11 Ağustos 2020, Salı 12:35:40

Anadolujet uçağında ilginç görüntü!!!

Türk Hava Yolları'nın (THY) alt markası Anadolujet uçağında ilginç bir olay yaşandı.
  • bir uçak düzenli bakım görüyor ve uygulanan testleri geçiyorsa güvenlidir. bazı konular hakkında işkembeden sallamayalım.
  • Lütfen ne ise bilinmesi gereken belİrtirmisiniz. Ciddi bir iddiada bulunuyorsunuz. Uçaklarımızda eğer dedıgınız gıbı tehlıke yaratacak bir durum varsa bunu yazmamanız kul hakkıdır. Tabıkıde ınancı olan kadere ınanan ınsanlarız ama tehlıke saklanmamalı ve bılgılendırme yapılmalıdır.
  • JF serisi uçakların son bakımı bu.2-3 sene daha ömürleri var. Artık arızaları yama yapa yapa nereye kadar. Bu uçaklarla uçanlar için,uçağı yakınen bilen biri olarak bazı şeyler söylemek isterdim ama..Hangi yolcunun kaderinde ne varsa o olur artık..

Türk Hava Yolları'nın (THY) alt markası Anadolujet uçağında ilginç bir olay yaşandı. 

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda öğle saatlerinde Anadolujet'in TC-JFI kuyruk tescilli Boeing B737 tipi yolcu uçağına acil çıkış kapısı açık bir şekilde push back yapıldı. 

Uçağın bakımda olduğu öğrenildi. Follow me eşliğinde uçağın hangara çekildiği ifade edildi. 

İşte o anlar;



Anadolujet uçağında ilginç görüntü!!!

Yorumlar

rahat ~ 4 yıl önce
bir uçak düzenli bakım görüyor ve uygulanan testleri geçiyorsa güvenlidir. bazı konular hakkında işkembeden sallamayalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
‘Bazı Konular’ adlı kişiye ~ 4 yıl önce
Lütfen ne ise bilinmesi gereken belİrtirmisiniz. Ciddi bir iddiada bulunuyorsunuz. Uçaklarımızda eğer dedıgınız gıbı tehlıke yaratacak bir durum varsa bunu yazmamanız kul hakkıdır. Tabıkıde ınancı olan kadere ınanan ınsanlarız ama tehlıke saklanmamalı ve bılgılendırme yapılmalıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bazı Konular ~ 4 yıl önce
JF serisi uçakların son bakımı bu.2-3 sene daha ömürleri var. Artık arızaları yama yapa yapa nereye kadar. Bu uçaklarla uçanlar için,uçağı yakınen bilen biri olarak bazı şeyler söylemek isterdim ama..Hangi yolcunun kaderinde ne varsa o olur artık..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zeynep ~ 4 yıl önce
Nasıl yani binmek tehlikeli bi hal mı aldı yoksa

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000