21 Nisan 2011, Perşembe 15:19:13

ANADOLUJET’E TURİZME KATKI ÖDÜLÜ

Anadolujet, Ankara Turizmine Katkı Sağlayanlar Ödülü’ne layık görüldü...
  • bizim duyarsız vatandaşımız uçak kuanmayıp şunlara bir ders verse diyorum ama nerde o düşünce bizde?????
  • Bir Başkentli olarak ANADOLUJET dışındaki havayollarının ESB den bu kadar hatta uçamayacağını düşünüyorum. Pegasus gibi sadece karlı destinasyonlara uçarlar. Bu da Başkent olmanın misyonuna uymaz. Başkente yurdun her yerinden uçuş olmalıdır. Ama insanlar uçmaya alışınca ileride belki dediğiniz olur ve diğer havayolları da ESB den değişik hatlara uçarlar şeklinde düşünüyorum.
  • Ankarada sadece anadolujet her yere uçuyor ve istediği rakamları konuşturuyor ve para kazanıyor benım anlamadıgım neden diger firmalar ankaradan uçmuyor mesela onur,atlasjet, anadolujet çok pahalı uçuyor ankaralı olarakda meçbur anadolujetle uçmaya anadolu jete verdiğiniz imkanlar başka şirketlerede verin ANKARADAN ve uçak biletleri uçuzlasın biraz rekabet olsun ama nerde THY İSTANBULU ATATÜRKDE ANADOLUJET ANKARADA
  • orada bir n olması gerekmiyormu başkent
  • BAŞKENTİ şeklinde düzeltilmesi gerekiyor. BAŞKETİ şeklinde yazılmış

Gazi Üniversitesi Mimar Kemalettin Salonu’nda Gazi Üniversitesi Rektörü Rıza Ayhan’ın katılımıyla düzenlenen törende “Ankara Turizmine Katkı Sağlayanlar Ödülü” verildi.

Ankara Turizmine Katkı Sağlayanlar Ödülü’ne layık görülen Anadolujet adına törene katılan THY Bölgesel Uçuşlar Başkanı Sami Alan, ödülü Gazi Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Nevzat Aytek’in elinden aldı.
 
THY Bölgesel Uçuşlar Başkanı Sami Alan, 23 Nisan 2008’de uçuşlarına başlayan Anadolujet’in Ankara’yı uçuş başkenti yapma yolunda çalışmalarına devam ettiklerini, Anadolu’yu Ankara üzerinden birbirine bağlayarak Ankara turizmine katkı sağlaya çalıştıklarını belirtti ve Anadolujet’in ödüle layık görülmesinden dolayı duydugu mutluluğu dile getirdi.

Ödül alanlar arasında Ankara Valisi Alaattin Yüksel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, TRT Genel Müdürü Sayın İbrahim Şahin de bulunuyor.
 

ANADOLUJET’E TURİZME KATKI ÖDÜLÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
bizim duyarsız vatandaşımız uçak kuanmayıp şunlara bir ders verse diyorum ama nerde o düşünce bizde?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bir Başkentli olarak ANADOLUJET dışındaki havayollarının ESB den bu kadar hatta uçamayacağını düşünüyorum. Pegasus gibi sadece karlı destinasyonlara uçarlar. Bu da Başkent olmanın misyonuna uymaz. Başkente yurdun her yerinden uçuş olmalıdır. Ama insanlar uçmaya alışınca ileride belki dediğiniz olur ve diğer havayolları da ESB den değişik hatlara uçarlar şeklinde düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ankarada sadece anadolujet her yere uçuyor ve istediği rakamları konuşturuyor ve para kazanıyor benım anlamadıgım neden diger firmalar ankaradan uçmuyor mesela onur,atlasjet, anadolujet çok pahalı uçuyor ankaralı olarakda meçbur anadolujetle uçmaya anadolu jete verdiğiniz imkanlar başka şirketlerede verin ANKARADAN ve uçak biletleri uçuzlasın biraz rekabet olsun ama nerde THY İSTANBULU ATATÜRKDE ANADOLUJET ANKARADA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
orada bir n olması gerekmiyormu başkent

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BAŞKENTİ şeklinde düzeltilmesi gerekiyor. BAŞKETİ şeklinde yazılmış

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000