14 Ocak 2011, Cuma 14:39:51

ANKARA'DA ÜÇLÜ REKABET DÖNEMİ

Türk Hava Yolları’nın uzun yıllar tekelinde kalan İstanbul-Ankara seferlerine özel havayollarının ilgisi artıyor. Pegasus Havayolları’ndan sonra bir başka özel şirket Ankara seferlerine başlıyor.
  • SKY a başarılar dileriz... İnşallah politikası PGS gibi olmaz...
  • düşünmez az kaldı bakan gitsinde hafta 1 gün uçarsınız aRTIK
  • S.GOKCEN-ERZİNCAN HATTINI DÜŞÜNÜRMÜ SKY ACABA.
  • ucus emniyeti, zamaninda ucus ve guleryuzlu/konforlu hizmet. bunlar yolcu memnuniyeti ve tercihi icin oncelikli konular. sky'in bunu basaracagini umuyorum. ancak sky-web sayfasina bakinca da, ortaya konulan tasarim eksikligi, sirketin ustune "ucuz" imajini yapistiriyor. unutmamak gerekir ki, ekonomik ucurmakla, ucuzcu olmak arasinda ciddi bir ayrim var ve artik yolcular da bu ayrimin farkinda. ajet'in yaptigi hatayi yinelememek adina (ucuz!) sirketin nasil gorundugune/algilandigina da dikkat etmesi gerekiyor. web sayfaniz bu acidan ciddi zafiyetler iceriyor; tasarlanmamis bir ifadesi var. dikkatinize!
  • sayin gorgulu'nun yazisini/yorumunu gorunce, pegasus modeline yakin bir yonetim anlayisinin uygulanacagini anliyoruz. umit ediyoruz ki, pegasus-saw benzeri bir bicimde ankara-esb'ye de sky bereket getirir. bundan oncelikle baskent'in yararlanacagini biliyoruz. umarim bir baska turkuaz skandali yasamayiz ve uzun soluklu tatli bir rekabet ile kentimiz senlenir. thy ve ajet'e birakilan esb'nin bir baska marka ile rekabete zorlanmasinda yarar vardi -- kalitenin artmasi icin tekelci anlayisin yikilmasi bir zorunluluk. sky'a basarilar ve kazasiz kirimsiz seferler diliyorum. umarim herkes kazanir...
  • 10 yıllık charter deneyimini azımsanamayacak bir olgudur. SKY bu deneyimli, dinamik ve istekli kadrosuyla iç hatlarda farkı yaratıp sıkı sıkı tutunacaktır piyasaya. Şampiyon diye girdi piyasaya ama tutunacağı dal hizmet, güleryüz ve -her ne kadar 1 saatlik uçuşta pek aranmayacağı söylense de- konfor olacaktır. SKY BU İŞİ BAŞARACAKTIR... HAYIRLI OLSUN...
  • sky sabiha gokcenden antalya-ankara-trabzon-van-diyarbakir-izmire ucacak.. http://www.skyairlines.net/ic_hatlar/default.sky bu adamlarin yuregi temiz,isini sevenin zihni acik olur bak gor neler olacak. bir kere sadece bir kere sky la ucan farki gorecektir.
  • Ic hatlara yeni bir soluk getireceginiz kesin. Basarilar diliyorum tum SKY Ailesine... SVZ
  • Sky iç hatlara yeni bir soluk ve anlayış getirecek.Gerek konfor ve gerek konseptiyle yolcularımız uçağa geldikleri andan itibaren bu farkı açıkça görebilecekler.Bizimle uçmayı tercih edecek olan yolcularımıza teşekkürü bir borç bilir , iyi uçuşlar dileriz.
  • SKY İÇHATLARDA ZOR TUTUNUR ÇÜNKÜ DİYARBAKIR VAN TRABZON GİBİ YERLERE DİREK UÇMUYOR.

İstanbul-Ankara hattında THY ve Pegasus arasında yaşanan rekabete bir şirket daha dahil oluyor. Yarından itibaren iç hat operasyonlarına başlayacak olan SKY Havayolları, programına İstanbul-Ankara hattını da aldı.

24 Ocak’tan itibaren İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı çıkışlı Ankara seferlerine başlayacak olan SKY Havayolları, bu güzergahta sefer düzenleyen ikinci özel havayolu şirketi olacak. 

Öte yandan SKY Havayolları, iç hatlardaki tarifeli uçuşlarına yarından itibaren başlayacak.  10 yıllık hizmet süresi boyunca 225 bin saat uçuş tecrübesi ile  11 milyondan fazla yolcuyu taşıyan Sky Airlines, tarifeli iç hat seferleri öncesi  15 milyon dolarlık  ek yatırım yaptı.

SKY Airlines, iç hatlarda ilk yıl 20 bin saatin üzerinde uçarak 1 milyon yolcu taşımayı amaçlıyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı merkezli uçuşlar, 7 kent arasında yapılacak ve uçuşlara yaz sezonunda 10 yeni şehir daha eklenecek.

©AirportHaber.com ÖZEL

ANKARA'DA ÜÇLÜ REKABET DÖNEMİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

Misafir ~ 13 yıl önce
SKY a başarılar dileriz... İnşallah politikası PGS gibi olmaz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
düşünmez az kaldı bakan gitsinde hafta 1 gün uçarsınız aRTIK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
S.GOKCEN-ERZİNCAN HATTINI DÜŞÜNÜRMÜ SKY ACABA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ucus emniyeti, zamaninda ucus ve guleryuzlu/konforlu hizmet. bunlar yolcu memnuniyeti ve tercihi icin oncelikli konular. sky'in bunu basaracagini umuyorum. ancak sky-web sayfasina bakinca da, ortaya konulan tasarim eksikligi, sirketin ustune "ucuz" imajini yapistiriyor. unutmamak gerekir ki, ekonomik ucurmakla, ucuzcu olmak arasinda ciddi bir ayrim var ve artik yolcular da bu ayrimin farkinda. ajet'in yaptigi hatayi yinelememek adina (ucuz!) sirketin nasil gorundugune/algilandigina da dikkat etmesi gerekiyor. web sayfaniz bu acidan ciddi zafiyetler iceriyor; tasarlanmamis bir ifadesi var. dikkatinize!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sayin gorgulu'nun yazisini/yorumunu gorunce, pegasus modeline yakin bir yonetim anlayisinin uygulanacagini anliyoruz. umit ediyoruz ki, pegasus-saw benzeri bir bicimde ankara-esb'ye de sky bereket getirir. bundan oncelikle baskent'in yararlanacagini biliyoruz. umarim bir baska turkuaz skandali yasamayiz ve uzun soluklu tatli bir rekabet ile kentimiz senlenir. thy ve ajet'e birakilan esb'nin bir baska marka ile rekabete zorlanmasinda yarar vardi -- kalitenin artmasi icin tekelci anlayisin yikilmasi bir zorunluluk. sky'a basarilar ve kazasiz kirimsiz seferler diliyorum. umarim herkes kazanir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
10 yıllık charter deneyimini azımsanamayacak bir olgudur. SKY bu deneyimli, dinamik ve istekli kadrosuyla iç hatlarda farkı yaratıp sıkı sıkı tutunacaktır piyasaya. Şampiyon diye girdi piyasaya ama tutunacağı dal hizmet, güleryüz ve -her ne kadar 1 saatlik uçuşta pek aranmayacağı söylense de- konfor olacaktır. SKY BU İŞİ BAŞARACAKTIR... HAYIRLI OLSUN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sky sabiha gokcenden antalya-ankara-trabzon-van-diyarbakir-izmire ucacak.. http://www.skyairlines.net/ic_hatlar/default.sky bu adamlarin yuregi temiz,isini sevenin zihni acik olur bak gor neler olacak. bir kere sadece bir kere sky la ucan farki gorecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ic hatlara yeni bir soluk getireceginiz kesin. Basarilar diliyorum tum SKY Ailesine... SVZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sky iç hatlara yeni bir soluk ve anlayış getirecek.Gerek konfor ve gerek konseptiyle yolcularımız uçağa geldikleri andan itibaren bu farkı açıkça görebilecekler.Bizimle uçmayı tercih edecek olan yolcularımıza teşekkürü bir borç bilir , iyi uçuşlar dileriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
SKY İÇHATLARDA ZOR TUTUNUR ÇÜNKÜ DİYARBAKIR VAN TRABZON GİBİ YERLERE DİREK UÇMUYOR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000