26 Şubat 2009, Perşembe 13:27:35

AIRPORTHABER YAZDI, THY BAYRAKLARI YARIYA İNDİRDİ

Türk Hava Yolları, AirportHaber’in bayrak haberini ortaya çıkarmasının ardından harekete geçerek bayrakları yarıya indirdi.
  • THY Avrupa'da beşinci büyük hava yolu olarak görünüyor. Kaza nedeniyle belki bazı şeyler istenmeden bile olsa düşünülememiş. Böyle durumlarda ne yapılması gerektiğini belirten bir 'UYGULAMA PROGRAMI' yapıLması gerekir. Böylece bu tür yanlışlıklar yapılmamış olur.
  • Arkadaşlar hiç düşmeyecekmi uçak yani havada gidiyor bu araç karada değil belli bir koşullar yüzünden düşmüş olabilir bunun THY nı suçlamamamız lazım olur böyle şeyler o kadar basitmi kaç tonluk araç havada duruyor.
  • THY'den cok kim anlayabilir bu kazanin acisini? Kriz masasi kurulmus, herkes biryerlere kosuyor, o anda bayraklari indirmek oncelikli bir is degildir. Haber yazarken biraz kendinizi haber yaptiginiz insanlarin yerine koyun lutfen
  • arkadaşlar burası japonya değil kimse istifa etmez. şimdiye kadar istifa edeni duydunuzmu.?
  • Bayraklar yarıya indirildi doğrudur fakat 2. basın açıklamasında sayın karlıtekin 9 adet ölü var diyorsa artık görevden alınma zamanı gelmedimi ölen kişiler kendi şirketinin elemanları şirketini büyüten yolcuları hepsini bir kenara koyun onlar insan ya insan 9 adet ölü varmış yazıklar olsun.
  • OLAY DUYULDUKTAN KISA BİR SÜRE SONRA HAVAALANINA DOĞRU YOLA ÇIKTIM VE THY BINASINDAKI BAYRAKLAR DIKKATIMI ÇEKTI.ARABADAN İNDİM VE ORADAKİ GOREVLI ARKADASA BAYRAKLARIN NEDEN YARIYA İNDİRİLMEDİĞİNİ SORDUM.CEVAP ALMADIM.BELKI O ANDAKI TELASTAN VE KAOSTAN BU AKIL EDILEMEMIS OLABILIR.KINAMIYORUM ANCAK BU BİR SAYGIDIR,YAS ILAN EDILMISTIR.BOYLE SEYLERE DIKKAT EDILMESI TARAFTAYIM.
  • ARKADAŞLAR bence THYnin bayrakları indirmek Airporthaber yazmasaydı yinede akıllarına gelmezdi...taktir edersiniz ki onların şuanda düşünmesi gereken başka konular var..mesela Kevin Costner'in oynadığı THY reklamını tüm dünyada durdurması gibi..
  • Arkadaşlar siyaseti bari burda ortaya atmayın lütfen.ACIMIZ BÜYÜK BU TARZ YORUMLARLA İYİCE ARTIYOR...
  • Sonuna kadar katiliyorum sayin veya sevgili dostum sana..Benim duygularima tercuman olmussun.Bunlarin dili fzla uzadi secimlerde gosterecegiz hayirlisiyla,gorecekler akp liler kacacak delik arayacaklar.sonra konusabilirlerse konussunlar bakalim.artik Ataturk devri tamamen hakim olacak yakında!
  • Basın açıklamalarını dinlediyseniz, ölen insanların arkasından 'şu kadar ADET ölümüz var' dediler!!! Adet kelimesi insan için kullanılamaz. Kişi, vatandaş, meslektaş, çalışanımız,v.s..gibi kelimeler kullanılır!

Türk Hava Yolları’nın dün Amsterdam’da uçağının düşmesinin ardından yaşanan elim kazada 9 kişi hayatını kaybetmiş ve Hollanda mercilerinde bile bayraklar yarıya indirilmişti.

Fakat kazada kendi personel ve yolcusunu kaybeden Türk Hava Yolları, Genel Merkez binası girişindeki bayrakları yarıya indirmeyerek tepki toplamış ve AirportHaber bunu gündeme getirmişti.

AirportHaber’in olayı duyurmasının ardından harekete geçen yetkililer bayrakları hemen yarıya indirerek geç kalınmış bir görevi yerine getirdiler.

İşte THY Genel Müdürlük Binası önünden o görüntüler:

AirportHaber yazmadan önceki hali

THY Bayrak

THY Bayrak

AirportHaber yazdıktan sonraki hali

THY Bayrak

THY Bayrak

THY Bayrak

©AirportHaber.com

AIRPORTHABER YAZDI, THY BAYRAKLARI YARIYA İNDİRDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

Misafir ~ 15 yıl önce
THY Avrupa'da beşinci büyük hava yolu olarak görünüyor. Kaza nedeniyle belki bazı şeyler istenmeden bile olsa düşünülememiş. Böyle durumlarda ne yapılması gerektiğini belirten bir 'UYGULAMA PROGRAMI' yapıLması gerekir. Böylece bu tür yanlışlıklar yapılmamış olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Arkadaşlar hiç düşmeyecekmi uçak yani havada gidiyor bu araç karada değil belli bir koşullar yüzünden düşmüş olabilir bunun THY nı suçlamamamız lazım olur böyle şeyler o kadar basitmi kaç tonluk araç havada duruyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY'den cok kim anlayabilir bu kazanin acisini? Kriz masasi kurulmus, herkes biryerlere kosuyor, o anda bayraklari indirmek oncelikli bir is degildir. Haber yazarken biraz kendinizi haber yaptiginiz insanlarin yerine koyun lutfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
arkadaşlar burası japonya değil kimse istifa etmez. şimdiye kadar istifa edeni duydunuzmu.?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bayraklar yarıya indirildi doğrudur fakat 2. basın açıklamasında sayın karlıtekin 9 adet ölü var diyorsa artık görevden alınma zamanı gelmedimi ölen kişiler kendi şirketinin elemanları şirketini büyüten yolcuları hepsini bir kenara koyun onlar insan ya insan 9 adet ölü varmış yazıklar olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
OLAY DUYULDUKTAN KISA BİR SÜRE SONRA HAVAALANINA DOĞRU YOLA ÇIKTIM VE THY BINASINDAKI BAYRAKLAR DIKKATIMI ÇEKTI.ARABADAN İNDİM VE ORADAKİ GOREVLI ARKADASA BAYRAKLARIN NEDEN YARIYA İNDİRİLMEDİĞİNİ SORDUM.CEVAP ALMADIM.BELKI O ANDAKI TELASTAN VE KAOSTAN BU AKIL EDILEMEMIS OLABILIR.KINAMIYORUM ANCAK BU BİR SAYGIDIR,YAS ILAN EDILMISTIR.BOYLE SEYLERE DIKKAT EDILMESI TARAFTAYIM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ARKADAŞLAR bence THYnin bayrakları indirmek Airporthaber yazmasaydı yinede akıllarına gelmezdi...taktir edersiniz ki onların şuanda düşünmesi gereken başka konular var..mesela Kevin Costner'in oynadığı THY reklamını tüm dünyada durdurması gibi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Arkadaşlar siyaseti bari burda ortaya atmayın lütfen.ACIMIZ BÜYÜK BU TARZ YORUMLARLA İYİCE ARTIYOR...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sonuna kadar katiliyorum sayin veya sevgili dostum sana..Benim duygularima tercuman olmussun.Bunlarin dili fzla uzadi secimlerde gosterecegiz hayirlisiyla,gorecekler akp liler kacacak delik arayacaklar.sonra konusabilirlerse konussunlar bakalim.artik Ataturk devri tamamen hakim olacak yakında!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Basın açıklamalarını dinlediyseniz, ölen insanların arkasından 'şu kadar ADET ölümüz var' dediler!!! Adet kelimesi insan için kullanılamaz. Kişi, vatandaş, meslektaş, çalışanımız,v.s..gibi kelimeler kullanılır!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000