26 Nisan 2009, Pazar 09:18:30

AnadoluJet'ten ateşli kutlama

Türk Hava Yolları'nın (THY) iç hatlara servis veren markası olan Anadolujet, 1. yaşını ' Anadolu Ateşi' dans grubunun gösterisi ve 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' tiyatro ekibiyle kutladı.
  • karlıtekin THY'deki bakımsız uçaklardan niye bahsetmiyor. Hep havaciva olaylardan bahsetmiş. Amsterdam'ı ne çabuk unuttun. Hani cenazede döktüğün timsah gözyaşlarını.
  • anadolu jet e laf yok! sevgili pilotlarımıza teşekkür ederim tokattan sevgiler
  • hakikaten bu işe emeği geçenleri atlayıp yaptıkları davet anlaşılamaz graund time 35 dk demesini biliyolar gerektiğinde hesap sormasınıda ama bu bizim günümüz arkadaşım emeğiniz büyük deyip şevk için yani kendileri için bile akılları çalışıpta çağırmıyorlar helal olsun ne diyim...
  • Bölme ve Federasyona hazırlık (sinsi ve gizli) amaçları güdülerek kurulmuş bir kuruluşun kutlamasında tescilli PKK yandaşlarının oynatılmasından daha doğal bir şey yok tabi... Haklısınız... Yani ağırlıklı güneydoğuya uçan bu havayolunun seferleri Ankara merkezli olarak THY bünyesinde yapılamaz mıydı?... Pekala yapılırdı... Ancak amaçları farklı... Yazıklar olsun... Ama durun... Son söz söylenmedi...
  • Türklüğü ile gurur duyan THY ekiplerinin tescilli pkk'lılarla kutlayacak birşeyleri olduğunu düşünmüyorum
  • Pilot ve kabin ekibi= Candan efendinin baş hedefidir. Onlara her kötülük yapılmalıdır. Yüksek karekterli bu kokpit ekibinin de hiç bir zaman (never) sesi çıkmaz.
  • madem thy yönetimi çalışanlarını,bu işe emeği geçenleri utanmadan,sıkılmadan,yüzü kızarmadan kokteyl e davet etmiyor ve özverili çalışma istiyorsa çalışan arkadaşlarda hiçbir şekilde özverili, fazla mesai yaparak çalışmasınlar... sonuçta babalarının işi değil..işveren çalışanlarına saygı göstermiyorsa onları eşya olarak görüyorsa maaş veriyorum daha ne istiyorlar mantığı güdüyorsa ki öyle çalışanlar da ona göre hareket etsinler..işi kendi işleri gibi görmesinler, baştan savarak iş yapsınlar bakalım o zaman thy yönetimi böyle ''ateşli'' kutlamalar yapabilecek mi????yönetim unutmasın ki bir şirkete parayı çalışanlar kazandırır, müşteriler değil...ama nerde bunlarda o zeka,anlayış,izan??
  • Anadolu Jet in bütün kahrını çeken, operasyonu eksiksiz yapan,Ankara İstasyon çalışanları,kokpit,kabin ve dispatch arkadaşlar davet bile edilmemiştir.Yüz yüze bakıp hizmet ve özveri istenilen insanlara büyük saygısızlık.Ayıp.
  • badem bıyık ve saz takımından başka ne bekliyordunuz ki... terör sempatizanlarının grubuna para kazandırmaya devam ediyorlar..etsinler bakalım.. hangi çalışanını hangi emekçisini davet etmiş acaba? Ben ilk defa burada duydum bu haberi..davetli listesi bellidir tabii ki kendi cemaatleri ve yandaşları..badem bıyık böyle geceler düzenleyip şirket paralarını saçacağına çalışanına doğru dürüst zam versin..
  • Candan, ney calıp şarkı söylemedi mi?

Leyla Gencer Sahnesi'nde gerçekleştirilen kutlamaya, THY Genel Müdürü Temel Kotil, THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Candan Karlıtekin, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Orhan Birdal, Anadolujet Bölgesel Uçuşlar Başkanı Sami Alan ile Anadolu Jet'in uçtuğu merkezlerden çok sayıda davetli  katıldı.

Karlıtekin, işlerin planladıkları gibi gittiğini belirterek, ilk yılda 2.5 milyon kişiyi taşımayı hedeflediklerini ve bu hedefin tuttuğunu söyledi. Sefer sayılarının 125'ten 200'ün üzerine çıktığını ifade eden Karlıtekin şunları söyledi: İlk yılda taşıdığımız yolcu sayısı da 2 milyon 525 bin oldu. Bundan sonraki hedefimiz 4 milyon yolcuya ulaştıktan sonra Ankara'dan dünyanın önemli kentlerine sefer yapmak.

Konuşmaların ardından, birinci yaşın pastası kesildi. Daha sonra, Yılmaz Erdoğan'ın 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ekibi, sevilen skeçlerini sergiledikten sonra, Mustafa Erdoğan'ın genel sanat yönetmenliğini yaptığı 'Anadolu Ateşi' dans grubu sahneye çıktı.

AnadoluJet'ten ateşli kutlama

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Misafir ~ 15 yıl önce
karlıtekin THY'deki bakımsız uçaklardan niye bahsetmiyor. Hep havaciva olaylardan bahsetmiş. Amsterdam'ı ne çabuk unuttun. Hani cenazede döktüğün timsah gözyaşlarını.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
anadolu jet e laf yok! sevgili pilotlarımıza teşekkür ederim tokattan sevgiler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
hakikaten bu işe emeği geçenleri atlayıp yaptıkları davet anlaşılamaz graund time 35 dk demesini biliyolar gerektiğinde hesap sormasınıda ama bu bizim günümüz arkadaşım emeğiniz büyük deyip şevk için yani kendileri için bile akılları çalışıpta çağırmıyorlar helal olsun ne diyim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bölme ve Federasyona hazırlık (sinsi ve gizli) amaçları güdülerek kurulmuş bir kuruluşun kutlamasında tescilli PKK yandaşlarının oynatılmasından daha doğal bir şey yok tabi... Haklısınız... Yani ağırlıklı güneydoğuya uçan bu havayolunun seferleri Ankara merkezli olarak THY bünyesinde yapılamaz mıydı?... Pekala yapılırdı... Ancak amaçları farklı... Yazıklar olsun... Ama durun... Son söz söylenmedi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Türklüğü ile gurur duyan THY ekiplerinin tescilli pkk'lılarla kutlayacak birşeyleri olduğunu düşünmüyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Pilot ve kabin ekibi= Candan efendinin baş hedefidir. Onlara her kötülük yapılmalıdır. Yüksek karekterli bu kokpit ekibinin de hiç bir zaman (never) sesi çıkmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
madem thy yönetimi çalışanlarını,bu işe emeği geçenleri utanmadan,sıkılmadan,yüzü kızarmadan kokteyl e davet etmiyor ve özverili çalışma istiyorsa çalışan arkadaşlarda hiçbir şekilde özverili, fazla mesai yaparak çalışmasınlar... sonuçta babalarının işi değil..işveren çalışanlarına saygı göstermiyorsa onları eşya olarak görüyorsa maaş veriyorum daha ne istiyorlar mantığı güdüyorsa ki öyle çalışanlar da ona göre hareket etsinler..işi kendi işleri gibi görmesinler, baştan savarak iş yapsınlar bakalım o zaman thy yönetimi böyle ''ateşli'' kutlamalar yapabilecek mi????yönetim unutmasın ki bir şirkete parayı çalışanlar kazandırır, müşteriler değil...ama nerde bunlarda o zeka,anlayış,izan??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Anadolu Jet in bütün kahrını çeken, operasyonu eksiksiz yapan,Ankara İstasyon çalışanları,kokpit,kabin ve dispatch arkadaşlar davet bile edilmemiştir.Yüz yüze bakıp hizmet ve özveri istenilen insanlara büyük saygısızlık.Ayıp.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
badem bıyık ve saz takımından başka ne bekliyordunuz ki... terör sempatizanlarının grubuna para kazandırmaya devam ediyorlar..etsinler bakalım.. hangi çalışanını hangi emekçisini davet etmiş acaba? Ben ilk defa burada duydum bu haberi..davetli listesi bellidir tabii ki kendi cemaatleri ve yandaşları..badem bıyık böyle geceler düzenleyip şirket paralarını saçacağına çalışanına doğru dürüst zam versin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Candan, ney calıp şarkı söylemedi mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000