12 Mayıs 2011, Perşembe 17:35:55

ANADOLUJET'TEN TOKAT AÇIKLAMASI

Anadolujet, Ankara–Tokat uçuşları 23 Mayıs 2011 itibariyle haftanın her günü karşılıklı olarak icra edilmeye başlanıyor.
  • tarife değişikliği nedeniyle aldığımız bileti iptal edebileceğimizi bildirdiler. iptal ettirdik ve ödediğimiz ücreti iade ettiler. teşekkür ederiz. Misafir - 2011-05-30 - 13:01:33
  • 2011, ocak ayında İstanbul - Tokat direk uçuş tarifesi ile 2011,ağustos ayı için gidiş dönüş 4 kişilik bilet aldım. seyahati hiç sevmeyen canım kızım 6 aylık, seyahati çok seven ancak yerinde durmayı bilmeyen canım oğlumda 3 yaşında. ben ve eşim istanbuldan tokata uçarken yavrularımı uçakta nasıl durduracağımızı düşünürken, tarife değişikliği mesajıyla şok olduk. istanbul - ankara ankara-tokat ve dönüşte tokat-ankara ankara-istanbul olarak ve arada 2,5 saat fark(ankara havaalanında bekleyeceğimiz tam 2,5 saat ) ile bir tarife değişikliği yapılmıştır. sayın anadolujet yetkilileri, sizden şikayetçiyim.
  • İstanbul seferleri devam ettirilsin hemde Ankara seferi konulsun.Sonuçta insanlar neden aktarma yapmak zorunda kalsın.
  • bu karar albayrak gurubu için yapılmıştır kesin şimdiden elini ovuşturmaya başlamıştır albayrak kesin nihayi satış devrinin ardından uçuşlar tekrar başlıyacaktır borajetsizz
  • Sahipsiz Tokat'a bir tokatta havacılıktan geldi. yazık.
  • Hikayenin özeti şu: SAW-TJK direkt uçuşları yüzde seksenin üzerinde doluluğa rağmen sabote edilmiştir. Benzer mesafeleri herkes makul ücrete uçarken Tokat yolcularına yolunacak kaz muamelesi yapılmaktadır. Sanki istanbul taşra kasabası oradan aktarma verilemiyormuş gibi mantık dışı açıklamalarla yetkililer havanda su dövmektedir. Bu şartlarda Sivası kullanmaktan başka çare yoktur. Sivaslı hemşehrilerim ise vekilleri, yetkilileri ile ne kadar övünseler haklıdırlar.
  • Tokat'tan İstanbul'a günlük uçak olması gerektiğini düşünüyorum bu konuda da tamamen Tokatlı arkadaşlarıma katılıyorum haklılar. İkinci olarak da şunu söylemek istiyorum, Sivas ya da Tokat'tan farklı destinasyonlar için ortak hareket edilmeli. Yani Sivas'tan Antalya'ya, İzmir'e uçak olsa bunu Sivaslılar kadar Tokatlı hemşehrilerimizde kullanacak aynı şekilde başka yerden Tokat'a olsa o zaman bizde kullanacağız ki zamanında Sivas Havaalanı tadilattayken kullandım.
  • tokat ta bu konuya kim tepki gösteriyor , sadece mağdur olan yolcular. en çok bu konu ile ilgilenecek kişiler , olmayan belediye başkanı ,siyasiler, sanayiticaret odası, birlik başkanı ama şansı olmayan tokat kaderine terk edilmiş durumda.
  • Sizin adınıza üzülüyoruz. Biz İzmir ve Antalya ya düşünürken siz aktarmalara devam. Yakında kapanır sizde Tokat yıldızına binip Sivas yolunu tutarsınız.
  • Geçen sene Ankara aktarmalı uçuşları nasıl unuttunuz yetkililer. Yolcu sayılarını Borajet ten isteyin görün. Bu hattı kapatmak içinmi çalışıyorsunuz anlamadımki. Biz Tokat lılar olarak Atatürk havaalanı için 2. sefer nasıl oluru konuşurken seçim öncesi yapılanlara bakarmısınız. Tokat a sahip çıkılmadığı için yapılanlar normal.

Bir süre önce İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı çıkışlı olarak karşılıklı yapılmaya başlanan uçuşlar; Anadolujet & Borajet ortak uçuş anlaşması sonrası Anadolujet’in sefer düzenlediği pek çok Anadolu şehrinden bağlantı alarak Ankara aktarmalı Tokat’a daha fazla yolcu taşınması amacıyla Ankara’ya çekildi. Üstelik bu bekleme süreleri maximum 1, 5 – 2 saat olacak şekilde planlandı. Ayrıca uygulanacak kampanya ile Ankara üzerinden 2. bilet vergiler dahil 25 TL olarak belirlendi.

Anadolujet & Borajet ortak uçuş anlaşması sayesinde Tokat’a gelişlerde Çanakkale ve Kayseri bağlantısı ile Tokat çıkışlarda da Balıkesir (merkez), Siirt, Kahramanmaraş ve Alanya(Gazipaşa)’ya vatandaşlarımız güvenli, ekonomik ve kısa bekleme süreleri, ücretsiz ikram, uçak içi dergisi ve güler yüzlü hizmet ile seyahat edebilecekler.

Yine Ankara üzerinden THY seferleri ile İstanbul Yeşilköy Havalimanı’na ve buradan da dünyaya ulaşımın sağlanabileceği Tokat uçuş tarifesi ve kısa süreli bağlantı veren noktalar aşağıdaki gibidir: 
  
Ankara – Tokat Hergün Kalkış: 09:00 Varış: 10:00

(İzmir, Antalya, Adana, Malatya, Hatay, Kıbrıs, Diyarbakır, Trabzon, Erzurum, Elazığ, Gaziantep, İstanbul(Sabiha Gökçen),Bodrum, Tahran, Kopenhag, Stokholm, Köln’den Anadolujet seferleri ve İstanbul (Yeşilköy)’den THY seferleri ile Ankara üzerinden Tokat’a bağlantılı yolcu gidebilecek)

Tokat – Ankara Hergün Kalkış: 10:30 Varış: 11:30

İzmir, Antalya, Erzurum, Mardin, Diyarbakır, Elazığ, Kıbrıs, Muş, Moskova, Van, İstanbul(Sabiha Gökçen)’e Anadolujet seferleri ve İstanbul(Yeşilköy)’e THY seferleri ile Ankara üzerinden bağlantılı yolcu gidebilecek.)

ANADOLUJET'TEN TOKAT AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

Misafir ~ 13 yıl önce
tarife değişikliği nedeniyle aldığımız bileti iptal edebileceğimizi bildirdiler. iptal ettirdik ve ödediğimiz ücreti iade ettiler. teşekkür ederiz. Misafir - 2011-05-30 - 13:01:33

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
2011, ocak ayında İstanbul - Tokat direk uçuş tarifesi ile 2011,ağustos ayı için gidiş dönüş 4 kişilik bilet aldım. seyahati hiç sevmeyen canım kızım 6 aylık, seyahati çok seven ancak yerinde durmayı bilmeyen canım oğlumda 3 yaşında. ben ve eşim istanbuldan tokata uçarken yavrularımı uçakta nasıl durduracağımızı düşünürken, tarife değişikliği mesajıyla şok olduk. istanbul - ankara ankara-tokat ve dönüşte tokat-ankara ankara-istanbul olarak ve arada 2,5 saat fark(ankara havaalanında bekleyeceğimiz tam 2,5 saat ) ile bir tarife değişikliği yapılmıştır. sayın anadolujet yetkilileri, sizden şikayetçiyim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İstanbul seferleri devam ettirilsin hemde Ankara seferi konulsun.Sonuçta insanlar neden aktarma yapmak zorunda kalsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu karar albayrak gurubu için yapılmıştır kesin şimdiden elini ovuşturmaya başlamıştır albayrak kesin nihayi satış devrinin ardından uçuşlar tekrar başlıyacaktır borajetsizz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sahipsiz Tokat'a bir tokatta havacılıktan geldi. yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hikayenin özeti şu: SAW-TJK direkt uçuşları yüzde seksenin üzerinde doluluğa rağmen sabote edilmiştir. Benzer mesafeleri herkes makul ücrete uçarken Tokat yolcularına yolunacak kaz muamelesi yapılmaktadır. Sanki istanbul taşra kasabası oradan aktarma verilemiyormuş gibi mantık dışı açıklamalarla yetkililer havanda su dövmektedir. Bu şartlarda Sivası kullanmaktan başka çare yoktur. Sivaslı hemşehrilerim ise vekilleri, yetkilileri ile ne kadar övünseler haklıdırlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tokat'tan İstanbul'a günlük uçak olması gerektiğini düşünüyorum bu konuda da tamamen Tokatlı arkadaşlarıma katılıyorum haklılar. İkinci olarak da şunu söylemek istiyorum, Sivas ya da Tokat'tan farklı destinasyonlar için ortak hareket edilmeli. Yani Sivas'tan Antalya'ya, İzmir'e uçak olsa bunu Sivaslılar kadar Tokatlı hemşehrilerimizde kullanacak aynı şekilde başka yerden Tokat'a olsa o zaman bizde kullanacağız ki zamanında Sivas Havaalanı tadilattayken kullandım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tokat ta bu konuya kim tepki gösteriyor , sadece mağdur olan yolcular. en çok bu konu ile ilgilenecek kişiler , olmayan belediye başkanı ,siyasiler, sanayiticaret odası, birlik başkanı ama şansı olmayan tokat kaderine terk edilmiş durumda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sizin adınıza üzülüyoruz. Biz İzmir ve Antalya ya düşünürken siz aktarmalara devam. Yakında kapanır sizde Tokat yıldızına binip Sivas yolunu tutarsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Geçen sene Ankara aktarmalı uçuşları nasıl unuttunuz yetkililer. Yolcu sayılarını Borajet ten isteyin görün. Bu hattı kapatmak içinmi çalışıyorsunuz anlamadımki. Biz Tokat lılar olarak Atatürk havaalanı için 2. sefer nasıl oluru konuşurken seçim öncesi yapılanlara bakarmısınız. Tokat a sahip çıkılmadığı için yapılanlar normal.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000