09 Nisan 2008, Çarşamba 08:20:34

Anadolujet 650 bin kişiyi uçuracak!

29 YTL’den başlayan fiyatlarla uçurmayı planlayan THY, toplam yolcu sayısını 2 milyona çıkartacak
  • ANADOLU JET, DÜŞÜK MALİYET POLİTİKASI GEREĞİ BİR ÇOK YENİLİK UYGULAYACAK.BUNLARDAN BİR TANESİDE UÇAKLARIN TAMAMEN ECONOMİ CLASS OLMASI,VIP UYGULAMASININ OLMAMASI.BAKALIM VIP UYGULAMASINA ALIŞMIŞ OLANLAR,NE ZAMAN BU İŞE ÇOMAK SOKACAKLAR.NEDE OLSA ONLAR AYRIMCILIĞA ALIŞMIŞ İNSANLAR,ÖYLE HALK İLE AYNI KATEGORİYE KONULMAK ONLARIN ZÜLFİYARINA DOKUNUR.

Maliyetleri düşürerek Anadolujet alt markası ile 29 YTL’den başlayan fiyatlarla her gelir profilindeki vatandaşı uçurmayı planlayan THY, toplam yolcu sayısını bu sayede 1 milyon 400 binden 2 milyona çıkartacak

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Candan Karlıtekin, “Anadolujet ile maliyetleri düşürerek, 29 YTL’den başlayan fiyatlarla her gelir profilindeki vatandaşın THY güvencesinde ekonomik seyahat etmesini sağlayacağız” dedi.

Karlıtekin’in verdiği bilgiye göre THY’nin alt markası olan Anadolujet, 23 Nisan’dan itibaren, Ankara merkezli 20 noktaya uçuş gerçekleştirecek. 23-29 Nisan tarihlerinde bütün koltuklar 29 YTL’den satılacak.

Daha sonraki dönemlerde 29-49 YTL fiyatlarla toplam 650 bin yolcu taşınması hedefleniyor. Böylece, yurt içinde şu anda 1 milyon 400 bin olan yolcu sayısı 2 milyona çıkacak.

23 Nisan’da başlayarak, Ankara merkezli olmak üzere her gün İzmir, Bodrum, Dalaman, Antalya, Adana, Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Malatya, Adıyaman, Şanlıurfa, Mardin, Diyarbakır, Erzincan, Batman, Muş, Van, Erzurum, Kars ve Trabzon’a karşılıklı sefer yapılacak.

20 YTL fark ödeyen aktarma yapabilecek

* Anadolujet Ankara merkezli olacak. Ankara’da THY seferleri ile aktarma yapmak isteyen yolculardan 20 YTL fark alınacak.

* THY konforuna 737-400 Boeing uçaklarıyla sahip Anadolujet, 29 YTL’den başlayan fiyatlarla 20 noktadan uçağa hiç binmemiş kişilerin taleplerini de karşılayacak.

Anadolujet 650 bin kişiyi uçuracak!

Yorumlar

MATRİS ~ 16 yıl önce
ANADOLU JET, DÜŞÜK MALİYET POLİTİKASI GEREĞİ BİR ÇOK YENİLİK UYGULAYACAK.BUNLARDAN BİR TANESİDE UÇAKLARIN TAMAMEN ECONOMİ CLASS OLMASI,VIP UYGULAMASININ OLMAMASI.BAKALIM VIP UYGULAMASINA ALIŞMIŞ OLANLAR,NE ZAMAN BU İŞE ÇOMAK SOKACAKLAR.NEDE OLSA ONLAR AYRIMCILIĞA ALIŞMIŞ İNSANLAR,ÖYLE HALK İLE AYNI KATEGORİYE KONULMAK ONLARIN ZÜLFİYARINA DOKUNUR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000