09 Ağustos 2010, Pazartesi 10:53:39

AMERİKALILAR THY'Yİ SEVDİ

Los Angeles-İstanbul arası tarifeli direkt seferlere 3 Mart 2011’de başlamayı planlayan THY, ABD’de sürdürdüğü pazarlama çalışmaları çerçevesinde, dün akşam California Rose Bowl stadyumunda oynanan LA Galaxy-Real Madrid maçında tanıtım standı açarak 90 bin taraftarla buluştu.
  • Sadece bir seyler yazmak icin klavye delikanligi yapmaya gerek yok. Los Angeles Muduru benim bildigim 20 yili askin suredir Hava yolumuza cok basarili bir sekilde hizmet veriyor. En son mudurluk yaptigi yerde haftada 3 olan sefer sayisini yanilmiyorsam gunde 2ye cikardi vede o ulkenin havayolunu o hattan cekilmek zorunda birakti. Biraz arastirin ve hazmetmeye calisin. Internet sayesinde tum bilgilere kolayca ulasabilirsiniz. Calis seninde olsun
  • Hat analizi yapmadan sefer açmak ancak THY nın mevcut yonetimine yakısır bir hareket. Kendi adamlarından (hiç tecrübesi olmayan, havacılıktan anlamayan) birini de Müdür olarak atamıslardır..... Millete vatana hayırlı olsun!!!
  • sen kimsin??
  • yani.. oraya memur gitse .. bunda .-.kimden torpili diye yazacaksiniz..?? pes yani.. kimi müdür yapsa.. acaba kimden torpilli.. yani .. birakin bunlari..
  • o mudure oraya gitmek icin ne torpil yaptirdi birde onu da aciklasa ya...bu arada lax baskonsolosu da devlet imkanlariyla sozum ona ulkemizi taniyor ne guzel degil mi??? bedava maclar,yemekler,davetler,geziler,makam arabalari,malikaneler ,bedava upgradeler,bedava vip ve cip vs.....sorsan ulkemi tanitiyorum der ama ulkesinin sorunlarini anlatmaz cozum uretmz...thy de olan biten haksizliklari,torpilleri,dumenleri sorsaydi ya torpilli mudureye beles maca gidene kadar....
  • ayip ya thy ne yapcak los angeles de cok kötü bir hat hemen thy batar. hahahahahahah ciddiden hayret yaaa elestiren yok.
  • Hayret, THY'yi kötüleyen bir yorum yok?
Türkiye Los Angeles Başkonsolosu Hakan Tekin’in de seyirciler arasında yer aldığı maça Amerika’lı taraftarların yanında Real Madrid’i desteklemeye gelen birçok Avrupalı futbolsever de katıldı.

Maç boyunca saha kenarındaki ışıklı billboardlarda THY’nin reklamı yayınlandı. Festival havasında gerçekleşen tanıtımda taraftarların THY standına olan ilgisinden oldukça memnun kaldıklarını belirten THY Los Angeles Müdür Fatma Yüceler “LA Galaxy takımına bu önemli maç için sponsor olarak, THY’nin yüksek standartlardaki servis kalitesini daha geniş kitlelere iletmeyi amaçladık. Sponsorluğumuz çerçevesinde, LA Galaxy kulübü maç sonunda seyirciler arasında yapacağı çekilişle iki şanslı taraftara Los Angeles-İstanbul uçak bileti armağan ederek THY kalitesini bizzat yaşamalarını sağlayacak. Yaptığımız tanıtımlar sırasında Amerikan halkının ilgisini görmek ve THY ile ilgili yaşadıkları olumlu deneyimleri duymak bizleri gerçekten motive ediyor” dedi.

HER YENİ NOKTA “TEŞEKKÜRLER” DEMEK

Los Angeles Lax havalimanından İstanbul Atatürk havalimanına yeni Boeing 777 uçaklarla haftanın 4 günü uçuşların başlamasının heyecanını yaşadıklarını belirten Yüceler, “THY ABD’de yükselen itibar ve imajını, Los Angeles’dan İstanbul’a direkt seferler uygulayarak daha da arttırıyor. THY olarak sunduğumuz servisler ve aldığımız ödüller, bizim diğer büyük havayollarından farkımızı ve kalitemizi açık bir şekilde ortaya koyuyor. Bu bağlamda Los Angeles ? İstanbul seferlerimizde de aynı güven ve kaliteyi yolcularımıza sunmak için yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. THY’nin misafirlerini ulaştırdığı her yeni nokta yolcularımızın bize duydukları güven ve sadakate karşı birer teşekkür niteliğindedir” dedi.

Milliyet
AMERİKALILAR THY'Yİ SEVDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 14 yıl önce
Sadece bir seyler yazmak icin klavye delikanligi yapmaya gerek yok. Los Angeles Muduru benim bildigim 20 yili askin suredir Hava yolumuza cok basarili bir sekilde hizmet veriyor. En son mudurluk yaptigi yerde haftada 3 olan sefer sayisini yanilmiyorsam gunde 2ye cikardi vede o ulkenin havayolunu o hattan cekilmek zorunda birakti. Biraz arastirin ve hazmetmeye calisin. Internet sayesinde tum bilgilere kolayca ulasabilirsiniz. Calis seninde olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hat analizi yapmadan sefer açmak ancak THY nın mevcut yonetimine yakısır bir hareket. Kendi adamlarından (hiç tecrübesi olmayan, havacılıktan anlamayan) birini de Müdür olarak atamıslardır..... Millete vatana hayırlı olsun!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sen kimsin??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yani.. oraya memur gitse .. bunda .-.kimden torpili diye yazacaksiniz..?? pes yani.. kimi müdür yapsa.. acaba kimden torpilli.. yani .. birakin bunlari..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
o mudure oraya gitmek icin ne torpil yaptirdi birde onu da aciklasa ya...bu arada lax baskonsolosu da devlet imkanlariyla sozum ona ulkemizi taniyor ne guzel degil mi??? bedava maclar,yemekler,davetler,geziler,makam arabalari,malikaneler ,bedava upgradeler,bedava vip ve cip vs.....sorsan ulkemi tanitiyorum der ama ulkesinin sorunlarini anlatmaz cozum uretmz...thy de olan biten haksizliklari,torpilleri,dumenleri sorsaydi ya torpilli mudureye beles maca gidene kadar....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ayip ya thy ne yapcak los angeles de cok kötü bir hat hemen thy batar. hahahahahahah ciddiden hayret yaaa elestiren yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hayret, THY'yi kötüleyen bir yorum yok?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000