17 Nisan 2008, Perşembe 13:24:45

Anadolu Jet'in ilk yolcuları kim olacak?

Türk Hava Yolları (THY) alt markası Anadolujet'in 23 Nisan'da başlayacak uçuşlarının ilk yolcuları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklar olacak.

Anadolujet, 20 Anadolu ilinden Ankara merkezli ilk uçuşlarının yapılacağı 23 Nisan günü, ilk olarak Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için Ulaştırma Bakanlığı'na gidecek 10 öğrenci ve öğretmenlerini ağırlayacak.

Anadolu'nun İzmir, Bodrum, Dalaman, Antalya, Adana, Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Malatya, Adıyaman, Şanlıurfa, Mardin, Diyarbakır, Erzincan, Batman, Muş, Van, Erzurum, Kars ve Trabzon illerinden Ankara merkezli yapılacak Anadolujet seferlerinin bilet fiyatları ise 29 YTL olarak belirlendi.

Öte yandan, Gaziantep'ten Ankara'ya yapılan 7 THY seferinden 3'ünün Anadolujet olarak hizmet vereceği öğrenildi. Anadolujet'lerle uçak içinde yapılan ikramların azaltılması gibi bazı maliyet azaltıcı önlemler alınarak daha yaygın bir halk taşımacılığının amaçlandığı ve talebin artması halinde seferlerin de artabileceği bildirildi.

 

Anadolu Jet'in ilk yolcuları kim olacak?

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000