06 Haziran 2013, Perşembe 14:11:54

ANADOLUJET'TEN 2 GÜNLÜK KAMPANYA

AnadoluJet, İstanbul Sabiha Gökçen - Edremit, Ankara - Bodrum ve Ankara - Dalaman karşılıklı seyahat edecek yolcuları için eylül ayı kampanyası düzenledi.
  • Siz ilan vermeye devam edin,vergi vermediginiz icin size sorun yok tabi....
  • Siz ilan vermeye devam edin,size yakisan o....
  • Sadece ATO değil meclis bile sikayetci Anadolujetden. Meclis Başkanlık Divanı yarın Pegasusula anlaştık derse şaşırmasın Hamdi Bey.
  • bu muhtesem kampanyalari AJ nin torpilli baskani mi icat ediyor acaba??? ne guzel bee..trabzon da oku orda cevre yap o cevre!!! sayesinde istanbul a gel sonra bir anda mudur bir anda baskan ol !!!! sonra ortada ben hakkimla baskan oldum de!!!!
  • Arkadaslar Anadolujet Batmadimi? Hani sirketin daha çok para kazanmak için taseronlasan, kalite ve hizmetten ödün veren şirket değilim. Pardon o şirket sky mis. Bana hep ileri görüşlü oldugumu söylerler...
  • Yahu su vergi olayini anlamis degilim. Ayni havalimanina pgs farkli vergi aliyor thy farkli vergi aliyor. Nasil is anlamadim
  • Anadolujetmi ? Kalsin.bedava olsa uculmam. Kokudan dolayi tuvaletde ucmus gibi hissettim kendimi.
  • Uyelerimizden gelen sikayetlerden dolayi artik Ankara kalkisli seferlerde THY yan kurulusu olan Anadolujet ve Sunexpress sirketlerini kullanmiyoruz.Bu kararimizi yonetime bildirdik.
  • Fiyatlarinizda degilde kalite, hizmet ve sunumunuzda indirim yaptiginiz icin imaj kaybediyorsunuz.Umarim durumunuz sky gibi olmaz.Ankara' da artik rakibiniz pegasus var.
  • 39 + vergi = 69 TL yanlış anlama olmasın eğer gidiş dönüş alırsanız o zamanda biletleme ücreti tek seferde alındığından 133 gibi oluyor

Türk Hava Yolları'nın alt markası olarak yoluna devam eden AnadoluJet, yeni bir kampanya düzenliyor.

AnadoluJet açıklamasına göre, 1-30 Eylül tarihleri arasında Ankara-Bodrum ve Ankara - Dalaman’ın yanı sıra İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ile Edremit Koca Seyit Havalimanı arasında yolculuk yapacak kişiler bugün ile 8 Haziran tarihi arasında biletlerini internet, acenteler, çağrı merkezi ve satış ofislerinden 39 liradan başlayan fiyatlarla alabilecek.

ANADOLUJET'TEN 2 GÜNLÜK KAMPANYA

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

ato mu ~ 11 yıl önce
Siz ilan vermeye devam edin,vergi vermediginiz icin size sorun yok tabi....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ato mu ~ 11 yıl önce
Siz ilan vermeye devam edin,size yakisan o....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TBMM ~ 11 yıl önce
Sadece ATO değil meclis bile sikayetci Anadolujetden. Meclis Başkanlık Divanı yarın Pegasusula anlaştık derse şaşırmasın Hamdi Bey.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
torpilli baskan!!! ~ 11 yıl önce
bu muhtesem kampanyalari AJ nin torpilli baskani mi icat ediyor acaba??? ne guzel bee..trabzon da oku orda cevre yap o cevre!!! sayesinde istanbul a gel sonra bir anda mudur bir anda baskan ol !!!! sonra ortada ben hakkimla baskan oldum de!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Batmadimi? ~ 11 yıl önce
Arkadaslar Anadolujet Batmadimi? Hani sirketin daha çok para kazanmak için taseronlasan, kalite ve hizmetten ödün veren şirket değilim. Pardon o şirket sky mis. Bana hep ileri görüşlü oldugumu söylerler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vergi ~ 11 yıl önce
Yahu su vergi olayini anlamis degilim. Ayni havalimanina pgs farkli vergi aliyor thy farkli vergi aliyor. Nasil is anlamadim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aynen ~ 11 yıl önce
kimse anlamıyor vergi olayını tek sen değilsin kardeşim!!! vatandaşı kazıklayan kazıklayana kimsenin umurunda değil!!! bu ülkede denetleme diye bir mekanizma maalesef yok!!! maliye göreve aloooooo!!!
Yolcu ~ 11 yıl önce
Anadolujetmi ? Kalsin.bedava olsa uculmam. Kokudan dolayi tuvaletde ucmus gibi hissettim kendimi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATO. ~ 11 yıl önce
Uyelerimizden gelen sikayetlerden dolayi artik Ankara kalkisli seferlerde THY yan kurulusu olan Anadolujet ve Sunexpress sirketlerini kullanmiyoruz.Bu kararimizi yonetime bildirdik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anadolujet bitmisdir ~ 11 yıl önce
Fiyatlarinizda degilde kalite, hizmet ve sunumunuzda indirim yaptiginiz icin imaj kaybediyorsunuz.Umarim durumunuz sky gibi olmaz.Ankara' da artik rakibiniz pegasus var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ankara bitmisdir ~ 11 yıl önce
Son 3- 4 aydir ankaradan ucus yapmayanlar yorum yapmasin.Thy nin aldigi rezil karari gelin yerinde gorun.
alone ~ 11 yıl önce
39 + vergi = 69 TL yanlış anlama olmasın eğer gidiş dönüş alırsanız o zamanda biletleme ücreti tek seferde alındığından 133 gibi oluyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
leman ~ 11 yıl önce
bana mı çıkışıyorsunuz siz?
Aloneden leman'a ~ 11 yıl önce
sana laf yok (ben yazdığımda senin mail yoktu) ama gerçeği böyle. birde bu alan ve diğer vergiler nedir acaba her firmada farklı farklı bildiriyorlar. yokmu bunun standartı.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000