31 Mayıs 2011, Salı 20:20:33

ANADOLUJET&BORAJET BATUM SEFERLERİ BAŞLADI

Anadolujet'in haftada iki kez yapılacak Ankara-Batum seferleri başladı. Borajet ile ortak gerçekleşecek uçuşlar için Batum'da tören yapıldı.
  • ey sami alan madem o kadar delikanlısın kendini thy değilde sanki farklı bir şirketmiş gibi anadolujetin patronu görüosun ankara ucus ekiplerinin yatılarını neden iptal ediyosun..sen kimsinde milletin düzeniyle oynuyosun.şova gelince reklama gelince varsın ama kabin ekipleri senin kölen değil olmayacakta ! !! !
  • Yok biliyorum AnadoluJet'in base'i ESB ama istenirse ADB'den de ÜSKÜP hattını açabilirler. Siz de bunun imkansız olmayacağını bilirsiniz sanırım. (Bu arada ESB-BAKU attında Azerbaycan Havayolları uçmakta)
  • ESB Bakü ne zaman başlıyor .
  • Sayın arkadaşımız Anadolujet'in Ankara merkezli olduğunu unutmuşa benziyor.
  • Batum-Ankara seferleri için son 1 yıldır epey bir kulis yapıldı ve sonunda seferler başladı. İnşallah hem havayolunu hemde havalimanı işletmesi adına karlı bir hat olur. Ama tabii ki en önemlisi yolcuların memnuyeti ve istedikleri noktalara Ankara üzerinden de bağlanabilecek olmaları. Hayırlı ve uğurlu olsun
  • istanbul a direk uçuş istiyoruz. aktarma işi tutmadı 10-15 yolcu ile uçak nereye kadar devam eder...
  • Çok değerli Artvin ve Batum halkına hayırlı uğurlu olsun.Ben Trabzonlu olup ve Trabzonda yaşayan bir kişi olarak Artvini ve Batumu çok seven birisiyim.İnşallah her şey daha güzel olur ve bu iki şehirimiz daha çok gelişir...
  • çanakkalenin adasına ne zaman uçuşlar başlıyor yaz sezonu bitin ce mi
  • Sayın AnadoluJet yöneticileri. İzmir'den de Üsküp'e direk uçmak istiyoruz. Araştırın göreceksiniz, İzmir'de inanılmaz sayıda Balkan göçmeni var. Saygılarımla.
  • EEee hayırlı olsun.Deniz Öztırpana kavga edecek,raporlayacak yeni adamlar geliyor desenize.Ne zamandır sıkıntıdan baltaları biliyordu zaten.
Uçuşlar Çarşamba ve Cumartesi günleri Anadolujet ile Borajet ortak seferi olarak karşılıklı icra edilecek. Bugün başlayan uçuşlarla birlikte AnadoluJet'in 15'nci dış hat uçuş noktasına ulaştığını belirten THY Bölgesel Uçuşlar Başkanı Sami Alan, Batum-Ankara uçuşlarıyla Türk işadamların ticare tlerini artıracağına dikkat çekerek, "İşadamları için hızlı bir ulaşım imkanı sağlanacak" dedi.

AnadoluJet'in 15'nci dış hat noktası olan Batum-Ankara hattının açılış toplantısı Batum Havalimanında yapıldı. Açılış toplantısında bir konuşma yapan THY Bölgesel Uçuşlar Başkanı Sami Alan, bugün yapılan açılışla birlikte AnadoluJet'in 40'ncı iç hat uçuşu olan Hopa ve 15'nci dış hat uçuşu olan Batum'un başladığını ifade etti. Batum uçuşuyla Gürcistan'ı sadece Ankara'ya değil bütün Türkiye'ye bağladıklarını vurgulayan Alan, "Sadece 1 saatlik bağlantılar içinde Bursa'ya İzmir'e Antakya'ya, Diyarbakır'a, Trabzon'a, Erzurum'a birçok noktaya, 20 civarında şehre bağlantı kuruyoruz. Bizde ikinci bilet diye bir şey yok. Arka arkaya aktarmalı bilet alındığında ikinci bilet sabit 45 TL." dedi. Alan ayrıca Batum-Ankara uçuşlarıyla birlikte Türk işadamların ticaretlerini artıracağına dikkat çekerek, "İşadamları için hızlı bir ulaşım imkanı sağlanacak" dedi.

-"3 YIL ÖNCE YOLA ÇIKTIK"-
Başkent Ankara'yı Türkiye'nin havacılık başkenti yapma misyonuyla 3 yıl önce yola çıktıklarını dile getiren Alan, "Hem Ankara'nın Anadolu'ya hem de Anadolu'nun Ankara'ya olan uçuş özlemi 23 Nisan 2008'de atılan adımlarla son buldu. Amaç sadece Ankara'yı Anadolu'ya bağlamak değil, Ankara üzerinden Anadolu'ya birbirine bağlamaktı. Bizim işimizin ve bizim diğer havayollarından olan farkımız da buydu" dedi.

-İKİ HAVALİMANI DA TAV TARAFINDAN İŞLETİLİYOR-
TAV Genel Müdürü Sani Şener, Ankara Esenboğa-Batum Uluslararası Havalimanının TAV tarafından işletildiğini belirterek, Batum Havalimanına yapılan yatırımlarla şu anda 300 bin civarında yolcuya hizmet verildiğini kaydetti. Şener, "Geçen sene sadece 88 bin yolcuya hizmet verildi. Bu sene Batum Havalimanında yüzde 36'lık bir artış gözüküyor. Bu uçuşla birlikte o artış daha da artacaktır. 100 bini geçiyoruz. THY geçen sene 57 bin yolcu taşımış bunun 20 bini buradan Hopa'ya giden yolcu olmuş" dedi.

-İKİ ÜLKE ARASINDA PASAPORTSUZ GEÇİŞ-
Batum-Ankara seferinin tanıtım toplantısı ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ana uçağı Batum Havalimanına iniş yaptı. Erdoğan Gürcistan Cumhurbaşkanı ile birlikte Sarp Ortak Kapısı açılışını yapmak üzere Batum Havalimanından ayrıldı. Daha önce yapılan anlaşma çerçevesinde her iki ülke vatandaşları sınır kapısından pasaportsuz olarak nüfus cüzdanlarını göstererek geçiş yapabilecek.

-HAFTADA İKİ SEFER YAPILACAK-
Ankara'dan Batum'a Çarşamba, Cumartesi günleri uçak seferleri şöyle:
Kalkış: 12.30 varış: 15.40

Ankara çıkışlı Batum'a bağlantı veren noktalar ise şöyle:
"Antalya, Bodrum, Bursa, Gaziantep, Sivas, Tokat, İstanbul Sabiha Gökçen, Kıbrıs, Kopenhang, Köln, Stokholm, Tahran" Batum'dan Ankara'ya Çarşamba ve Cumartesi günleri uçak seferleri şöyle: Kalkış 16.20, varış: 17.15 Batum çıkışlı Ankara aktarmalı bağlantı veren noktalar: Adana, Antalya, Balıkesir, Bodrum, Bursa, çorlu, Dalaman, Erzurum, İzmir, Samsun, Şanlıurfa, Trabzon, İstanbul Sahiba Gökçen, Kıbrıs, Kopanhang, Tahran."

ANADOLUJET&BORAJET BATUM SEFERLERİ BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 13 yıl önce
ey sami alan madem o kadar delikanlısın kendini thy değilde sanki farklı bir şirketmiş gibi anadolujetin patronu görüosun ankara ucus ekiplerinin yatılarını neden iptal ediyosun..sen kimsinde milletin düzeniyle oynuyosun.şova gelince reklama gelince varsın ama kabin ekipleri senin kölen değil olmayacakta ! !! !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yok biliyorum AnadoluJet'in base'i ESB ama istenirse ADB'den de ÜSKÜP hattını açabilirler. Siz de bunun imkansız olmayacağını bilirsiniz sanırım. (Bu arada ESB-BAKU attında Azerbaycan Havayolları uçmakta)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ESB Bakü ne zaman başlıyor .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sayın arkadaşımız Anadolujet'in Ankara merkezli olduğunu unutmuşa benziyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Batum-Ankara seferleri için son 1 yıldır epey bir kulis yapıldı ve sonunda seferler başladı. İnşallah hem havayolunu hemde havalimanı işletmesi adına karlı bir hat olur. Ama tabii ki en önemlisi yolcuların memnuyeti ve istedikleri noktalara Ankara üzerinden de bağlanabilecek olmaları. Hayırlı ve uğurlu olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
istanbul a direk uçuş istiyoruz. aktarma işi tutmadı 10-15 yolcu ile uçak nereye kadar devam eder...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Çok değerli Artvin ve Batum halkına hayırlı uğurlu olsun.Ben Trabzonlu olup ve Trabzonda yaşayan bir kişi olarak Artvini ve Batumu çok seven birisiyim.İnşallah her şey daha güzel olur ve bu iki şehirimiz daha çok gelişir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
çanakkalenin adasına ne zaman uçuşlar başlıyor yaz sezonu bitin ce mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sayın AnadoluJet yöneticileri. İzmir'den de Üsküp'e direk uçmak istiyoruz. Araştırın göreceksiniz, İzmir'de inanılmaz sayıda Balkan göçmeni var. Saygılarımla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
EEee hayırlı olsun.Deniz Öztırpana kavga edecek,raporlayacak yeni adamlar geliyor desenize.Ne zamandır sıkıntıdan baltaları biliyordu zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000