11 Ağustos 2009, Salı 10:11:36

ANKARA'DAN CANLI YAYIN

THY Teknik A.Ş.’nin İstanbul dışındaki ilk uçak bakım hangar projesi olan Esenboğa Hangar’ı açıldı. Açılış Airport TV’den canlı olarak yayınlandı.
  • dunyadaki tum saygin devletler, baskentlerine ayri bir anlam ve deger atfederler. ticari veya iktisadi gucu veya potansiyellerinden bagimsiz olarak baskentler, ustlendikleri siyasi ve sembolik anlam ve gorevleri nedeniyle devletlerin egemenlik haklarini yansitan kentlerdir. paris veya londra gibi iktisadi guc ile siyasi iradenin ust uste cakistigi kentler vardir; ancak her ikisinin cakismasi zorunlulugu da yoktur: ornegin dunya devi abd'de washington-new york veya almanya'da frankfurt-berlin ayrismasi buna en iyi ornektir ve bu ikili durum, bu devletler tarafindan bir zafiyet degil, tam tersine zenginlik ve guc olarak kabul edilir. cumhuriyetin kuruldugu kent, baskent ankara'yi da bu anlamda degerlendirmek dogru olacaktir. sevgiler.
  • thy nin ankaraya ne borcu var anlamadım.bence ankaranın tüm türkiyeye borcu var.yıllardır başkent olması dolayısıyla istanbulun sırtından geçinmeye can atan illerin en başında geliyor
  • thy technic ankara, ankara esenboga havalimanindan sonra baskente kazandirilan 2. buyuk yatirim ve umarim nice diger yatirimlara da vesile olur. son 2-3 yildir thy'nin unuttugu ankara'ya bir nebze olsun taze kan getirmesi acisindan onemli addettigim bu yatirim vasitasiyla, thy'nin ankara cikisli ulusal ve uluslararasi ucuslarinin artacagina ve ankara'yi istanbul'dan sonra 2. buyuk "hub" yapacagina inanmak istiyorum. anadolujet felaketi nedeniyle uluslararasi rekabetten gittikce uzaklasan ankara'ya, thy'nin yeniden yonelerek, baskente olan borcunu odemesi umuduyla...

Esenboğa Havalimanı’nda eski dış hatlar terminali ve VIP binası sahasında toplam 9 bin 600’lik alanda dar gövdeli uçaklara hizmet verecek olan Teknik A.Ş Esenboğa Hangarı, resmen açıldı.  Açılış  Airport TV’den canlı olarak ekranlara geldi.

 

 

Törene, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, SHGM Genel Müdürü Ali Arıduru, DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal, THY Yönetim Kurulu Başkanı Candan Karlıtekin, Genel Müdür Temel Kotil, Teknik A.Ş Genel Müdürü İsmail Demir ve çok sayıda üst düzey yönetici de katıldı.  

Ankara Esenboğa hangarında uçakların hat bakımı ve C bakımlarının yapılacağı hangarda aynı anda 4 dar gövdeli uçağa hizmet verilebilecek.

Teknik A.Ş'nin yeni hangarından tüm detaylar, röportajlar bu akşam saat 20:00'de Airport TV Ana Haber'de...

ANKARA'DAN CANLI YAYIN

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
dunyadaki tum saygin devletler, baskentlerine ayri bir anlam ve deger atfederler. ticari veya iktisadi gucu veya potansiyellerinden bagimsiz olarak baskentler, ustlendikleri siyasi ve sembolik anlam ve gorevleri nedeniyle devletlerin egemenlik haklarini yansitan kentlerdir. paris veya londra gibi iktisadi guc ile siyasi iradenin ust uste cakistigi kentler vardir; ancak her ikisinin cakismasi zorunlulugu da yoktur: ornegin dunya devi abd'de washington-new york veya almanya'da frankfurt-berlin ayrismasi buna en iyi ornektir ve bu ikili durum, bu devletler tarafindan bir zafiyet degil, tam tersine zenginlik ve guc olarak kabul edilir. cumhuriyetin kuruldugu kent, baskent ankara'yi da bu anlamda degerlendirmek dogru olacaktir. sevgiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
thy nin ankaraya ne borcu var anlamadım.bence ankaranın tüm türkiyeye borcu var.yıllardır başkent olması dolayısıyla istanbulun sırtından geçinmeye can atan illerin en başında geliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
thy technic ankara, ankara esenboga havalimanindan sonra baskente kazandirilan 2. buyuk yatirim ve umarim nice diger yatirimlara da vesile olur. son 2-3 yildir thy'nin unuttugu ankara'ya bir nebze olsun taze kan getirmesi acisindan onemli addettigim bu yatirim vasitasiyla, thy'nin ankara cikisli ulusal ve uluslararasi ucuslarinin artacagina ve ankara'yi istanbul'dan sonra 2. buyuk "hub" yapacagina inanmak istiyorum. anadolujet felaketi nedeniyle uluslararasi rekabetten gittikce uzaklasan ankara'ya, thy'nin yeniden yonelerek, baskente olan borcunu odemesi umuduyla...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000