12 Şubat 2013, Salı 08:40:44

ALKOLLÜ YOLCU UÇAĞI BİRBİRİNE KATTI!

Türk Hava Yolları uçaklarında alkollü içki satışının yasaklanıp yasaklanmadığı tartışmaları devam ederken, bir sarhoş yolcu vakası daha yaşandı.
  • Bizimkiler cagdas laik vs.alkol tek ruslari sarhos edermis!!
  • thy d içki yasağı mı var deyip tavana vuranlar neredeler...Sen uçakta alkol ikram ediyorsan sarhoş binen yolcuya da karışamazsın..
  • Bu adamlar asil icmezse problem icince sizip kalir icmezse adam bile oldurur.
  • THYyin ucak ta icki ikram edip etmemesi burada söz konusu degil. Kardesim, yolcular ucaga sarhos bir sekilde aliniyorsa boarding de daha duyarli olmak gerekmiyormu sizce?!?
  • uçaklarda içki yasağını eleştirenlerin bu haberden haberi varmı ?

Türkiye'de günlerdir THY uçaklarında alkollü içkinin kaldırılıp kaldırılmadığı konusu tartışılırken, bir alkollü yolcu vakası daha yaşandı. Aldığı aşırı alkolün etkisiyle uçakta yolcuları rahatsız eden yolcuyu görevliler ilk önce koltuğuna bağladılar. Durumunun düzeldiğini düşünen yetkililerin alkollü yolcuyu tekrar serbest bırakması üzerine yanındaki yolcunun burnunu kırdı. Yetkililer alkollü yolcuyu tekrar bağladı ve uçak inene kadar çözmedi. Uçak, Domodedovo Havalimanı'na indikten sonra alkollü yolcu, polis ekiplerine teslim edildi.

Bilindiği üzere ocak ayında Moskova-Mısır seferini yapan yolcu uçağında, aşırı alkol alan bir yolcu uçuş esnasında kabin memurunu döverek uçakta paniğe sebep olmuştu. Bu olayı cep telefon kameralarıyla kaydeden yolculardan biri videoyu internette paylaşması üzerine haber bültenlerine konu olmuştu ve Rus uçaklarında alkol düzenlemesi tasarısı gündeme gelmişti.

ALKOLLÜ YOLCU UÇAĞI BİRBİRİNE KATTI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

olmaz ~ 11 yıl önce
Bizimkiler cagdas laik vs.alkol tek ruslari sarhos edermis!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
enes ~ 11 yıl önce
thy d içki yasağı mı var deyip tavana vuranlar neredeler...Sen uçakta alkol ikram ediyorsan sarhoş binen yolcuya da karışamazsın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pasa ~ 11 yıl önce
Bu adamlar asil icmezse problem icince sizip kalir icmezse adam bile oldurur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bulut ~ 11 yıl önce
THYyin ucak ta icki ikram edip etmemesi burada söz konusu degil. Kardesim, yolcular ucaga sarhos bir sekilde aliniyorsa boarding de daha duyarli olmak gerekmiyormu sizce?!?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yagmur ~ 11 yıl önce
nasıl olucak boardıngte promıl testı mı yapıcaklar, o yolcu boardınge kadar geldıyse sıkıntı bagajını bulup ayıracaksın hele kı yuklendıyse, checkınde farketmek lazım kı orada bıle farketsen bunun olcusu nedır sırf alkol kokusu aldım dıye yolcuyu ucaga almamazlık yapamam, duz cızgı cızıp yurutemem, havayolu fırmaları yolcu kaybetmek ıstemez handlıngte havayolu fırması ne derse onu yapar, al der yolcuyu alır.
emin ~ 11 yıl önce
uçaklarda içki yasağını eleştirenlerin bu haberden haberi varmı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000