06 Mayıs 2009, Çarşamba 12:08:13

AIR BOSNA'YA İLK UÇAK GİDİYOR

Bosna Hersek Havayolları'nın yüzde 49'unu alan Türk Hava Yolları, Air Bosna'ya ilk uçak takviyesini yapıyor.
  • air bosna, yolun açık olsun... benim için çok özel bir havayolu. ilk uçuşlarını hatırlarım, ne günlerdi... bilenler bilir bilmeyenlerde zaten bilmesin...
  • uçağın renkleri çok süper olmuş.... maşallahhh...
  • Forum tadında olacak fakat önce ki 2 yoruma katılaraktan bunu sürdürmek istedim. Hiç anlamadığım birşeydir bu.. Yorumun gönderildikten sonra " Moderatörler tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır " ibaresi sadece bir gösteriş mi? Bu tip yorumları neden yayınlıyorsunuz? Havacılık Haberlerini sizin sitenizden takip eden bir kişi olarak; bu tip yorumlar fayda sağlamayı bırakın, kişiyi haberlerden de direkt olarak sitenizden de soğutuyor. Bununla ilgili alınabilecek teknik olarak önlemler mevcuttur ve şuan ki bu düzenin değerlendirilmesini öncelikle kendim ve siteyi özenle takip eden birçok kişi adına rica ederim.
  • sana aynen katılıyorum . fikir yürütmek , bilgi vermek yok. sadece kavga ve saldırı..
  • Burda yorum yazanlar kadar düşük ve terbiyesiz havacılar hiçbir yerde görülmemiştir herhalde. Kişisel komplekslerini sanallığa sığınarak kusan bu tiplerin yorumlarını neden yayınlıyorsunuz anlamak mümkün değil. amacınız polemik yaratmak mı? Bu düzeysizliğie ancak ortak oluyorsunuz. Bilginize.
  • B734'ler Boşnak kardeşlerimize, A310'lar da Afgan kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun. B734 ve A310'ların ayrılması ve yeni B777'lerin katılmasıyla THY filosu çok daha genç, dinamik ve parlak olacaktır, hamdolsun. "Uçan eşek"lerin, "cin Ali"lerin ancak rüyalarında görebileceği bir filoya sahip olurlar inşallah. Ayrıca, Türk tescilli uçağın üzerinde niye Türk bayrağı olmadığını soranlar keşke önce haberin içeriğini okusalar ve anlayabilseler. Belki bu sayede uçağın yakında Bosna tesciline geçeğini kavrayabilirlerdi...
  • sormuş işte cevap versene; madem biliyorsun anlat öğrenelim
  • 2 tane boeing 737 800 dahi olur
  • sen sorasın diye..
  • TC tescilli uçağın üzerinde neden Türk bayrağı yok ??

Air Bosna'nın yüzde 49 hissesini satın alan Türk Hava Yolları, Şubat ayı içerisinde Bosna Havayolları'na ilk atamasını yapmıştı. THY'de Finansman Başkanı olarak görev yapan Mustafa Aydın Bosna Hersek Havayolları Genel Müdür Mali Yardımcılığı'na, Saraybosna Müdürü olarak görev yapan Okan Uluocak ise Genel Müdür Ticari Yardımcılığına atanmıştı.

Air Bosna'daki yapılanmayı sürdüren THY, şirkete ilk uçağını da gönderiyor.

THY filosunda bulunan TC-JDH kuyruk tescilli Boeing 737-400 tipi uçak, Teknik A.Ş hangarında Air Bosna'nın sarı-lacivert renklerine boyandı.

Uçak Cumartesi günü Atatürk Havalimanı apronunda düzenlenecek törenle Bosna Hersek'e uğurlanacak.

THY, Avrupa'ya açılmasında çok önemli bir proje olan Air Bosna'nın yüzde 49'luk satış ihalesini 2008 yılı sonunda kazanmıştı. THY'nin ilk etapta iki dar gövdeli uçak takviye edeceği Air Bosna'nın filosunda şu anda iki adet ATR 72 tipi pervaneli uçak bulunuyor.

THY

©AirportHaber.com

UYARI

AIR BOSNA'YA İLK UÇAK GİDİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 15 yıl önce
air bosna, yolun açık olsun... benim için çok özel bir havayolu. ilk uçuşlarını hatırlarım, ne günlerdi... bilenler bilir bilmeyenlerde zaten bilmesin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
uçağın renkleri çok süper olmuş.... maşallahhh...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Forum tadında olacak fakat önce ki 2 yoruma katılaraktan bunu sürdürmek istedim. Hiç anlamadığım birşeydir bu.. Yorumun gönderildikten sonra " Moderatörler tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır " ibaresi sadece bir gösteriş mi? Bu tip yorumları neden yayınlıyorsunuz? Havacılık Haberlerini sizin sitenizden takip eden bir kişi olarak; bu tip yorumlar fayda sağlamayı bırakın, kişiyi haberlerden de direkt olarak sitenizden de soğutuyor. Bununla ilgili alınabilecek teknik olarak önlemler mevcuttur ve şuan ki bu düzenin değerlendirilmesini öncelikle kendim ve siteyi özenle takip eden birçok kişi adına rica ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sana aynen katılıyorum . fikir yürütmek , bilgi vermek yok. sadece kavga ve saldırı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Burda yorum yazanlar kadar düşük ve terbiyesiz havacılar hiçbir yerde görülmemiştir herhalde. Kişisel komplekslerini sanallığa sığınarak kusan bu tiplerin yorumlarını neden yayınlıyorsunuz anlamak mümkün değil. amacınız polemik yaratmak mı? Bu düzeysizliğie ancak ortak oluyorsunuz. Bilginize.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
B734'ler Boşnak kardeşlerimize, A310'lar da Afgan kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun. B734 ve A310'ların ayrılması ve yeni B777'lerin katılmasıyla THY filosu çok daha genç, dinamik ve parlak olacaktır, hamdolsun. "Uçan eşek"lerin, "cin Ali"lerin ancak rüyalarında görebileceği bir filoya sahip olurlar inşallah. Ayrıca, Türk tescilli uçağın üzerinde niye Türk bayrağı olmadığını soranlar keşke önce haberin içeriğini okusalar ve anlayabilseler. Belki bu sayede uçağın yakında Bosna tesciline geçeğini kavrayabilirlerdi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sormuş işte cevap versene; madem biliyorsun anlat öğrenelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
2 tane boeing 737 800 dahi olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sen sorasın diye..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
TC tescilli uçağın üzerinde neden Türk bayrağı yok ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000