10 Haziran 2011, Cuma 14:30:31

ANADOLUJET’İN İLK EMEKLİSİ OLDU

Türk havacılığına uzun yıllar hizmet veren kaptan pilot Recep Kadri Anaç, bugün yaptığı Ankara-Kıbrıs-Ankara uçuşunu tamamlayarak gökyüzüne veda etti...
  • TARİHİN EN İYİ PİLOTLARINDAN DEMİYECEĞİM ÇÜNKÜ EN İYİSİ O YETERLİDİR...
  • Türk Havacılık tarihinin geçmişten günümüze ışık tutan;uçuşlarımızda desteğiyle güler yüzüyle bizlere örnek,uçuşlarımızın güvenli,neşeli ve gerçek uçuş deneyimiyle uçmanın güzelliklerini doyasıya yaşatan BABA+DOST+ABİ+PROFOSYENEL+İNSAN=ANAÇ KAPTAN havacılık tarihinin altın harflerle yazacağı abimiz aramıza hoşgeldiniz havacılık tarihine yaşatmış olduğunuz babacanlığınızın ve önder ruhlu kişiliğinizin sivil yaşamınıza örnek olarak sizi aramızda görme mutluluğunu yaşamaktayız sivil yaşantınızın sağlık,mutluluk,neşe ve huzur dolu geçmesi dileğiyle teşekkürler...HIFSI BALKAN
  • kapattığı uçaklar balansından bellidir imzasının yanında "teşekkürler" bulunurdu her zaman. biz teşekkür ederiz "iyi istirahatler"
  • Yolun açık gönlün mutluluklarla dolu olsun ne mutlu senin gibi bir insanı tanıdığıma sağlıcakla kal ü arıcı
  • yorum yazanların çoğu sanki yüzyüze tanışmış gibi şöyle böyle demez mi? ben adam kötüdür demiyorum da siz nerden tanıyorsunuz?
  • Hani sinirleri alınmış derlerya işte öyle bir insan ANAÇ kaptanım.Soyadıyla müsamma,KADRİ kıymeti bilinmesi gereken ,İnsanlık timsali anaç kaptanım.Hiç şüphem yokturki Bulutlar gözyaşı dökmüştür ayrılırken senden.Keşke bizler de senin kadar sevilmeyi hakedebilmiş olsaydık.
  • Tüm arkadaşlarımın benim hakkımdaki düşüncelerine teşekkür eder, sizlere de sağlıklı sıhhatli kazasız uçuşlar ve görevlerinizde başarılar dilerim. Kaptan Kadri Recep Anaç
  • bir ömür geçirdiğin bu şerefli mesleği örnek bir şekilde tamamladın. Sana bundan sonraki hayatında sağlık ve mutluluklarla dolu uzun ömürler diliyorum. Çetin Akın.
  • Vay be, THY de ucan TC-JPN kuyruk tescilli A320 den sonra Anadolujetde de Sarikamis isimli bir ucagin ucmasi cok sevindirici
  • hocam bizlere hep iyi yönde örnek oldunuz, emeğinize sağlık.. emeklilik hayatınızda da mutluluklar diliyorum..kaptan yusuf.
Türk Hava Yolları’nın alt markası Anadolujet, ilk pilotunu emekli etti.  Kaptan pilot Recep Kadri Anaç, son seferini TK 7458 sefer sayılı Ankara – Kıbrıs ve TK 7459 Kıbrıs – Ankara ile gerçekleştirdi. 
 
Emektar pilotiçin bugün Esenboğa Havalimanı’nda bir veda töreni düzenlendi. 63 yaşında 1992 yılından beri çalıştığı THY’den emekli olduktan sonra Anadolujet bünyesinde sorumlu kaptan pilot olarak uçmaya devam eden Anaç Kaptanı, inişte meslektaşları, kabin ekibi ve yer hizmetleri çalışanları, Anadolujet personeli ve geleceğin kaptan ve kabin memuru adayları karşıladı.
 
Uğurlama töreninde Anaç kaptanı bir de sürpriz bekliyordu. THY Ankara Base Tip Şefliği olarak pilot Okhan Elçi tarafından hazırlanan programda Ayten Şaban Diri İlköğretim Okulu Ana Sınıfı öğrencileri, öğretmen ve velileri de uğurlama töreninde hazır bulundu. Minik öğrencilerin havalimanı gezisine denk getirilen törende bayraklarla karşılanan Anaç Kaptan, renkli ve bir o kadar da duygusal anlar yaşadı. 
 
Recep Kadri Anaç için daha sonra kabin ekipleri odasında veda pastası kesildi.





ANADOLUJET’İN İLK EMEKLİSİ OLDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (43)

Misafir ~ 13 yıl önce
TARİHİN EN İYİ PİLOTLARINDAN DEMİYECEĞİM ÇÜNKÜ EN İYİSİ O YETERLİDİR...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Türk Havacılık tarihinin geçmişten günümüze ışık tutan;uçuşlarımızda desteğiyle güler yüzüyle bizlere örnek,uçuşlarımızın güvenli,neşeli ve gerçek uçuş deneyimiyle uçmanın güzelliklerini doyasıya yaşatan BABA+DOST+ABİ+PROFOSYENEL+İNSAN=ANAÇ KAPTAN havacılık tarihinin altın harflerle yazacağı abimiz aramıza hoşgeldiniz havacılık tarihine yaşatmış olduğunuz babacanlığınızın ve önder ruhlu kişiliğinizin sivil yaşamınıza örnek olarak sizi aramızda görme mutluluğunu yaşamaktayız sivil yaşantınızın sağlık,mutluluk,neşe ve huzur dolu geçmesi dileğiyle teşekkürler...HIFSI BALKAN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kapattığı uçaklar balansından bellidir imzasının yanında "teşekkürler" bulunurdu her zaman. biz teşekkür ederiz "iyi istirahatler"

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yolun açık gönlün mutluluklarla dolu olsun ne mutlu senin gibi bir insanı tanıdığıma sağlıcakla kal ü arıcı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yorum yazanların çoğu sanki yüzyüze tanışmış gibi şöyle böyle demez mi? ben adam kötüdür demiyorum da siz nerden tanıyorsunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hani sinirleri alınmış derlerya işte öyle bir insan ANAÇ kaptanım.Soyadıyla müsamma,KADRİ kıymeti bilinmesi gereken ,İnsanlık timsali anaç kaptanım.Hiç şüphem yokturki Bulutlar gözyaşı dökmüştür ayrılırken senden.Keşke bizler de senin kadar sevilmeyi hakedebilmiş olsaydık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tüm arkadaşlarımın benim hakkımdaki düşüncelerine teşekkür eder, sizlere de sağlıklı sıhhatli kazasız uçuşlar ve görevlerinizde başarılar dilerim. Kaptan Kadri Recep Anaç

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bir ömür geçirdiğin bu şerefli mesleği örnek bir şekilde tamamladın. Sana bundan sonraki hayatında sağlık ve mutluluklarla dolu uzun ömürler diliyorum. Çetin Akın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Vay be, THY de ucan TC-JPN kuyruk tescilli A320 den sonra Anadolujetde de Sarikamis isimli bir ucagin ucmasi cok sevindirici

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hocam bizlere hep iyi yönde örnek oldunuz, emeğinize sağlık.. emeklilik hayatınızda da mutluluklar diliyorum..kaptan yusuf.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000