04 Nisan 2008, Cuma 19:08:22

Anadolujet Ankara'da toplandı

23 Nisan 2008’de faaliyete geçecek olan Türk Hava Yolları’nın alt markası Anadolujet’in ilk basın bilgilendirme toplantısı 4 Nisan 2008 tarihinde Ankara Esenboğa Havalimanı’nda gerçekleştirildi.
  • Nerede gercek bolgesel ucuslar? Corlu, Zonguldak, Sinop, Merzifon,Canakkale,Kastamonu,Gokceada,Siirt, K.Maras.Agri,Mus gibi gercek bolgesel havaalanlarina kucuk olcekli ucaklarla yapilabilecek capraz ucuslar? Hep bildigimiz noktalara ucuyorlar.

Türk Hava Yolları, 23 Nisan 2008 tarihinde Ankara merkezli olarak uçuşlara başlayacak olan alt markası Anadolujet ile ilgili kamuoyunu bilgilendirme amaçlı bir basın toplantısı düzenledi.

Ankara Esenboğa Havalimanı TAV konferans salonunda düzenlenen basın toplantısında konuşan THY Yönetim Kurulu Başkanı Candan Karlıtekin, Anadolujet ile Anadolu’da farklı bir uçuş konsepti başladığını, yolcuların THY güvencesi altında daha ekonomik seyahat etme olanağına kavuşacağını ifade etti. Karlıtekin sözlerine “Çalışmalarımızı yürütürken üç hususu gözönüne alıyoruz. Şirketimize ticari değer katmak, ulusal taşıyıcı olarak milletimize yarar sağlamak ve havacılığı geliştirmek. Anadolujet bu yolda önemli bir adımdır,” diye devam etti.

Toplantıda konuşma yapan THY Gelir Yönetimi Başkanı Sami Alan ise Anadolujet’in operasyonel ve ticari faaliyetleri ile ilgili ayrıntılı bilgi verdi.

Anadolujet uçuş faaliyetlerinin Türk Hava Yolları işletme ruhsatı altında yürütüleceğini belirten THY Genel Müdür’ü Temel Kotil “Marka yönetimi, uçak bakımı, uçuş emniyeti, taşıma yükümlülükleri bakımından tamamen THY sorumluluğu ve güvencesi altında olacaktır. THY, Anadolujet’in faaliyete geçmesiyle yolcularına sunduğu ikram ve benzeri servislerin sadeleştirilmesinden elde edeceği maliyet avantajını bilet ücretlerine yansıtarak daha geniş halk kitlesine ulaşmayı amaçlamaktadır ” dedi.

Anadolujet Ankara'da toplandı

Yorumlar

sydney ~ 16 yıl önce
Nerede gercek bolgesel ucuslar? Corlu, Zonguldak, Sinop, Merzifon,Canakkale,Kastamonu,Gokceada,Siirt, K.Maras.Agri,Mus gibi gercek bolgesel havaalanlarina kucuk olcekli ucaklarla yapilabilecek capraz ucuslar? Hep bildigimiz noktalara ucuyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000