29 Nisan 2010, Perşembe 07:22:58

Antalya'dan Şam ve Tahran'a direkt sefer

Türk Hava Yolları'nın alt markası olarak 2008 yılında uçuşa başlayan 'Anadolu Jet', Antalya-Şam ve Antalya-Tahran tarifeli direkt seferlere başlıyor.
  • Antalyalı, yatmıyor, çalışıyor! Çin de gelecek, Hindistan da gelecek... Bizi izlemeye devam edin. Teşekkürler AKTOB, teşekkürler THY, helal olsun hepinize
  • Rus,Ukrayna,Belarus, Iran,Suriye Tatar Kazak Gürcü,Yahudi,Tûm Avrupa,Azeri,Arap herkes Antalyaya giderse yakinda nefes bile alamayiz. Temmuz Agustosda AYT havaalanina gidin de görün çekilen çileyi. Bir çin ve Hindistan eksik. Onlar da gelsin ve Antalya batsin.

Türk Hava Yolları (THY) Antalya Satış Müdürü Ömer Durna, Akdeniz Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Sururi Çorabatır ile düzenlediği basın toplantısında, İran ve Suriye başta olmak üzere Antalya'dan yapılacak yeni uçuşlarla ilgili bilgi verdi. Anadolu Jet ile Tahran seferlerinin 5 Mayıs, Şam seferinin 3 Haziran'da başlayacağını belirten Durna, 14 Haziran'da da THY ile Antalya- Milano seferinin başlayacağını söyledi. Antalya-Şam seferinin haftada karşılıklı olarak iki kez gerçekleşeceğini ifade eden Durna, "uçuşlar pazartesi ve perşembe günleri olacak. Uçaklar Antalya'dan saat 10.00'da, Şam'dan saat 12.45'te kalkış yapacak. İki şehir arasındaki uçuşlar 1.5 saat sürecek. Haftada 3 sefer düzenleyecek Antalya- Tahran Ankara aktarmalı seferleri çarşamba, perşembe ve pazar günleri gerçekleşecek" dedi.

THY ile Haziran ayında Antalya'dan Milano'ya haftada iki kez sefer düzenleyeceklerini belirten Durna, uçuşların Antalya'dan pazartesi, cumartesi günleri, Milano'dan cuma ve pazar günleri gerçekleşeceğini bildirdi.

Geçen yılın Ekim ayında başlayan Antalya- Paris tarifeli uçak seferleriyle 2010 yılının ilk 3 ayında Fransa'dan Antalya'ya gelen yolcu sayısında yüzde 58 artış olduğunu belirten Durna, "İki şehir arasındaki sefer sayısını 4'e çıkarmayı planlıyoruz. 2010 yaz sezonu boyunca da Rusya'daki bazı şehirlere charter uçuşları düzenlenecek" dedi.

Şam ve Tahran seferlerinin turizmde sistem değişikliğine yol açabileceğini ifade eden AKTOB Başkanı Sururi Çorabatır, Suriye ile vizenin kalkmasının ardından bölgeden Antalya'ya yoğun talep olduğunu anlattı. Çorabatır, kriz sonrasında turizmde rakip olarak bilinen İspanya ve Yunanistan'da rezervasyon iptallerinin yaşandığını, ancak Antalya'da herhangi bir sıkıntı olmadığını sözlerine ekledi.

Antalya'dan Şam ve Tahran'a direkt sefer

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Antalyalı, yatmıyor, çalışıyor! Çin de gelecek, Hindistan da gelecek... Bizi izlemeye devam edin. Teşekkürler AKTOB, teşekkürler THY, helal olsun hepinize

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Rus,Ukrayna,Belarus, Iran,Suriye Tatar Kazak Gürcü,Yahudi,Tûm Avrupa,Azeri,Arap herkes Antalyaya giderse yakinda nefes bile alamayiz. Temmuz Agustosda AYT havaalanina gidin de görün çekilen çileyi. Bir çin ve Hindistan eksik. Onlar da gelsin ve Antalya batsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000