09 Haziran 2013, Pazar 08:08:54

ANDREA THY SEFERLERİNİ DE VURDU!

Atlantik'teki Andrea tropikal fırtınası uçak seferlerini etkilemeye başladı. THY’nin Kuzey Amerika kıtasına bazı seferlerinde de gecikme yaşandı.
  • Toronto da ne firtinasi varki?

Tropikal Fırtına Andrea’nın yaklaşması ile birlikte Cuma gününden bu yana özellikle Kuzey Amerika bölgesinde şiddetli sağanak yağış etkili oluyor. Bir çok iç hat seferinin yanı sıra dışa hat uçuşlarınında olumsuz yönde etkilendiği belirtildi.  

Uçaklar, uzun rötarlar sonrası kalkış yapabiliyor. New York’taki LaGuardia, JFK ve New Jersey’deki Newark’s Liberty International havalimanlarında uçuşların ortalama olarak 90 dakika rötarlı olarak yapılabildiği öğrenildi..

Yaşanan fırtınanın etkisinden Türk Hava Yolları'nın seferleri de nasibini aldı. Türk Hava Yolları'nın dün gerçekleştirdiği İstanbul çıkışlı New York uçuşu 3 saat, Toronto uçuşu ise 5 saat 10 dakika gecikmeli olarak yapılabildi.

Ayrıca, Türk Hava Yolları'nın bugün Houston'dan İstanbul'a gelecek olan TK34 sefer sayılı B777-300ER tipi yolcu uçağı da yaşanan kapı arızası nedeniyle yaklaşık 2 saatlik bir rötarla kalkış yaptı.

Öte yandan Türk Hava Yolları yetkilileri, uzun rötarlar nedeniyle bunalan yolculara yiyecek ve içecek ikramı yapıldığını söyledi.

ANDREA THY SEFERLERİNİ DE VURDU!

Yorumlar

Toronto ~ 11 yıl önce
Toronto da ne firtinasi varki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
torontoya ~ 11 yıl önce
torontoya da giderken atlantikten geçmiyor musun kardeşim...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000