02 Ekim 2013, Çarşamba 13:00:18

ANADOLUJET SEFER ARTIŞINA GİTTİ

Bu sene beşinci yılını kutlayan AnadoluJet, Çorlu seferlerini günde tek frekanstan iki frekansa çıkardı...
  • 3 havalimanı tamamlandığı zaman sadece uçuş okullarına kalacaktır Çorlu Havaalanı
  • Trakya ya yakışan buydu
  • 2023 Çorlu base planları umarım hayata geçer, sonuçta Çorlu İstanbul 1 saat.

1 Ekim tarihi itibariyle karşılıklı sefer sayısını arttıran AnadoluJet, Çorlu’yu önce Ankara’ya ardından da aktarmalı seferleri ile Anadolu’ya daha fazla bağlayacak.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 1 Ekim 2013 tarihinde organize edilen “Çorlu DHMİ Havalimanı’nın İşlevselliğinin Artırılması” konulu toplantıya katılan AnadoluJet yetkilileri, yerel ve mülki idarecilerin yanı sıra iş dünyasının önemli isimleri ve medya mensupları ile bir araya geldi.

Konuşmasında, Çorlu’yu önce Türkiye’ye sonrasında ise dünyaya açan Çorlu Havalimanı’nın kullanımının arttırılmasının önemine dikkat çeken AnadoluJet icrasından sorumlu Türk Hava Yolları Bölgesel Uçuşlar Başkanı İbrahim Doğan, “AnadoluJet kurulduğu günden bu yana halkımızın ihtiyaçlarına odaklandı. Uçuş ağımızı oluştururken önemli saha çalışmalarıyla elde ettiğimiz bilgileri göz önünde bulundurduk. Çorlu, Marmara Bölgesi’ndeki en önemli sanayi merkezleri arasında yıldızı her geçen gün daha da parlayan bir şehrimiz. Vizyonunu ekonomik gücünü iyi yöneten HUB kent olarak belirleyen Çorlu için havayolu ulaşımı ve havayolu taşımacılığı çok daha fazla ihtiyaç haline geldi. Kendine Ankara’yı HUB olarak belirleten AnadoluJet olarak Çorlu Havalimanı’na düzenlediğimiz seferlerimizin artırılması için hem halkımızdan hem de iş dünyasından önemli geri dönüşler aldık ve sefer artışına gittik” dedi.

Ticaret merkezi olmaya aday

Çorlu ve çevresindeki sanayi kuruluşlarının sayısının her geçen gün arttığını anlatan DOĞAN, “Tarihe baktığımızda ticaretin önündeki en büyük engel hep yol olmuştur. ‘Hız’ın ve ‘zaman’ın artık sermayenin ta kendisi haline geldiği bu çağda, havayolu ulaşımı altın değeri taşıyor. Biz de AnadoluJet ailesi olarak halkımızın en hızlı ve konforlu bir şekilde erişimini sağlamak için var gücümüz ile çalışıyoruz” dedi.

“Ankara’dan tüm dünyaya”

Çorlu karşılıklı seferleri ile artık ülkemizin her noktasına ve dünyaya ulaşımın Çorlulu iş adamları için daha da kolaylaştığını anlatan Doğan, “Mevcut tarifemizde Ankara – Çorlu seferlerimiz günde tek sefer olarak düzenleniyordu. Bugün itibariyle 08:45 ve 19:50 Ankara ve 10:25 ve 21:30 Çorlu kalkışlı günde ikişer sefer karşılıklı uçuşları başlatmış bulunuyoruz. Her şey dahil prensibini benimsemiş bir marka olarak hem tüm hizmetlerden faydalanıp hem de ekonomik olarak istenilen noktaya uçulabileceğini ispatladığımıza inanıyorum. Gerek uçak içindeki misafirperverliğimiz gerekse yolcularımıza yaptığımız ikramlarımızın kalitesi ile şimdiye kadar sizlerden hep takdir gördük. Bunun için sizlere teşekkürü bir borç biliriz” dedi.

Minimum bekleme süreleriyle aktarmalı uçuş algısını da değiştirdiklerini anlatan Doğan, “Seferlerimiz kısa bekleme süreleriyle Antalya, İzmir, Trabzon, Van, Adana, Diyarbakır, Malatya ve Kars gibi pek çok noktaya aktarmalı bağlantı verecek. Ayrıca yolcularımıza sunduğumuz ek hizmetlerimiz ile de uçuşların önündeki tüm engelleri kaldırıyoruz” dedi.

ANADOLUJET SEFER ARTIŞINA GİTTİ

Yorumlar

bir bilen ~ 11 yıl önce
3 havalimanı tamamlandığı zaman sadece uçuş okullarına kalacaktır Çorlu Havaalanı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Trakya ya yakışan buydu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
2023 Çorlu base planları umarım hayata geçer, sonuçta Çorlu İstanbul 1 saat.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000