18 Eylül 2020, Cuma 10:30:56

Almanya'dan THY'ye şoke edecek karar!

Haklarında hırsızlık ve usulsüzlük dahil olmak üzere THY’ye ait biletlerin uygunsuz kullanılması iddiaları sonucu işten çıkarılan Türk Hava Yolları Köln pazarlama müdürü Ebubekir Özdemir THY avukatlarının duruşmalara katılmaması sebebiyle işe iade davasını kazandı.
  • Ben aydin bey‘i cok iyi tanirim, okadar iyi bir insanki. Böyle birseyi en son o yapar. THY‘ye sirketinde bir cok kisi taniyorum, orda calismayi hak etmeyen, ve hak edenlerin cikarilmasi cok yazik.... Hak yerini bulacakdir, ve haksiz yere cikarildilar ve bu durumda mahkemeyi kazandilar. Helal olsun ikisine cok iyi yapdilar
  • Sayın arkadaşlar neden dert tasa ediyorsunuz ki kesersin kaptan maaşından %20 daha birde kesersin teknisyenin maaşından %10 daha al sana 30 bin yürocuk azmı yetişiyor bu müdürler şefler ya aa lütfen..
  • Bu Ebubekir, Aydin ve Eyüp gibi nice cürük elmalari icimizden temizlememiz lazi... GM´nin gözünde artik o piriltiyi görebiliyorum....
  • Kim, Nurullah mi dövüyormus sefleri?!
  • hadi ordan yalaka..... onun da yakinda belgeleri burda yayinlanirsa görürsün..
  • Yakinda almanya da bir mahkeme daha olacak THYnin kayip edip itiraza gittigi mahkeme.. THYye 50-80bin EUROya mal olan mahkeme. Müdür benim harcama limitimin icinde diyor... Isterseniz GM den adam gönderin dinlesin THY müdürü nasil memurlara baski tehdit yapib yalanci sahitlik yaptirmak istedigini konu savcilga bile gitti ses kayiti ile bekleyin görün THY Frankfurt avukatlari ile birlikte Müdürün kurmak istedigi kupaslari dinmeleye davet ediyoruz.. kanitli olarak.. Feebilet sözü verilen havaalani personeleri de gelip savciliga ifade verdiler bize zorla müfetislere yalan söyletiler diye ifade verdiiler. O mahkemeye Almanyanin güncel gazetecileri davet edildi buyrun gelin Avukat ile müdür nasil kumpas kurduklarini dinleyin. Müdürlerin sekreterleri bile savciliga ifade verdiler... Gelin dinleyin rezilikleri.
  • bu kadar iyi niyetli görmeniz sasirtici.. bunlar neler yapti neler haberiniz hic yok. Su anki müdürler bile özelliklen almanya cogu biz kartaliz yok biz mezhepciyiz yok oyuz yok buyuz diyerek personele baski yapiyorlar ben buranin genelmüdürüyüm istedigimi yaparim üst yönetim biz uygun gördügümüz sürece bize hesap soramaz diyorlar.. Ilker bey birgün de isim almadan memurlara müdürler ve sefler hakkiinda soru hazirlayip cevaplandirsin hicbir memurun ismini almayarak ondan sonra arastirsin bakalim hangi müdür is yapabiliyor veya isten anliyor diye... %90 bos beles sirketin maasini ikramiyesini aldiklari 2500EURO ev kirasi araba telefon ve nicelerini aliyorlar. Memurlar ile bos beles ugrasaklarina egitimlerine önem verseler sirketin gelirini artirmak icin ugrassalar inanin hepsi basarili olurlar ama adamlar cekemedikleri memurlar ile ugrasmaktan zaman bulamiyorlar ki... Almanyadaki Müdürlerin ve seflerin %90 hic is bilmiyor.. ispatla deyin ispatlayalim.
  • bize zamaninda müfetise ve müdüre zorla yalaci sahit yapmamiz icin free bilet sözü verdi Aydin ama halen alamadik.. dört calisan ve ailemizin her birine beser tane freebilet business söz verdi alamadik. Bize sahiz tarafindan dava acildi hepsini teker teker ben de anlatacagim diger arkadaslarim gibi savciliga.
  • Aydin sen Müdür degildin.... degilmi Ebubekir...
  • Bu is cok tuhaf; Herkes bilir ki bunlar hepsi Fetöcü...ve halen pis islerle devam ediyorlar! Ayrica bu tek Stuttgart ya da Köln icin gecerli degil!Derhal THY Avrupa deki bütün Genel Müdürleri göndermeli ve Avrupa da Top Management de calisan Gurbetcileri is`e alsin; ne ev kira masrafi, ne rezil Genel Müdürler; Su an Genel Müdürler ne Ingilicze bilir, ne okumayi ne de dogru dürüst konusmayi!

Haklarında hırsızlık ve usulsüzlük dahil olmak üzere THY’ye ait biletlerin uygunsuz kullanılması iddiaları sonucu işten çıkarılan Türk Hava Yolları Köln pazarlama müdürü Ebubekir Özdemir THY avukatlarının duruşmalara katılmaması sebebiyle işe iade davasını kazandı.

THY, 26 Bin Euro’luk mahkeme masraflarıyla birlikte geriye dönük maaş alacaklarını da ödemek zorunda kaldı.

Türk Hava Yolları Köln Pazarlama Müdürü Ebubekir Özdemir ve satış şefi Aydın Sarıca bir süre önce THY’ye ait biletlerin uygunsuz ve usulsüz kullanımı dahil olmak üzere bir takım suçlamalardan dolayı teftiş kuruluna sevk edilerek disiplin kurulu tarafından işten atılmıştı. İşten atıktan sonra Özdemir, Köln’de görülen mahkemeyi kazandı.

Hakkında bir çok iddia ve bu iddialara ait deliller bulunmasına rağmen Özdemir’in mahkemeyi kazanmasında THY hukuk servisi ve Köln Müdürü Nurullah Doğan’ın rapor alarak duruşmaya katılmamasının etkili olduğu iddia edildi.

THY avukatlarının duruşmaya katılmamaları şaşkınlıkla karşılanırken mahkemeyi kazanan Özdemir’e geçmiş dönemlere ait maaş alacaklarının faizleriyle ödenmesine ve 26 bin Euro tutan mahkeme masraflarının da THY tarafından karşılanmasına hükmedildi.

Aynı davada Aydın Sarıca’nın mahkemesinin de önümüzde günlerde görüleceği kaydedildi.

THY’nin 14 Eylül’de verilen mahkeme kararına 14 gün içinde itiraz etme hakkı bulunuyor.

Aşağıda belgeleri yer alan suçlamalarda Ebubekir Özdemir’in bazı tur şirketlerine özel fiyatlar verdiği ve bunun karşılığında tur operatörü tarafından Özdemir ve Sarıca’nın aileleri ile birlikte Mısır’a tatile gönderildiği, müdürlüğe ait tanıtım için kullanılması gereken pasa biletlerin de akrabalar tarafından kullanıldığı iddialar arasında yer aldı.

İşte o iddialara ait kanıtlar:








































Almanya'dan THY'ye şoke edecek karar!

Yorumlar Tüm Yorumlar (109)

Asli N. ~ 3 yıl önce
Ben aydin bey‘i cok iyi tanirim, okadar iyi bir insanki. Böyle birseyi en son o yapar. THY‘ye sirketinde bir cok kisi taniyorum, orda calismayi hak etmeyen, ve hak edenlerin cikarilmasi cok yazik.... Hak yerini bulacakdir, ve haksiz yere cikarildilar ve bu durumda mahkemeyi kazandilar. Helal olsun ikisine cok iyi yapdilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BeylerAaa ~ 3 yıl önce
Sayın arkadaşlar neden dert tasa ediyorsunuz ki kesersin kaptan maaşından %20 daha birde kesersin teknisyenin maaşından %10 daha al sana 30 bin yürocuk azmı yetişiyor bu müdürler şefler ya aa lütfen..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Capsa ~ 3 yıl önce
Bu Ebubekir, Aydin ve Eyüp gibi nice cürük elmalari icimizden temizlememiz lazi... GM´nin gözünde artik o piriltiyi görebiliyorum....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ExTK ~ 3 yıl önce
Kim, Nurullah mi dövüyormus sefleri?!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lütfen...e ~ 3 yıl önce
hadi ordan yalaka..... onun da yakinda belgeleri burda yayinlanirsa görürsün..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arsen ~ 3 yıl önce
Yakinda almanya da bir mahkeme daha olacak THYnin kayip edip itiraza gittigi mahkeme.. THYye 50-80bin EUROya mal olan mahkeme. Müdür benim harcama limitimin icinde diyor... Isterseniz GM den adam gönderin dinlesin THY müdürü nasil memurlara baski tehdit yapib yalanci sahitlik yaptirmak istedigini konu savcilga bile gitti ses kayiti ile bekleyin görün THY Frankfurt avukatlari ile birlikte Müdürün kurmak istedigi kupaslari dinmeleye davet ediyoruz.. kanitli olarak.. Feebilet sözü verilen havaalani personeleri de gelip savciliga ifade verdiler bize zorla müfetislere yalan söyletiler diye ifade verdiiler. O mahkemeye Almanyanin güncel gazetecileri davet edildi buyrun gelin Avukat ile müdür nasil kumpas kurduklarini dinleyin. Müdürlerin sekreterleri bile savciliga ifade verdiler... Gelin dinleyin rezilikleri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
menduh ~ 3 yıl önce
bu kadar iyi niyetli görmeniz sasirtici.. bunlar neler yapti neler haberiniz hic yok. Su anki müdürler bile özelliklen almanya cogu biz kartaliz yok biz mezhepciyiz yok oyuz yok buyuz diyerek personele baski yapiyorlar ben buranin genelmüdürüyüm istedigimi yaparim üst yönetim biz uygun gördügümüz sürece bize hesap soramaz diyorlar.. Ilker bey birgün de isim almadan memurlara müdürler ve sefler hakkiinda soru hazirlayip cevaplandirsin hicbir memurun ismini almayarak ondan sonra arastirsin bakalim hangi müdür is yapabiliyor veya isten anliyor diye... %90 bos beles sirketin maasini ikramiyesini aldiklari 2500EURO ev kirasi araba telefon ve nicelerini aliyorlar. Memurlar ile bos beles ugrasaklarina egitimlerine önem verseler sirketin gelirini artirmak icin ugrassalar inanin hepsi basarili olurlar ama adamlar cekemedikleri memurlar ile ugrasmaktan zaman bulamiyorlar ki... Almanyadaki Müdürlerin ve seflerin %90 hic is bilmiyor.. ispatla deyin ispatlayalim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gate ~ 3 yıl önce
bize zamaninda müfetise ve müdüre zorla yalaci sahit yapmamiz icin free bilet sözü verdi Aydin ama halen alamadik.. dört calisan ve ailemizin her birine beser tane freebilet business söz verdi alamadik. Bize sahiz tarafindan dava acildi hepsini teker teker ben de anlatacagim diger arkadaslarim gibi savciliga.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gülüm ~ 3 yıl önce
Aydin sen Müdür degildin.... degilmi Ebubekir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
VIEGurbetci ~ 3 yıl önce
Bu is cok tuhaf; Herkes bilir ki bunlar hepsi Fetöcü...ve halen pis islerle devam ediyorlar! Ayrica bu tek Stuttgart ya da Köln icin gecerli degil!Derhal THY Avrupa deki bütün Genel Müdürleri göndermeli ve Avrupa da Top Management de calisan Gurbetcileri is`e alsin; ne ev kira masrafi, ne rezil Genel Müdürler; Su an Genel Müdürler ne Ingilicze bilir, ne okumayi ne de dogru dürüst konusmayi!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000