20 Ekim 2014, Pazartesi 14:01:49

AIRPORTHABER KADROSUNA GÜÇLÜ BİR İSİM GELİYOR

Yıllardır havacılık sektöründe hizmet veren ve uzmanlığı tamamen hava hukuku olan Lale Selamoğlu Kaplan Airporthaber ailesine katıldı. Önümüzdeki haftadan itibaren haftalık yazıları ile havacılık hukuku ve çalışanların haklarını içeren görüşlerini sizlerle paylaşacak.
  • Hoş geldiniz Lale hanım, bilhassa Habom konusunda yazılarınızı bekliyoruz.
  • Hoşgeldiniz, hayırlı olsun. Lale Hanım. OG
  • Tebrikler airporthaber harika transfer. Hayırlı olsun Lale hanım
  • sozde "birlesme" sirasinda hangi haklarimizin ucup gidecegi ile baslarsaniz, HABOM personelini cok mutlu edersiniz. hayirli olmasini dilerim, lale hanim.
  • İsabet olmuş. Çeşitli mevzularda hukuki anlamda suallerimiz olduğunda yanıt alabileceğimiz bir şahsiyet olması sevindirici. Teşekkürler. KM1
  • ÇOK SEVİNDİĞİMİ İFADE ETMEK İSTERİM LALE HANIM. HOŞ GELDİNİZ. ÇETİN ÖZBEY
  • hayırlı olsun diyelim, bu alanda büyük bir boşluğu dolduracağına inanıyorum.
  • Çok kıymetli ve yüce gönüllü Lale hanım Airport ailesi aracılığı ile biz okurlara ve de havacılık eğitiminde ciddi yeri ve önemi olan, kaynak sıkıntısı nedeniyle önemi yeterince vurgulanamayan Hava Hukuku alanında Özyeğin Üni'de yetişen genç havacılara ışık tutarak, yollarını aydınlatacağına inancım tamdır.Bu vesile ile kendisi ve dahil olduğu tüm ekipler için hayırlı olmasını umuyor ve başarılarının devamını diliyorum...Saygı ve sevgilerimle
  • Lale Hanım mesleğinde uzman bir büyüğümüzdür. Kendisine başarılar diliyorum. Airporthaberi tebrik ediyorum. Cüneyt Topuz
  • Hosgeldiniz

Yıllardır havacılık sektöründe hizmet veren ve uzmanlığı tamamen hava hukuku olan Lale Selamoğlu Kaplan AirportHaber ailesine katıldı. Önümüzdeki haftadan itibaren haftalık yazıları ile havacılık hukuku ve çalışanların haklarını içeren görüşlerini sizlerle paylaşacak.

Dokuz Eylül Hukuk Fakültesi Mezunu Lale Selamoğlu Kaplan AirportHaber ailesine güç katacak. Çalışanların haklarını bilmedikleri, bir havacılık kanunun bile olmadığı sektörün hukuksal anlamda aydınlanmasını sağlayacak olan Kaplan, önümüzdeki haftadan itibaren yazıları ile havacılık sektörüne hukuksal ışık tutacak.

Türk Hava Yolları’nda önemli görevlerde bulunan ve son olarak Sabiha Gökçen Havalimanı’nda görev yapan Lale Selamoğlu Kaplan serbest avukatlık yapıyor.

Aynı zamanda Hüsnü Özyeğin Üniversitesi’nde ders verecek olan Kaplan’ın özgeçmişi şöyle;

1961 tarihinde dünyaya gelen Lale Kaplan, Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirmiş ve Hava Hukuku, İşbirlikleri , Rekabet Hukuku ,Birleşme ve Devralma konularında uzmandır.Türk Hava Yolları'nda sırası ile Müşavir Avukatlık ve II.Hukuk Müşaviri olarak görev yaptı.

Ticaret departmanına geçtikten sonra 2003 -2007 yılları arasında Birleşik Arap Emirlikleri, Umman, Qatar , Bahreyn ,Yemen ve Srilanka bölge  direktörü olarak görev aldı. Türk Hava yollarından emekli olmadan önce Uluslararası İlişkiler ve ittifaklar Başkanı olarak Türk Havayollarının Star İşbirliğine katılımı projesini yönetip tamamladı. THY den emekliliği sonrası Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Yapım ve Yatırım A.Ş de öncelikle Genel Müdür danışmanlığı sonra Hukuk Müşavirliği görevini yürüttü.

Çeşitli üniversitelerde havacılığın önemli konuları hakkında seminer ve konferanslara konuşmacı olarak katılmıştır. Hali hazırda Batı Hukuk Bürosunda serbest avukatlık hayatına devam etmektedir. Evli ve bir çocuk annesi olup, İngilizce bilmektedir. Önümüzdeki dönemde Özyeğin Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksek okulunda Misafir Öğretim Görevlisi olarak Hava Hukuku dersleri verecek.

AirportHaber ekibimize hoş geldiniz. Başarılı yazılarınla bizlere güç vereceksiniz.

AIRPORTHABER KADROSUNA GÜÇLÜ BİR İSİM GELİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hoş geldiniz Lale hanım, bilhassa Habom konusunda yazılarınızı bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hoşgeldiniz, hayırlı olsun. Lale Hanım. OG

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Tebrikler airporthaber harika transfer. Hayırlı olsun Lale hanım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HABOM ~ 9 yıl önce
sozde "birlesme" sirasinda hangi haklarimizin ucup gidecegi ile baslarsaniz, HABOM personelini cok mutlu edersiniz. hayirli olmasini dilerim, lale hanim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
İsabet olmuş. Çeşitli mevzularda hukuki anlamda suallerimiz olduğunda yanıt alabileceğimiz bir şahsiyet olması sevindirici. Teşekkürler. KM1

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HOŞ GELDİNİZ. ~ 9 yıl önce
ÇOK SEVİNDİĞİMİ İFADE ETMEK İSTERİM LALE HANIM. HOŞ GELDİNİZ. ÇETİN ÖZBEY

Yanıtla

Kalan karakter 1000
airporthaber ~ 9 yıl önce
hayırlı olsun diyelim, bu alanda büyük bir boşluğu dolduracağına inanıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
S.TASCI ~ 9 yıl önce
Çok kıymetli ve yüce gönüllü Lale hanım Airport ailesi aracılığı ile biz okurlara ve de havacılık eğitiminde ciddi yeri ve önemi olan, kaynak sıkıntısı nedeniyle önemi yeterince vurgulanamayan Hava Hukuku alanında Özyeğin Üni'de yetişen genç havacılara ışık tutarak, yollarını aydınlatacağına inancım tamdır.Bu vesile ile kendisi ve dahil olduğu tüm ekipler için hayırlı olmasını umuyor ve başarılarının devamını diliyorum...Saygı ve sevgilerimle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Lale Hanım mesleğinde uzman bir büyüğümüzdür. Kendisine başarılar diliyorum. Airporthaberi tebrik ediyorum. Cüneyt Topuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hosgeldiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000