07 Temmuz 2010, Çarşamba 13:39:46

AIRPORTHABER'DEN DUYURU

Yaşadığı sorunlar nedeniyle intihar eden THY hostesinin, uğruna intihar ettiği sevgilisinin durumunu düşünerek yönetimimiz aşağıdaki açıklamayı uygun görmüştür.
  • bir tane arkadaş konu iyi araştırmalı demiş. pardon da siz polismisiniz veya kafanızda sürekli birşeyler kurarmısınız
  • BUNE YA ?? AŞK MEŞK OLAYLARIDA BURAYA TAŞINDI YA HELAL OLSUN VALLA!!!! AMMADA ÖNEMLİ BİR HABERMİŞ YANİİ!!! MİLLETİN ÖZELİNDEN BİZENE YANİ,BEN ANLAYAMADIM BURADAKİ KAOSU!! BUKADAR BÜYÜTMEYE GEREK YOK BENCE!! BAŞKA HAVACILIK HABERLERİNE BAKIN BENCE!! ALLAH RAHMET EYLESİN....
  • İNTİHAR EDEN HOSTESİN SEVGİLİSİNİN İNTİHAR SÜSÜ VERDİRİP ÖLÜMÜNE SEBEP OLMADIĞI NE MALUM? YETKİLİLER İNTİHAR DEYİP OLAYI KAPATMADAN ÖNCE ÇOK İYİ ARAŞTIRMA YAPMALI.SEVGİLİYE HEMEN SÜTTEN ÇIKMIŞ AK KAŞIK MUAMELESİ YAPILMASIN LÜTFEN. ŞAHSEN BEN OLAYLA İLGİSİ OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.
  • bir daha olmasın lütfen.Haberciliğe yakışanı yapın.İnsan hayatı herşeyden önemli.
  • Siz binlerce insanın hergün okuduğu bir haber kanalısınız. Lütfen buna benzer veya başka türde haberler geldiği zaman, lütfen insan gibi sizde bir okuyup sonra yayına vermeyi düşünün. Amatör, işe daha dün başlamış bir haber kanalı değilsiniz. Yayından kaldırdığınız için teşekkür ederim.
  • Airporthabere yakısanda budur, muhim olan hatadan kısa sürede donulmus olmasıdır. İyi çalışmalar Airport ailesi Paraşütsüz pilot
  • Airport Haber teşekkür ederiz duyarlılığınız için ama adamın adı soyadı adresini yazmışsınız resmen. Az biraz daha duyarlılık lütfen... M.K. daha uygun olur gibi. Ne dersiniz?
"Durumun hassasiyeti açısından intihar eden hostesin sevgilisi ile ilgili haber yayınlamamayı kararlaştırdık. Hayatına son veren hostesin ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Okurlarımızın da hoşgörüsüne sığınıyoruz
AIRPORTHABER'DEN DUYURU

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 14 yıl önce
bir tane arkadaş konu iyi araştırmalı demiş. pardon da siz polismisiniz veya kafanızda sürekli birşeyler kurarmısınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BUNE YA ?? AŞK MEŞK OLAYLARIDA BURAYA TAŞINDI YA HELAL OLSUN VALLA!!!! AMMADA ÖNEMLİ BİR HABERMİŞ YANİİ!!! MİLLETİN ÖZELİNDEN BİZENE YANİ,BEN ANLAYAMADIM BURADAKİ KAOSU!! BUKADAR BÜYÜTMEYE GEREK YOK BENCE!! BAŞKA HAVACILIK HABERLERİNE BAKIN BENCE!! ALLAH RAHMET EYLESİN....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İNTİHAR EDEN HOSTESİN SEVGİLİSİNİN İNTİHAR SÜSÜ VERDİRİP ÖLÜMÜNE SEBEP OLMADIĞI NE MALUM? YETKİLİLER İNTİHAR DEYİP OLAYI KAPATMADAN ÖNCE ÇOK İYİ ARAŞTIRMA YAPMALI.SEVGİLİYE HEMEN SÜTTEN ÇIKMIŞ AK KAŞIK MUAMELESİ YAPILMASIN LÜTFEN. ŞAHSEN BEN OLAYLA İLGİSİ OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bir daha olmasın lütfen.Haberciliğe yakışanı yapın.İnsan hayatı herşeyden önemli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Siz binlerce insanın hergün okuduğu bir haber kanalısınız. Lütfen buna benzer veya başka türde haberler geldiği zaman, lütfen insan gibi sizde bir okuyup sonra yayına vermeyi düşünün. Amatör, işe daha dün başlamış bir haber kanalı değilsiniz. Yayından kaldırdığınız için teşekkür ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Airporthabere yakısanda budur, muhim olan hatadan kısa sürede donulmus olmasıdır. İyi çalışmalar Airport ailesi Paraşütsüz pilot

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Airport Haber teşekkür ederiz duyarlılığınız için ama adamın adı soyadı adresini yazmışsınız resmen. Az biraz daha duyarlılık lütfen... M.K. daha uygun olur gibi. Ne dersiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000