09 Şubat 2013, Cumartesi 10:42:28

ANADOLUJET UÇAĞINA APRON ARACI ÇARPTI

AnadoluJet'in Batman-Ankara seferini yapacak uçağına Batman Havalimanı’nda Havaş’a ait apron aracı çarptı. Uçak seferden çekildi.
  • sorunu çözer.Otobüs işletmesini çözdü ya,onun gibi. Hala orda oturuyor ya.
  • yerdeki araçların uçaklara çarpması haber değildir. tr deki yer hizmetleri şirketleri sayesinde artık sadece uçakların yerdeki araçlara çarpması (eğer olursa) haberdir. zaten bu olay her hafta oluyor bir kaç defa. bu kadar sık olan olay haber değil kanıksamadır, bir haber değeri yoktur...
  • Apronda suruculuk yapacaklarin ozellikle egitilmesi lazim. Bu tamirler oldukca pahaliya mal oluyor.
  • Sunexpress denen ne oldugu belli olmayan sirkete verildi Anadolujet apar topar. Bunu da THY yonetim kurulu yapti. Basta Hamdi, Temel ve saz arkadaslari. Aslinda ne oldugu da belli. Sunexpress %50 THY, %50 Alman Lufthansa ortakliginda bir sirkettir. Almanlar Turkiye ic hatlarinda ucup para kazansin. Amac sadece bu. THY gitsin Merkel'e soylesin ben Almanya'da ic hatlarda ucacam diye. Cevap olarak ne alacagini yazmiyim buraya. Memeleketin varini yogunu satanlar havacilikta yan gelip yatacak miydi? THY' nin de %50'si Ozellestirme Idaresi Baskanligi'na ait. Cok gec olmaz en fazla 3 sene sonra THY de Lufthansa merak etmeyin. Halkim siz uyumaya devam edin. Alamanya durmak yok yola devam.
  • domestikli foss
  • Anadolujet cok kotu bir sirket, tam ALT sirket iste! Yoneticileri yan gelip yatiyor galiba, galiba degil kesin.

Türk Hava Yolları'nın alt markası AnadoluJet'in dün akşam saat 20.30’da Ankara'ya gelmesi planlanan uçağı, Batman Havalimanı’nda talihsiz bir kaza yaşadı.


Sefere hazırlanan uçağa, yer hizmetleri kuluruşu Havaş’a ait konveyör çarptı. Uçakta ciddi hasar oluştuğu kaydedilirken TC-JHH kuyruk tescilli uçak seferden çekildi. Yolcuların bu sabah bir başka uçakla Ankara'ya gönderildiği kaydedildi.

©AirportHaber.com

ANADOLUJET UÇAĞINA APRON ARACI ÇARPTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Müjdat YÜCEL ~ 11 yıl önce
sorunu çözer.Otobüs işletmesini çözdü ya,onun gibi. Hala orda oturuyor ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haber ~ 11 yıl önce
yerdeki araçların uçaklara çarpması haber değildir. tr deki yer hizmetleri şirketleri sayesinde artık sadece uçakların yerdeki araçlara çarpması (eğer olursa) haberdir. zaten bu olay her hafta oluyor bir kaç defa. bu kadar sık olan olay haber değil kanıksamadır, bir haber değeri yoktur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ehliyet ~ 11 yıl önce
Apronda suruculuk yapacaklarin ozellikle egitilmesi lazim. Bu tamirler oldukca pahaliya mal oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vah zavalli halkim ~ 11 yıl önce
Sunexpress denen ne oldugu belli olmayan sirkete verildi Anadolujet apar topar. Bunu da THY yonetim kurulu yapti. Basta Hamdi, Temel ve saz arkadaslari. Aslinda ne oldugu da belli. Sunexpress %50 THY, %50 Alman Lufthansa ortakliginda bir sirkettir. Almanlar Turkiye ic hatlarinda ucup para kazansin. Amac sadece bu. THY gitsin Merkel'e soylesin ben Almanya'da ic hatlarda ucacam diye. Cevap olarak ne alacagini yazmiyim buraya. Memeleketin varini yogunu satanlar havacilikta yan gelip yatacak miydi? THY' nin de %50'si Ozellestirme Idaresi Baskanligi'na ait. Cok gec olmaz en fazla 3 sene sonra THY de Lufthansa merak etmeyin. Halkim siz uyumaya devam edin. Alamanya durmak yok yola devam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xxx ~ 11 yıl önce
yazık size baska hiçbir sey denmez,bir anadolujet haberi cıksın da yorum yazayım diye bekliyordunuz herhalde.bilmeden konusmak cahilliktir.kanıtlıyorsunuz.
foss ~ 11 yıl önce
domestikli foss

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erdemli adam ~ 11 yıl önce
Anadolujet cok kotu bir sirket, tam ALT sirket iste! Yoneticileri yan gelip yatiyor galiba, galiba degil kesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sedat ~ 11 yıl önce
kazanın anadolujetle ne alakası var senin gibi yorumcuya dam üstünde saksagan vur beline kazmayı denir
Ne Alaka ~ 11 yıl önce
Atlasjet'in uçağına gelip konveyör çarpar, suçlu gene Atlasjet. Bu anlayışa sahip olmak için ne içmek gerekiyor acaba?
Erdemsiz Adam ~ 11 yıl önce
Anadolujet bir şirket değil öncelikle, ayrıca biri gelip vurduysa Anadolujet yöneticileriyle ne alakası var??!! ama senin bir alakan var galiba...
havacı ~ 11 yıl önce
yav arkadaşlar kazadır bu adam eşşekten düşüp ölüyor sizde baya abarttınız yani bu normal uçak kazalarında şimdi kalkıpta o kaptanları işe alanları mı yoksa yer hizmetini tartışalım kaza adı üzerinde kaza ALLAH beterinden korusun kazayı yapan A kendi çorbasının peşinde koşan B bu nasıl anlayış bu nasıl mantalite bence kendine pay çıkarıpta yorum yapanları o sektöre alanları tartışalım kapitalist egoistler sizi!!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000