06 Temmuz 2010, Salı 10:48:36

AnadoluJet Sabiha Gökçen’den yükseliyor…

Türk Hava Yolları tarafından icra edilen Sabiha Gökçen çıkışlı ve varışlı yurtiçi, yurtdışı uçuşlar, 2 Ağustos 2010 tarihinden itibaren AnadoluJet tarafından gerçekleştirilecek.
  • Ankara 5milyon şehir ama yolcu potansiyeli var .Bu konuda 10:19'da yorum yazan arkadasıma katılmıyorum. İstanbulun potansiyeli transit yolcuyla yükünü kaldıramaz hale geldi. Bende bunun çözümü saw değil esb'dir diyorum. sivas, konya, kayseri, yozgat,çankırı çorum v.s illerin yolcularıda esbyi kullanıyor. E birde diğer içhat uçusu olan illerden gelen yolcular esbden sıkıntısız dıshatlara rahat ucabilir. Buda seferlerin bir kısmının Ankara'ya aktarılmasıyla olur. Bu saydığın illerden gelen yolcular Ankara dururken neden İstanbuldan uçşunki. Ama ne yazıkki Thy,atlasjet, pegasus, onurair Ankaranın değerleneceğini bilmiyor. DHMİ yetkilileri bile Esb'nin geleceğinin parlak olacağını belirtiyor.
  • sabiha gokcenden thy nin ayrilmasiyla berabee muhtemelen anadolu jet ankaradan yaptiği avrupa ucuslarini kışın sona erdirecek istanbula transit verecek ve gokcenden yapacaktir.birde ankara bu iş olmuyor. transit potansiyeli yok.nufusu 4 milyon şehrin ama yolcu potansiyeli yok.istanbul 12 milyon nufus art bolgesiyle beraber 30 milyona yakin nufus var 1-2 saatlik mesafelerde.ankara dan bu iş olmasi çok zor. yazin yaparsiniz ama kışın emin olun istediğiniz kadar transit getirin istanbuldan amsterdam ucus oldukca ankaradan en fazla 30 kişi ucar.istanbuldaki yolcuyuda ankaraya getiremeyeceginize gore. yapacak bir şey yok.illaki baskentlerin hub olmasi gerekmez. ornek :frankfurt,munih,barcelona..
  • Sayın arkadaşım yorumunuzda Paris, Münih, Amsterdam hub'dır diyorsunuz ama bunlar zaten başkent olan yerler tabiki hub olacak. Bizim ülkemizde Başkentimiz Ankaramız hub haline getirilemedi. Esbye cok büyük yatırım yapıldı Modern bir havalimanı ödülü aldı. İsmine tav (anatoıa) anadolu denildi. Anadolu insanı hub olarak Avrupaya Ankara'dan açılması gerekirken hala yogunluk İstanbula veriliyor. Şunu unutmayınkı Atattürk havalimanın yükünü ne Sabiha gökçen nede Yeni yapılması planlanan havalimanı hafifletir. Bakın esb canlı tutulursa Transit yolcu Anadoludan İstanbula değilde Ankara'ya ucarak bağlantılı olarak Avrupaya acılsa İstanbulun yükü hafifler. Başkentimiz güzel Ankaramızdır. Ona hakkettiği değer havacılık sektöründede verilmesi l
  • Kış tarifesinde başlamış olduğu SAW-Elazığ uçuşlarında ciddi bir doluluk oranı yakalamış olmasına rağmen, Anadolu Jet bu hattan neden çekildi? Böylelikle Pegasusun ekmeğine yağ sürmüş oldular. Anadolu Jet Pegasusun bu hatta yakalamış olduğu doluluk oranına iyi baksın ve ders alsın. Umarım yapmış oldukları bu hatadan en kısa zamanda geri dönerler ve ilgili uçuşlara yeniden başlarlar.
  • 7 adet 737-800 saw base edecek.
  • yazdiklariina tamamen katiliyorum dolmus mu belediye otobusu mu bu yaw ucak; ucak
  • artık cidden coştunuz sayın yorumcular...anadolu jet kek veriyormuş da yok sun express de yemek paralıymış pegasusla uçunmuş.pegasus zaten aşevi herkese sefertası ile dağıtıyor ikramı değilmi? ankaradan londra ve paris yokmuş, hiçbir zaman olmadı zaten olması da rantbl değil.illa ki evinizin önüne kadar uçmayı beklemeyin.dünyanın hiçbir yerinde bu yok.almanya'nın veya fransanın, hollandanın her yerinden direkt sefer varmı sanıyorsunuz siz? paris münih ve amsterdam hub'dır diğer yerlerden bağlantı kurulur. ama sizler bir bilet alınca uçağı da havayolunu da personeli de satın aldığını düşünenler elbette herşeyi ister...hadi devam edin atıp tutmaya, sürekli istemeye.başka işiniz yok zaten
  • kimse kar etmeden ucmaz ESB yuurt disi ucuslarini dolduramiyor bu kadar basit o nedenle Anadolu Jet ic hatlarda ESB yi dis hatlarda da SAW hub yapiyor cok dogru.THY de SAW a yakismiyordu Anadolu Jet cok iyi olmus.SAW dan ucuzcular ile rekabetin yolu oyunu ayni kurallarla oynamaktir.Anadolu Jeti bir tek kek veriyor diyenlere de Pegasususun suyu bile parayla sattigini hatirlatmak lazim. Bu karar THY nin ne kadar profesyonelce yonetildigini ve dogru bir sekilde kar odakli oldugunu gosteriyor. Yorum yazanlar yonetseydi gemis yillarda oldugu gibi hep zarat hanesi kabarack kar olmayacakti.Oysa strateji ne kadar guzel bir tarafta yarisi senin olan Sun Expresi ucuruyorsun ayni yerde Anadolu Jeti yerlesitriyorsun.THY de Ataturke super.
  • Bundan 7-8 ay evvel bir haber yayınlanmıstı. Ankara Esenboğa havalimanı Avrupanın en modern havalimanı seçildi. Sevindirici bir haberdi. Ankara diğer dünya ülkelerinin başkentleri gibi dünyaya bu en modern havlimanı ile açılacak diye seviniyoduk. Thy Anadolujeti kurunca Havalimanı dahada canlanır diye düşünüyoduk. Ve canlanmaya başlamıştıda. Sonuç itibarı ile Önce Pegasus Ankaradan gerçekleştirdiği içhat uçuşlarını İstanbul Sabiha gökçene çekti. Sonra Thy dışhat uçuşlarını azaltarak Anadolujete devretti. Hani Tav Anatolıa (Anadolu)'ya havalimanının diğer adı Anadolu insanı İstanbul aktarması olmaksızın bu havalimanından direk Avrupaya ve dünya ülkelerine ucar diye düsünürken Anadolujetin İstanbul Saw'ı ikinici merkez yapması bizi üzdü.
  • Evet burası (SAW) sadece low cost taşıyıcılara ait bir meydan artık.
2008 yılında Anadolu halkının hızlı ve ekonomik ulaşım ihtiyacını sağlamak amacıyla 5 uçak ile 20 noktaya uçuşlarına başlayan Türk Hava Yolları markası AnadoluJet, 2010 yılı yaz tarifesinde Ağustos ayı itibariyle hedeflediği 22 uçaklık filosu ile toplam 41 noktaya ulaşırken yolcularına yeni ve daha fazla uçuş imkanı sağlıyor.

Böylece AnadoluJet için Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan sonra ikinci bir uçuş merkezi olan Sabiha Gökçen Havalimanı sayesinde yolcular daha ekonomik fiyatlarla uçabilme şansını elde edecekler. Sabiha Gökçen Havalimanı ikinci merkez olarak İstanbul’un hızlı ve ekonomik ulaşım ihtiyacına katkı sağlayacak.

2 Ağustos 2010 itibariyle AnadoluJet tarafından icra edilecek olan Sabiha Gökçen çıkışlı ve varışlı yurtdışı hatları, mevcut Stockholm-Arlanda, Kopenhag, Nahçıvan uçuşlarından sonra, Lefkoşa-Ercan, Amsterdam, Londra-Stansted, Moskova-Sheremetyevo ve yurtiçi hatları ise mevcut Ankara-Esenboğa, Trabzon, Erzurum, Dalaman, Konya ve Bodrum-Milas’dan sonra İzmir-Adnan Menderes, Antalya, Adana olacak.
AnadoluJet Sabiha Gökçen’den yükseliyor…

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Misafir ~ 14 yıl önce
Ankara 5milyon şehir ama yolcu potansiyeli var .Bu konuda 10:19'da yorum yazan arkadasıma katılmıyorum. İstanbulun potansiyeli transit yolcuyla yükünü kaldıramaz hale geldi. Bende bunun çözümü saw değil esb'dir diyorum. sivas, konya, kayseri, yozgat,çankırı çorum v.s illerin yolcularıda esbyi kullanıyor. E birde diğer içhat uçusu olan illerden gelen yolcular esbden sıkıntısız dıshatlara rahat ucabilir. Buda seferlerin bir kısmının Ankara'ya aktarılmasıyla olur. Bu saydığın illerden gelen yolcular Ankara dururken neden İstanbuldan uçşunki. Ama ne yazıkki Thy,atlasjet, pegasus, onurair Ankaranın değerleneceğini bilmiyor. DHMİ yetkilileri bile Esb'nin geleceğinin parlak olacağını belirtiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sabiha gokcenden thy nin ayrilmasiyla berabee muhtemelen anadolu jet ankaradan yaptiği avrupa ucuslarini kışın sona erdirecek istanbula transit verecek ve gokcenden yapacaktir.birde ankara bu iş olmuyor. transit potansiyeli yok.nufusu 4 milyon şehrin ama yolcu potansiyeli yok.istanbul 12 milyon nufus art bolgesiyle beraber 30 milyona yakin nufus var 1-2 saatlik mesafelerde.ankara dan bu iş olmasi çok zor. yazin yaparsiniz ama kışın emin olun istediğiniz kadar transit getirin istanbuldan amsterdam ucus oldukca ankaradan en fazla 30 kişi ucar.istanbuldaki yolcuyuda ankaraya getiremeyeceginize gore. yapacak bir şey yok.illaki baskentlerin hub olmasi gerekmez. ornek :frankfurt,munih,barcelona..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sayın arkadaşım yorumunuzda Paris, Münih, Amsterdam hub'dır diyorsunuz ama bunlar zaten başkent olan yerler tabiki hub olacak. Bizim ülkemizde Başkentimiz Ankaramız hub haline getirilemedi. Esbye cok büyük yatırım yapıldı Modern bir havalimanı ödülü aldı. İsmine tav (anatoıa) anadolu denildi. Anadolu insanı hub olarak Avrupaya Ankara'dan açılması gerekirken hala yogunluk İstanbula veriliyor. Şunu unutmayınkı Atattürk havalimanın yükünü ne Sabiha gökçen nede Yeni yapılması planlanan havalimanı hafifletir. Bakın esb canlı tutulursa Transit yolcu Anadoludan İstanbula değilde Ankara'ya ucarak bağlantılı olarak Avrupaya acılsa İstanbulun yükü hafifler. Başkentimiz güzel Ankaramızdır. Ona hakkettiği değer havacılık sektöründede verilmesi l

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kış tarifesinde başlamış olduğu SAW-Elazığ uçuşlarında ciddi bir doluluk oranı yakalamış olmasına rağmen, Anadolu Jet bu hattan neden çekildi? Böylelikle Pegasusun ekmeğine yağ sürmüş oldular. Anadolu Jet Pegasusun bu hatta yakalamış olduğu doluluk oranına iyi baksın ve ders alsın. Umarım yapmış oldukları bu hatadan en kısa zamanda geri dönerler ve ilgili uçuşlara yeniden başlarlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
7 adet 737-800 saw base edecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yazdiklariina tamamen katiliyorum dolmus mu belediye otobusu mu bu yaw ucak; ucak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
artık cidden coştunuz sayın yorumcular...anadolu jet kek veriyormuş da yok sun express de yemek paralıymış pegasusla uçunmuş.pegasus zaten aşevi herkese sefertası ile dağıtıyor ikramı değilmi? ankaradan londra ve paris yokmuş, hiçbir zaman olmadı zaten olması da rantbl değil.illa ki evinizin önüne kadar uçmayı beklemeyin.dünyanın hiçbir yerinde bu yok.almanya'nın veya fransanın, hollandanın her yerinden direkt sefer varmı sanıyorsunuz siz? paris münih ve amsterdam hub'dır diğer yerlerden bağlantı kurulur. ama sizler bir bilet alınca uçağı da havayolunu da personeli de satın aldığını düşünenler elbette herşeyi ister...hadi devam edin atıp tutmaya, sürekli istemeye.başka işiniz yok zaten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kimse kar etmeden ucmaz ESB yuurt disi ucuslarini dolduramiyor bu kadar basit o nedenle Anadolu Jet ic hatlarda ESB yi dis hatlarda da SAW hub yapiyor cok dogru.THY de SAW a yakismiyordu Anadolu Jet cok iyi olmus.SAW dan ucuzcular ile rekabetin yolu oyunu ayni kurallarla oynamaktir.Anadolu Jeti bir tek kek veriyor diyenlere de Pegasususun suyu bile parayla sattigini hatirlatmak lazim. Bu karar THY nin ne kadar profesyonelce yonetildigini ve dogru bir sekilde kar odakli oldugunu gosteriyor. Yorum yazanlar yonetseydi gemis yillarda oldugu gibi hep zarat hanesi kabarack kar olmayacakti.Oysa strateji ne kadar guzel bir tarafta yarisi senin olan Sun Expresi ucuruyorsun ayni yerde Anadolu Jeti yerlesitriyorsun.THY de Ataturke super.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bundan 7-8 ay evvel bir haber yayınlanmıstı. Ankara Esenboğa havalimanı Avrupanın en modern havalimanı seçildi. Sevindirici bir haberdi. Ankara diğer dünya ülkelerinin başkentleri gibi dünyaya bu en modern havlimanı ile açılacak diye seviniyoduk. Thy Anadolujeti kurunca Havalimanı dahada canlanır diye düşünüyoduk. Ve canlanmaya başlamıştıda. Sonuç itibarı ile Önce Pegasus Ankaradan gerçekleştirdiği içhat uçuşlarını İstanbul Sabiha gökçene çekti. Sonra Thy dışhat uçuşlarını azaltarak Anadolujete devretti. Hani Tav Anatolıa (Anadolu)'ya havalimanının diğer adı Anadolu insanı İstanbul aktarması olmaksızın bu havalimanından direk Avrupaya ve dünya ülkelerine ucar diye düsünürken Anadolujetin İstanbul Saw'ı ikinici merkez yapması bizi üzdü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Evet burası (SAW) sadece low cost taşıyıcılara ait bir meydan artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000