27 Eylül 2020, Pazar 23:23:04

Anadolujet uçağı tek motorla iniş yaptı

Anadolujet'in Kars-Ankara seferini yapan uçağı motor arızası nedeniyle uçuşunu iptal etti.
  • Büyük geçmiş olsun.
  • ben kabulum hocam :) uçak tek motorla inebilecek şekilde dizayn edildi. Uçağın dizaynında sorun olmadığını biliyorum sizin eğitimde tamdır diye düşünüyorum. korkacak bizim için bir şey yok. :))
  • Ne kadar çok haramzade yorumcu var burada, yok efendim işiymiş, yapacakmış şuymuş buymuş diye. Elbette yapacağız, eğitimini aldık, işimizin tanımı bu zaten. Şu uçuş ekibinin ( kokpit + kabin ) bu uçuşta aldığı sorumluluğu hayatı boyunca almamış insanlar geliyor, para muhabbeti yapıyor. Böyle bir emercensi kaç milyon saatte bir geliyor, nerede geliyor, yoğunluk irtifası ne, daha nice sorarım ama boşluktan tuhaf sesler gelecek. Siz üzülmeyin canlarım, mavi gökler bizim. İşini severek yapanların. Bir de metro şöförü yorumu yapan arkadaşım, lütfen, en yakın hastanede muayene olmaya davet ediyorum seni.
  • Lütfen, havacılık bilgisi olmayan, uçuş ekibi düşmanı, hayatını haramzade olarak kazanan ve ağız ishaline tutulmuş insanlar burada yorum yapmasın. Kars gibi bir meydandan kalkıp, bu emercensiyi yaşayıp , bu uçuşun sorumluluğu verilmiş ekibimize saygı ve selamlarımı iletiyorum. Elbette görevlerini yaptılar ve yapacaklar. Bu işe layık insanlar, eğtimini aldılar. Ellerinize sağlık, önce THY ve daha sonra tüm camiamıza geçmiş olsun.
  • Şu tek motorda ne var ki diyen arkadaşı Ankara'ya kadar tek motorla pat küt sesleri ile uçurmak isterdim bakalım Adını Yusuf diye değiştirecek mi çok merak ediyorum.
  • böyle bir enflasyon varsa,dolar ve euro karşısında türk lirası eriyorsa,pilot maaşları yüksek gibi gözükür.maaşlar gayet normal.iyi uçuşlar olsun.
  • bundan sonra pilotlar yüzde 50 motorla uçacak. o kadar..
  • Burda tek hakeden tgs. Biz olmasak ucaga binecek yolcuyu kim checkin yapacak sorarim...
  • Havacılıkta her branşın kıymeti önemlidir , bunu derken pilotun yaptığı görrvle,TGS görevleri bambaşka şeylerdir yani alakası bile yoktur .opertör doktorla hemşire gibi bilmem anlatabildimmi..
  • evet çıkar. tek motorla ankaraya dahi gider o uçak. kaptan kararına bağlı. pilot değilsin bilemezsin tabi

Anadolujet'in Kars-Ankara seferini yapan uçağı motor arızası nedeniyle uçuşunu iptal etti.

Türk Hava Yolları'nın (THY) alt markası Anadolujet'in Kars Harakani Havalimanı'ndan Ankara Esenboğa Havalimanı'na yapacağı uçuşta motor arızası yaşandı. 

Uçak kalkışa geçtikten hemen sonra motorların biri iptal edildi. Uçağın kaptna pilotu Kars Harakani Havalimanı'na tek motorla iniş yaptı.

Ankara uçuşu iptal edilirken uçağın motorundaki hasar bu boyutta;

Anadolujet uçağı tek motorla iniş yaptı

Yorumlar Tüm Yorumlar (77)

F84 ~ 3 yıl önce
Büyük geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
line ~ 4 yıl önce
ben kabulum hocam :) uçak tek motorla inebilecek şekilde dizayn edildi. Uçağın dizaynında sorun olmadığını biliyorum sizin eğitimde tamdır diye düşünüyorum. korkacak bizim için bir şey yok. :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cp.Kirk ~ 4 yıl önce
Ne kadar çok haramzade yorumcu var burada, yok efendim işiymiş, yapacakmış şuymuş buymuş diye. Elbette yapacağız, eğitimini aldık, işimizin tanımı bu zaten. Şu uçuş ekibinin ( kokpit + kabin ) bu uçuşta aldığı sorumluluğu hayatı boyunca almamış insanlar geliyor, para muhabbeti yapıyor. Böyle bir emercensi kaç milyon saatte bir geliyor, nerede geliyor, yoğunluk irtifası ne, daha nice sorarım ama boşluktan tuhaf sesler gelecek. Siz üzülmeyin canlarım, mavi gökler bizim. İşini severek yapanların. Bir de metro şöförü yorumu yapan arkadaşım, lütfen, en yakın hastanede muayene olmaya davet ediyorum seni.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cp.Kirk ~ 4 yıl önce
Lütfen, havacılık bilgisi olmayan, uçuş ekibi düşmanı, hayatını haramzade olarak kazanan ve ağız ishaline tutulmuş insanlar burada yorum yapmasın. Kars gibi bir meydandan kalkıp, bu emercensiyi yaşayıp , bu uçuşun sorumluluğu verilmiş ekibimize saygı ve selamlarımı iletiyorum. Elbette görevlerini yaptılar ve yapacaklar. Bu işe layık insanlar, eğtimini aldılar. Ellerinize sağlık, önce THY ve daha sonra tüm camiamıza geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tek motor ~ 4 yıl önce
Şu tek motorda ne var ki diyen arkadaşı Ankara'ya kadar tek motorla pat küt sesleri ile uçurmak isterdim bakalım Adını Yusuf diye değiştirecek mi çok merak ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ülkede, ~ 4 yıl önce
böyle bir enflasyon varsa,dolar ve euro karşısında türk lirası eriyorsa,pilot maaşları yüksek gibi gözükür.maaşlar gayet normal.iyi uçuşlar olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 4 yıl önce
bundan sonra pilotlar yüzde 50 motorla uçacak. o kadar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 4 yıl önce
Burda tek hakeden tgs. Biz olmasak ucaga binecek yolcuyu kim checkin yapacak sorarim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 4 yıl önce
Karsta tgs mi var ?
Teknikten ~ 4 yıl önce
Ne alaka?
Tgs-kokpit ~ 4 yıl önce
Havacılıkta her branşın kıymeti önemlidir , bunu derken pilotun yaptığı görrvle,TGS görevleri bambaşka şeylerdir yani alakası bile yoktur .opertör doktorla hemşire gibi bilmem anlatabildimmi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çıktı bile ~ 4 yıl önce
evet çıkar. tek motorla ankaraya dahi gider o uçak. kaptan kararına bağlı. pilot değilsin bilemezsin tabi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000