10 Mart 2010, Çarşamba 08:33:56

Anadolujet başkentleri birbirine bağlayacak

Türk Hava Yolları'nın alt markası olan Anadolujet, 1 Haziran 2010 tarihinden itibaren İsveç'in başkenti Stockholm ile Danimarka'nın başkenti Kopenhag'a da sefer düzenleyecek.
  • Sayın "HAVACI" adıyla yorumgönderen yorumcu. Stockholm'de oturan biri olarak önerinize katılmıyorum. Ankara'ya inen yolcunun çoğu sonra Kulu'ya gidiyor. Ankara-Kulu arası, Antalya-Kulu arasından daha mı uzak? Ayrıca şu anda haftada iki kez THY direk Antalya'a uçuyor. Bildiğim kadarıyla Antalya'lı pek fazla Türk yaşamıyor Stockholm'da. Antalya yolcusunun büyük çoğunluğu yabancı turıstler. Gerekirse THY Stockholm-Antalya uçuşlarını artırsın, direk Ankara uçuşlarına dokunulmasın.
  • İskandinav ülkelerine uçuş için en ideal orijin-destinasyon Antalyadır. IST Atatürk'ün kapasitesini aşan trafik de dikkate alınırsa, THY/AnadoluJet kendine 2. base olarak Antalya'yı düşünmelidir. Burdur, Isparta, Afyon, Konya yöresinden yolculuk eden gurbetçiler olduğu gibi, deniz+kum+güneş ve golf için sıcak memleketler arayan İskandinavlar Antalya'yı, Ankara'ya kesinlike tercih eder. THY yönetiminin dikkatine sunarım.
  • gorunen o ki, thy ankara cikisli tum ucuslarini anadolu'jet'e birakiyor. daha once de ic hat ucuslarindan ustaca cekilmis, biz ankaralilari anadolujet'e mecbur kilmisti. thy simdi ayni oyunu dis hatlar icin oynuyor. hem anadolujet reklami yapiliyor, bir yandan da ankara'dan caktirmadan cekiliyor. zavalli baskent ankara! kendi bayrak tasiyicisi, milli havayolu bile ucmuyor. isteyen paris'e thy, isteyen de anadolujet'le ucacak artik diye dusunuyorsaniz, bosuna beklemeyin. ankaralilar 2. sinif hizmete alisin. yurtdisinda isiniz varsa low-cost neyinize yetmiyor? ya da istanbul uzerinden ucun. ankara'da yasamak neyinize!
  • Stockholm'de oturan Türklerin büyük bir kısmı KONYA yöresinden geliyor. THY zaten yazın direk Ankara-Stockholm uçuşları yapıyordu. Umarım Anadolu Jet'in uçuşları salt yaz aylarında kalmaz, bütün yıl boyu sürer. Böylelikle Ankara yolcusu İstanbul transitinden de kurtulmuş olur. Ayrıca biraz bile olsa Atatürk Hava Limanını rahatlatır.
  • anadolujet'in baskentleri birbirine baglayacagi yonundeki haberlere suphesiz ki sevinmek lazim; ote yandan, anadolujet ic hatlarda thy'nin biraktigi boslugu doldurmak uzere orgutlendi ve sonucta, artik thy istanbul disinda ankara cikisli ucus yapmiyor. ayni sey dis hatlarda da olacak: thy cekilecek, anadolujet low-cost hizmet sunmak uzere ankara'ya konuslanacak. kisacasi, baskentler baglanacak baglanmasina da, low-cost baglanacak. artik. thy'nin hizmet kalitesine alisik ankarali is adamlari dusunsun gerisini... ankarali ogrencilere gun dogdu...

THY Stockholm Büro Müdürü Bilal Tezcan ve Kopenhag Büro Müdürü İbrahim Şimşek, Anadolujet'in Stockholm ve Kopenhag'a sefer düzenlemesiyle ilgili dün düzenledikleri basın toplantısında, Anadolujet uçuşlarının 1 Haziran 2010 tarihinden itibaren başlayacağını bildirdiler. Bilal Tezcan, Stockholm ve Kopenhag'dan haftanın üç günü Ankara ve İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı'na gerçekleştirilecek uçuşlarda, yolcuların yüzde 20 ile yüzde 30 daha az bilet ücreti ödeyeceklerini kaydetti.

Bilal Tezcan, ''Stockholm ve Kopenhag ile başlayarak, Anadolujet'in yurt dışı payını artırmayı planlıyoruz'' dedi.

Anadolujet başkentleri birbirine bağlayacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
Sayın "HAVACI" adıyla yorumgönderen yorumcu. Stockholm'de oturan biri olarak önerinize katılmıyorum. Ankara'ya inen yolcunun çoğu sonra Kulu'ya gidiyor. Ankara-Kulu arası, Antalya-Kulu arasından daha mı uzak? Ayrıca şu anda haftada iki kez THY direk Antalya'a uçuyor. Bildiğim kadarıyla Antalya'lı pek fazla Türk yaşamıyor Stockholm'da. Antalya yolcusunun büyük çoğunluğu yabancı turıstler. Gerekirse THY Stockholm-Antalya uçuşlarını artırsın, direk Ankara uçuşlarına dokunulmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İskandinav ülkelerine uçuş için en ideal orijin-destinasyon Antalyadır. IST Atatürk'ün kapasitesini aşan trafik de dikkate alınırsa, THY/AnadoluJet kendine 2. base olarak Antalya'yı düşünmelidir. Burdur, Isparta, Afyon, Konya yöresinden yolculuk eden gurbetçiler olduğu gibi, deniz+kum+güneş ve golf için sıcak memleketler arayan İskandinavlar Antalya'yı, Ankara'ya kesinlike tercih eder. THY yönetiminin dikkatine sunarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
gorunen o ki, thy ankara cikisli tum ucuslarini anadolu'jet'e birakiyor. daha once de ic hat ucuslarindan ustaca cekilmis, biz ankaralilari anadolujet'e mecbur kilmisti. thy simdi ayni oyunu dis hatlar icin oynuyor. hem anadolujet reklami yapiliyor, bir yandan da ankara'dan caktirmadan cekiliyor. zavalli baskent ankara! kendi bayrak tasiyicisi, milli havayolu bile ucmuyor. isteyen paris'e thy, isteyen de anadolujet'le ucacak artik diye dusunuyorsaniz, bosuna beklemeyin. ankaralilar 2. sinif hizmete alisin. yurtdisinda isiniz varsa low-cost neyinize yetmiyor? ya da istanbul uzerinden ucun. ankara'da yasamak neyinize!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Stockholm'de oturan Türklerin büyük bir kısmı KONYA yöresinden geliyor. THY zaten yazın direk Ankara-Stockholm uçuşları yapıyordu. Umarım Anadolu Jet'in uçuşları salt yaz aylarında kalmaz, bütün yıl boyu sürer. Böylelikle Ankara yolcusu İstanbul transitinden de kurtulmuş olur. Ayrıca biraz bile olsa Atatürk Hava Limanını rahatlatır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
anadolujet'in baskentleri birbirine baglayacagi yonundeki haberlere suphesiz ki sevinmek lazim; ote yandan, anadolujet ic hatlarda thy'nin biraktigi boslugu doldurmak uzere orgutlendi ve sonucta, artik thy istanbul disinda ankara cikisli ucus yapmiyor. ayni sey dis hatlarda da olacak: thy cekilecek, anadolujet low-cost hizmet sunmak uzere ankara'ya konuslanacak. kisacasi, baskentler baglanacak baglanmasina da, low-cost baglanacak. artik. thy'nin hizmet kalitesine alisik ankarali is adamlari dusunsun gerisini... ankarali ogrencilere gun dogdu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000