluk veriyor. APEX’e ve birlikte uçtuğumuz tüm değerli konuklarımıza, bu gayretimizi görüp takdir ettikleri ve bizi bu değerli ödüle üst üste üçüncü kez layık gördükleri için sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.

APEX'ten THY'ye ödül

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

FAKE ÖDÜL ~ 5 yıl önce
Bu tür ödüllerin tamamına yakını önceden ayarlanmış, sipariş üzerine verilen ,bir kısmı da free bilet karşılığın da alınan ödüllerdir.Ozellikle Temel Kotil döneminde, temelin ödüllere karşı zaafiyetinden dolayi bu ödül meselesi ayağa düşmüş ve temel kotil bu tip çakma ödüller sayesinde medyada boy gösterip popüler olmuştur. Bu ödülün gerçekle uzaktan yakından alakası yoktur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet ~ 5 yıl önce
Skytrax ile ne oldu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
#susamam ~ 5 yıl önce
#susamam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neden ~ 5 yıl önce
Bir çift güzel söze layık değil mi THY

Yanıtla

Kalan karakter 1000
osman kara ~ 5 yıl önce
normal, daha yeni olay İHL de uçak pistten çıkınca yolcular araziye indiler kaynak ; yeniçağ gazetesi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sonunda )) ~ 5 yıl önce
sonunda THY ye odul verecek bir yer bulundu ..gozumuz aydın ))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sxs ~ 5 yıl önce
Kimin sayesinde acaba.. ama genede değer yok genede yok, tekniği yer görevlisi kabin memuru pilotu aldı bu ödülü masa başında zaman öldüren akşama kadar çay içenler burnu havada olanlar değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandaş ~ 5 yıl önce
Basın danışmanı başkanı paçalı çocuk yokmu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cılgın sedat ~ 5 yıl önce
Apex Kim kardeş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tehaye ~ 5 yıl önce
Apex'e mamayı vermiştir ödülü almıştır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000