14 Mayıs 2008, Çarşamba 12:03:23

ALMANYA FİŞLEME REZALETİNİ GENİŞLETTİ

Alman hükümeti, 1 Mayıs tarihinden itibaren Türk yolculara yönelik fişleme uygulaması başlattı. Artık Almanya’ya giden her Türk’ün önce bilgileri Almanya’ya ulaşacak.
  • adamlar hakli,tek tarafli dusunmeseniz.pakistan ve turkiyeden kaçak olarak çok giden var.bu uygulamayla .bunun onune tabiki geçerler.en azindan sonuç alirlar.millet olarak birini eliestirmeden once kendi hatalarmiza bakmaliyiz
  • Ha gayret nasıl olsa A.B. ye gireceğiz ondan sonra ne fişleme kalacak ne vize hatta pasaport bile olmayacak.Vur çantanı sırtına bin uçağa in Münihe.Zamanında böyle denmemişmiydi.Hala da söylenmiyor mu?

İlk olarak Almanya’nın sadece Frankfurt kentine seyahat edecek yolcular için uygulanmaya başlanan fişleme sisteminin kapsamı genişletildi. 1 Mayıs’tan itibaren Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’ndeki THY biniş bankolarının önüne konulan optik okuyucularla Almanya’nın tüm şehirlerine olan uçuşlarda yolcuların bütün bilgileri anında Federal Polise ulaştırılıyor.

Böylece yolcu daha ülkeye giriş yapmadan yolcunun adı, soyadı, doğum tarihi, cinsiyet, yolcu doküman, kimlik numarası, ülke adı, varış tarih, varış havalimanı, ilgili havayolu şirketi, uçuş rotası gibi bilgileri Federal Polis’in eline geçmiş olacak.

Almanya fişlemeyi sadece Türkiye ve Pakistan’dan istemişti. Pakistan’da da 1 Haziran 2008 tarihinden itibaren Almanya’ya olan uçuşlarda yolcuların bilgilerinin alınması başlanacak.

ALMANYA FİŞLEME REZALETİNİ GENİŞLETTİ

Yorumlar

toto1 ~ 16 yıl önce
adamlar hakli,tek tarafli dusunmeseniz.pakistan ve turkiyeden kaçak olarak çok giden var.bu uygulamayla .bunun onune tabiki geçerler.en azindan sonuç alirlar.millet olarak birini eliestirmeden once kendi hatalarmiza bakmaliyiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DEMIRKUS ~ 16 yıl önce
Ha gayret nasıl olsa A.B. ye gireceğiz ondan sonra ne fişleme kalacak ne vize hatta pasaport bile olmayacak.Vur çantanı sırtına bin uçağa in Münihe.Zamanında böyle denmemişmiydi.Hala da söylenmiyor mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000