06 Mayıs 2011, Cuma 11:09:09

ANADOLUJET ZORLAMALI

AirportHaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık, Türk Hava Yolları'nın alt markası olarak uçuşlarını sürdüren Anadolujet'in Gökçeada'ya başlatmayı planladığı seferlerle ilgili bir yazı kaleme aldı. Peki, Kıdık neler dedi? İşte o yazı...

Ülke yararına yazmış olduğunuz bir yazının pek rağbet görmediğini biliriz. Ama "bir kişi de okusa yine faydası var" diye düşünürüm ben. Bu internet medyasının okurlar açısından en cazip tarafı keskin yazılan yazılara yorum atıp kapışma sağlamaktır. Geçen hafta yazmış olduğum yazı buna bir örnektir. Bir camiaya yönelik yazmış olduğum yazı bazılarının damarına dokundu. Bu camianın, yazıda geçen mantaliteye uygun olanların saldırısına uğradım. Sağduyulu olanların alkışını aldım. Hatta ziyaretimize gelenler "Yazdıklarınız aynen doğru" diye bizleri tastik etti. Telefonla arayanlar da aynı minvalde görüşlerini iletti.

"Yarası olan gocunur" deyip yolumuza devam ediyoruz.

Şimdi gelelim asıl konumuza. Geçen hafta AnadoluJet'in lokomotifi Sami Alan'ın Gökçeada'ya uçmak için DHMİ ve Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nden izinlerin çıkmasını beklediklerini söylemiş.  İlaveten de "Gökçeada'ya uçmak için hazırlıklarımızı tamamladık" demiş.

AirportHaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık'ın kaleme aldığı yazının tamamı için TIKLAYIN

ANADOLUJET ZORLAMALI

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000