05 Nisan 2014, Cumartesi 09:10:51

ANADOLUJET UÇAĞININ MOTORUNA KUŞ GİRDİ

Anadolujet'in TK 7128 sefer sayılı Ankara-Adıyaman uçağının motoruna inişe geçtiği sırada kuş girdi.
  • Motora mi kacti kanada mi carpti biri kesin bilgi verse??
  • Kuş çarpması ile THY Teknik Aş.ye getirilen ABD'li kişi ile ne alakası var. Bu kişi M.G.D. Alımlarla hiçbir alakası yok. Bu yakıştırmalar doğru değildir. Proje yöeticisi kadrosundaki kişinin kuruma alınacak malzemelerle ne alakası var. Bugüne kadarda hiçbir alımla ilgisi olmadı.GENEL MÜDÜRÜMÜZ bu konularda olağan üstü titiz bu söylentilere kesinlikle izin vermez.
  • Haber yanlış airporthaber sitesinin böyle haberler yapması üzücü. İnsanlar kuş çarpmasını yolsuzluga nasıl bağlıyorlar oda enteresan. Uçağın tescili farklı ayrıca motora değil sağ kanada alçalma sırasında orta büyüklükte bir kuş çarpmış ve yaklaşık 20 cmlik bir ezik oluşturmuş. Havacılıkta sıfır risk Gereği uçak uçabilecek durumda olduğu halde sefer iptal edildi. Bakım için yolcusuz olarak adf den ayrıldı. Anadolujet ve thy bu konuda çok ciddi ve minumum riskle uçuyorlar.
  • YAHU ŞU KUŞLAR UÇAGIN MOTORUN AGIRECEGINE PARELEL YAPININ İNLERİNE GIRSELER ACABA SEFERLER AKSARMI.
  • Uçağın motor sorunu kısa sürede çözülmesinde yine birilerine rant kapısı açılmış olur. Bunların malzemelerini THY TEKNİK AŞ'de genel müdüdürün ABD'den getirdiği kişi verdiğine göre, bu kişi ile Gnl.Md.ün çıkar ilişkileri söylemleri yaygın bir dile ortalıkda dolaşması kuşkuları iyicr artırmakdadır.
  • Kedidir o kedi

Türk Hava Yolları'nın alt markası, Ankara merkezli Anadolujet'in dün saat 12.05'de gerçekleştirdiği Ankara-Adıyaman seferi sırasında, uçağın motoruna kuş girdi.

Edinilen bilgilere göre Anadolujet'in TC-SAP tescilli Boeing 737-700 tipi uçağı Adıyaman Havalimanı'na inişe geçtiği sırada uçağın sağ motoruna kuş girdi.

Güvenli bir şekilde havalimanına inen uçak daha sonra bakıma alındı. Yapılan kontrollerin ardından uçağın sefere devam edemeyeceği belirtildi ve Adıyaman-Ankara seferi iptal edildi.

Uzun süre havaalanında uçağın arızasının giderilmesini bekleyen yolcular, kendilerine bilgi verilmemesine tepki gösterdi.

ANADOLUJET UÇAĞININ MOTORUNA KUŞ GİRDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Motora mi kacti kanada mi carpti biri kesin bilgi verse??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EE ~ 10 yıl önce
Kuş çarpması ile THY Teknik Aş.ye getirilen ABD'li kişi ile ne alakası var. Bu kişi M.G.D. Alımlarla hiçbir alakası yok. Bu yakıştırmalar doğru değildir. Proje yöeticisi kadrosundaki kişinin kuruma alınacak malzemelerle ne alakası var. Bugüne kadarda hiçbir alımla ilgisi olmadı.GENEL MÜDÜRÜMÜZ bu konularda olağan üstü titiz bu söylentilere kesinlikle izin vermez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
immortal ~ 10 yıl önce
Haber yanlış airporthaber sitesinin böyle haberler yapması üzücü. İnsanlar kuş çarpmasını yolsuzluga nasıl bağlıyorlar oda enteresan. Uçağın tescili farklı ayrıca motora değil sağ kanada alçalma sırasında orta büyüklükte bir kuş çarpmış ve yaklaşık 20 cmlik bir ezik oluşturmuş. Havacılıkta sıfır risk Gereği uçak uçabilecek durumda olduğu halde sefer iptal edildi. Bakım için yolcusuz olarak adf den ayrıldı. Anadolujet ve thy bu konuda çok ciddi ve minumum riskle uçuyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AKSAMA ~ 10 yıl önce
YAHU ŞU KUŞLAR UÇAGIN MOTORUN AGIRECEGINE PARELEL YAPININ İNLERİNE GIRSELER ACABA SEFERLER AKSARMI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yapma bunu! ~ 10 yıl önce
espri yapma sen
NE DIYONG ??? ~ 10 yıl önce
Ne diyong hemserim sen ???
FO ~ 10 yıl önce
Uçağın motor sorunu kısa sürede çözülmesinde yine birilerine rant kapısı açılmış olur. Bunların malzemelerini THY TEKNİK AŞ'de genel müdüdürün ABD'den getirdiği kişi verdiğine göre, bu kişi ile Gnl.Md.ün çıkar ilişkileri söylemleri yaygın bir dile ortalıkda dolaşması kuşkuları iyicr artırmakdadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ABD ~ 10 yıl önce
Kus'da ABD'den gelmis...
ımaılaga ~ 10 yıl önce
abd yalıs yorum kuslar fatıh ısmail aga cematınden gelmıstır
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kedidir o kedi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000