06 Şubat 2011, Pazar 11:52:26

ANADOLUJET, 7 AYDA 17 BİN YOLCU TAŞIDI

Türk Hava Yolları (THY) Nahçıvan Müdürü Gökhan Hacıibrahimoğlu, Nahçıvan'a Anadolujet ile 26 Haziran 2010 tarihinde ilk uçuşu başlattıklarını belirterek,''7 ayda yaklaşık 17 bin yolcu taşıdık. Şu anda Nahçıvan'a haftada iki uçuş yapıyoruz. Hedefimiz, her gün bir sefer koymak'' dedi.
  • O KADAR YOLCU TASIDIDA: PARA KAZANIP KAR ETTIMI ?
  • ayıptır ya. devletin malını deniz gibi kullanmayın. 10 kt taxi hız 210 la alçalma. çevreye verdiğiniz zarar yazık. sizin arkanıza kalmak istemiyorum her uçuşta. cavok havada yapmayın bari içine ediyorsunuz trafiğin.
  • anadolujet'in azerbaycan,kazakistan,kırgızistan seferlerini de başlatması lazım..ister istanbul ister ankara olsun, oradan aldığı yolcuları avrupa'ya dağıtması lazım..inanılmaz bir potansiyel var..ama pahalı biletlere rağbet yok..insanlar mecburen rusya üzerinden rezalet şartlarda uçuyor..
  • thy iştiraki anadolujet nahçıvan-istanbul arasını 2 saatte yakınlaştırmaya devam ediyor. nahçıvanla iş yapan işadamı varsa işinden kesin pay alacaktır. nahçıvanda çalışan türk işçilerinin gelişi de kolaylaşmış oldu.

Azerbaycan'a bağlı Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti'nde görevli THY Nahçıvan Müdürü Gökhan Hacıibrahimoğlu, kendisini ziyaret eden basın mensuplarına, İstanbul-Nahçıvan arası uçuşlara 26 Haziran 2010 tarihinde başlandığını hatırlattı.

Hacıibrahimoğlu, THY'nin Nahçıvan'a sefer koymasının oradaki halk tarafından memnuniyetle karşılandığını, Nahçıvan ile Türkiye arasında var olan gönül bağını Anadolujet ile yakınlaştırdıklarını kaydetti.

Nahçıvan halkının Anadolujet'in sunduğu hizmetten memnun olduğunu ifade eden Hacıibrahimoğlu, şunları söyledi:

''Yaz boyunca haftada 3 frekans olarak gerçekleştirilen hattımız, kış döneminde haftada 2 frekans olarak devam etmektedir. Uçuşlarımızı mayıs ayından itibaren tekrar haftada 3 frekans olarak gerçekleştireceğiz. Nahçıvan'a ilk uçuşumuzdan bu yana 7 ayda yaklaşık 17 bin yolcu taşıdık. Şu anda Nahçıvan'a haftada iki uçuş yapıyoruz. Hedefimiz, her gün bir sefer koymak. Nahçıvan uçuşlarımızda doluluk oranımız yaz aylarında yüzde 90, kış aylarında ise yüzde 60 civarında oluyor. Nahçıvan'ın Türkiye'de tanınırlığı arttıkça, sefer sayılarımız ve yolcu sayılarımız da buna göre artacaktır.''

'HEDEF, YILDA 50 BİN YOLCU'

Nahçıvan'dan İstanbul'a giden yolcuların genellikle bavul ticareti yapanlar olduğunu belirten Hacıibrahimoğlu, Türkiye'den Nahçıvan'a gelen yolcuların ise genellikle iş adamları ve sağlık turizmi amaçlı olduklarını kaydetti.

Hacıibrahimoğlu, Nahçıvan'da bulunan tuz mağaralarının içinde hastanelerin açıldığını belirterek, ''Tuz dağlarının içerisi oyularak Tuzdağ otelleri yapılmış. Burada astım ve bronşit hastaları tedavi ediliyor. Buraların tanınırlığı arttığında sağlık turizmi için uçan yolcu sayımızda da artış olacaktır. Hedefimiz, yılda 50 bin yolcuya ulaşmaktır'' dedi. (Zaman)

ANADOLUJET, 7 AYDA 17 BİN YOLCU TAŞIDI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
O KADAR YOLCU TASIDIDA: PARA KAZANIP KAR ETTIMI ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ayıptır ya. devletin malını deniz gibi kullanmayın. 10 kt taxi hız 210 la alçalma. çevreye verdiğiniz zarar yazık. sizin arkanıza kalmak istemiyorum her uçuşta. cavok havada yapmayın bari içine ediyorsunuz trafiğin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
anadolujet'in azerbaycan,kazakistan,kırgızistan seferlerini de başlatması lazım..ister istanbul ister ankara olsun, oradan aldığı yolcuları avrupa'ya dağıtması lazım..inanılmaz bir potansiyel var..ama pahalı biletlere rağbet yok..insanlar mecburen rusya üzerinden rezalet şartlarda uçuyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
thy iştiraki anadolujet nahçıvan-istanbul arasını 2 saatte yakınlaştırmaya devam ediyor. nahçıvanla iş yapan işadamı varsa işinden kesin pay alacaktır. nahçıvanda çalışan türk işçilerinin gelişi de kolaylaşmış oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000