31 Ağustos 2011, Çarşamba 16:14:12

"ANKARA" GELİYOR

Türk Hava Yolları 12 uçaklık Boeing 777 filosunun son üyesini karşılamaya hazır...
  • 2 tane daha 777 alsa thy yıl sönünü görmez topu atar bence
  • Günümüzde tüm dünya tek bir pazar haline geldi. Bu pazarda küresel bir aktör olamayı başaramayan işletmeler acımasız rekabet yüzünden malesef yer yok oluyor. Bu yüzden THY şu anda böyle bir eşikten geçiyor. Cem Kozlu döneminde verilen 50 uçaklık sipariş THY için yine önemli bir aşama olmuştu. Şimdiki yönetimde THY küresel bir aktör olması anlamında yeni bir eşikten geçiriyor. Bu yeni uçaklar için sonuçların doğru analiz edilebilmesi açısından iki yıl sonra yorum yapmak sağlıklı olacaktır. Mutlu günler.
  • thy 777 ve a330 ları daha çoğaltmalı
  • Her defasında ben yazmaktan bıktım ama atıp tutanlar bıkmadı bana Boeing 777 den daha karlı aynı menzilde uçan yeni teknolojiye sahip ve dünyada daha çok sipariş alan bir uçak modeli yazın bizde susalım. A 380 le gelmeyin karşıma ve B 747 bunlar jumbo jet olan ve 4 motorlu 3 sınıftan başka kullanma imkanı olmayan uçaklar ki bunları 2 sınıfa çekerseniz 600-500 kişiye yakın yolcu alır buda Thy nin kaldıramayacağı bir doluluk. Eee diger uçaklar ne A340 -A330, B767, MD11 bu uçakların menzili yakıt tüketimi ve yaşı belli şimdi uzaydan gelen başka bir uçak olmadığına göre ER seferleri bu modelden başka modelle yapılamayacak. Kaldıki dünya hava yolları B747-400lerini satıp bu uçakları kullanıyor az dünya havayolu filolarını takip edin...
  • burdan tüm çamur atan chp zihniyetlilere sesleniyorum hayatınız memleketin önünü kesmekle geçti yeterr.. bütün ER seferlerde şirket full uçmakta keşke günlük doluluk oranını görsenizde yüzünüz kızarsa..
  • yeni filolar geldikten sonra ucaklar cin seferlerinde kullanilmaya basladi hergun shanghai beijing hongkong a seferler var ve ucaklarin doluluk oranlari YC sinifinda %92 daha (subat ayindan beri) guangzhou seferlerinde ise bu oran %76a kadar dusuyor lakin bu hattada cargo kisminda doluluk orani yuksek tabi diyer noktalara hergun sefer olmasina ragmen buyuk govdeli 777ucagin kargosu full oranlarda olgudu icin extra cargo ucagida hizmet vermektedir dolayisiyla sirketin almis oldugu 77 ucaklari bu ER bazinda zarar ettigi dusunulemez ve bunun yaninda filonun yenilenmesi acisindanda alinmis guzel bir karar ama yetmez A380 de prestij acisindan 4 adet alinmasi lazim
  • Sirketin en cok zarar eden ucaklari A340 lar, kafaniz basmiyorsa yorum yazmayin, onlara care bulun, dolu ucak 35 lerden kalkamiyor.
  • insallah hersey herkes ve milletimiz icin hayirli olur.birde triple 777= 777777777 yapar:) triple7 dogru olan yazis sekli sayin yorumcu
  • bu zararlar gostermelik ve tum yepyeni filo THY yi peskes cekmek icinse bunun sorumlulari tek tek hesabini verirler. Oyle olmadigini umuyorum ama geldigimiz boktada Turkiye cumhuriyetinde neler neler gorduk... iyiyi de kotuyu de soylemek lazim ama bence THY yabancilara gore planlarini yaparsa ozellikler transit ve yurtdisindan yurtdisina tasiyacagi yolcularla minik ucaklarla iste getirip bu babalarla usa afrika uzak dogu ucurmayi planliyor ve bu sistemin calismamasi icin tek bir neden yok. Tabi herkes isini iyi yaparsa.
  • tk yeni aldıgı bu triple 777 leri full dolduramazsa zararı katlanarak büyür.bu ucaklar düşük dolulukla uctugunda tam bir zarar makinesi olur.aman dikkat !!!
Yaptığı sponsorluk anlaşmalarının yanısıra filosundaki uçakların da yenilenmesiyle beş yıldızlı havayolu şirketi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Türk Hava Yolları’nın son siparişi de fabrikadan çıktı.

Amerikalı Boeing firmasıyla yaptığı 12 uçaklık 777 siparişinin son üyesi olan TC-JJP kuyruk tescilli Ankara uçağının önümüzdeki Eylül ayının ilk günlerine Atatürk Havalimanı’na teker koyması bekleniyor.

İşte o dev filonun son üyesi


©AirportHaber.com ÖZEL
"ANKARA" GELİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

Misafir ~ 13 yıl önce
2 tane daha 777 alsa thy yıl sönünü görmez topu atar bence

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Günümüzde tüm dünya tek bir pazar haline geldi. Bu pazarda küresel bir aktör olamayı başaramayan işletmeler acımasız rekabet yüzünden malesef yer yok oluyor. Bu yüzden THY şu anda böyle bir eşikten geçiyor. Cem Kozlu döneminde verilen 50 uçaklık sipariş THY için yine önemli bir aşama olmuştu. Şimdiki yönetimde THY küresel bir aktör olması anlamında yeni bir eşikten geçiriyor. Bu yeni uçaklar için sonuçların doğru analiz edilebilmesi açısından iki yıl sonra yorum yapmak sağlıklı olacaktır. Mutlu günler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
thy 777 ve a330 ları daha çoğaltmalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Her defasında ben yazmaktan bıktım ama atıp tutanlar bıkmadı bana Boeing 777 den daha karlı aynı menzilde uçan yeni teknolojiye sahip ve dünyada daha çok sipariş alan bir uçak modeli yazın bizde susalım. A 380 le gelmeyin karşıma ve B 747 bunlar jumbo jet olan ve 4 motorlu 3 sınıftan başka kullanma imkanı olmayan uçaklar ki bunları 2 sınıfa çekerseniz 600-500 kişiye yakın yolcu alır buda Thy nin kaldıramayacağı bir doluluk. Eee diger uçaklar ne A340 -A330, B767, MD11 bu uçakların menzili yakıt tüketimi ve yaşı belli şimdi uzaydan gelen başka bir uçak olmadığına göre ER seferleri bu modelden başka modelle yapılamayacak. Kaldıki dünya hava yolları B747-400lerini satıp bu uçakları kullanıyor az dünya havayolu filolarını takip edin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
burdan tüm çamur atan chp zihniyetlilere sesleniyorum hayatınız memleketin önünü kesmekle geçti yeterr.. bütün ER seferlerde şirket full uçmakta keşke günlük doluluk oranını görsenizde yüzünüz kızarsa..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yeni filolar geldikten sonra ucaklar cin seferlerinde kullanilmaya basladi hergun shanghai beijing hongkong a seferler var ve ucaklarin doluluk oranlari YC sinifinda %92 daha (subat ayindan beri) guangzhou seferlerinde ise bu oran %76a kadar dusuyor lakin bu hattada cargo kisminda doluluk orani yuksek tabi diyer noktalara hergun sefer olmasina ragmen buyuk govdeli 777ucagin kargosu full oranlarda olgudu icin extra cargo ucagida hizmet vermektedir dolayisiyla sirketin almis oldugu 77 ucaklari bu ER bazinda zarar ettigi dusunulemez ve bunun yaninda filonun yenilenmesi acisindanda alinmis guzel bir karar ama yetmez A380 de prestij acisindan 4 adet alinmasi lazim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sirketin en cok zarar eden ucaklari A340 lar, kafaniz basmiyorsa yorum yazmayin, onlara care bulun, dolu ucak 35 lerden kalkamiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
insallah hersey herkes ve milletimiz icin hayirli olur.birde triple 777= 777777777 yapar:) triple7 dogru olan yazis sekli sayin yorumcu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu zararlar gostermelik ve tum yepyeni filo THY yi peskes cekmek icinse bunun sorumlulari tek tek hesabini verirler. Oyle olmadigini umuyorum ama geldigimiz boktada Turkiye cumhuriyetinde neler neler gorduk... iyiyi de kotuyu de soylemek lazim ama bence THY yabancilara gore planlarini yaparsa ozellikler transit ve yurtdisindan yurtdisina tasiyacagi yolcularla minik ucaklarla iste getirip bu babalarla usa afrika uzak dogu ucurmayi planliyor ve bu sistemin calismamasi icin tek bir neden yok. Tabi herkes isini iyi yaparsa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tk yeni aldıgı bu triple 777 leri full dolduramazsa zararı katlanarak büyür.bu ucaklar düşük dolulukla uctugunda tam bir zarar makinesi olur.aman dikkat !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000