27 Nisan 2023, Perşembe 09:14:40

Ahmet Bolat'tan TSS çalışanlarının haklarıyla ilgili önemli açıklama

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, yeni kurulan şirketle ilgili önemli bilgilendirmede bulundu.
  • iştırak şirketlerdeki güvenlikler olarak bizler hala bekliyoruz ne oldu bu geçiş acaba
  • Cok merak ediyorum bu komponent bakimcilar,yapisal ve kabinici bakimcilar ne kadar net maas aliyorda bu kadar ağliyorlar.
  • Sayın başkanım 100 yüz demeyin bari ayıp oluyor. % 50 tgsyi örnek gösteriyorsunuz. Yanlış söylediniz galiba. Teşekkürler iyi çalışmalar.
  • Yeni şirket kuruldu da millete kadro verildi de ne değişti acaba? Yüzde yüz iştirak ama TK ile boy ölçüşemiyor nedir bu adaletsizlik! TK bünyesinde üniversite mezunu olmayan bir sürü çalışan hatta şefler var. Hep bir demagoji hep bir lafazanlık hep bir boş vaatler! Maaşlar şimdikinden az olmayacakmışmış da mışmış.. Kadroyla beraber ve Türkiye şartlarında ne kadar olacak maaş siz ondan haber verin! Kadroya geçirip de 12 bin ya da 11 bin bile olmayacak maaşlar ile umarım utanırlar! Koskoca Türk Havayolları kalitesine yakışmayacak şeyler bunlar! Yine de inşallah her şey güzel olur, personelin umutları beklentileri hayal kırıklığına dönüşmez. İnşallah.
  • Daha düne kadar taşeron altında çalışıp isyan edenler, THY çatısı altına girdi, Özel sağlık sigortası geldi, ced tanımı yapıldı, ikramiyelerini maaş üzerinden alacaklar, yıllık izinleri ilk sene 14 yerine 16 oldu ama ne yaptıysalar arkadaşları mutlu edemediler. Allah aşkına ne istiyorsunuz bi yazında öğrenelim.
  • Arkadaşlar, bakın. Neden her konuda, her iyileştirmede kendimizi TK ile kıyaslıyoruz? Çok uzun değil, 3-4 ay önce tazminat almak için sendikalaşmadık mı? Bakın güzel şeyler oluyor işte. Taşerondan kurtulduk, kesintimiz kalktı, ikramiye tam maaş oldu, özel sağlık sigortamız oldu, ced bilet var artık. Daha da güzel şeyler olacak. Tamam anlıyorum. Thy a.o olmasa da madem %100 iştirak şirketiz neden teknik, opet ve teklonogy vb şirketler gibi değiliz diyorsunuz. Ama bunlar birden olacak şeyler değil, her şey zamanla rayına oturucak. Haziran zammı bir gelsin göreceğiz. Unutmayın TGS de %100 iştirak olarak kuruldu. %50 si 1 sene sonra havaşa satıldı. Bekleyip, sabredeceğiz ve göreceğiz. TGS mi olacağız? Teknik mi olacağız? Sabır sabır ve sabır..
  • SAYİN AHMET BEY HER FİRMAYA EL ATİYORSUNUZDA BU DO&CO ELEMANLARINA YARDİM ETMİYORSUNUZ MADEM BÖYLE BİR İYİLİK YAPİYONUZ OZAMAN BİZEDE BİR GÜZELLİK YAPMANIZI BEKLERİZ TŞK EDERİM...
  • TSS THY'nin %100 iştirağı olarak kurulan bir firma demiştiniz Sayın başkanım öz evlat olarak açıyoruz dediğiniz firmayı neden % 50 havaş ile ortaklığı olan TGS ile bir tutuyorsunuz gerçekten anlamış değiliz.Turkish teknik Turkish cargo yada Turkish teknology ne ise TSS o olmalı lütfen bu saydığım %100 olan iştiraklere karşı ayırımcılık yapmayınız sizin adaletinize güveniyoruz sayın Bolat başkanım saygılarımla %50 TGS ile %100 TSS kesinlikle bir olmamalı
  • Her şey oy için çok biliyoruz.Secimi bekliyoruz gerçek adelet yerini bulur inşlah hakkımı yiyen öbür tarafta alacaklı olacağım
  • Sayın Ahmet Bolat depremzede ailesi olarak işe almadılar aranılan nitelikte sizin haberiniz varmı sahip çıkınız

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, yeni kurulan şirketle ilgili önemli bilgilendirmede bulundu.

Çalışanların hakları konusunda açıklama yapan Bolat; TSS’ye geçenlerin maaşlarının, daha önce aldıkları maaştan az olmayacağını söyledi.

Bolat'ın ifadeleri şöyle:

TGS çalışanlarımız için tanımlanan Özel Sağlık Sigortası TSS çalışanlarımız için de aynen tanımlanacak.

İlkokul mezunu olan çalışanlarımıza Bakanlığımızla ortak çalışarak eğitim desteği vereceğiz ve Lise diploması almasına katkı sağlayacağız. Bu süreci başarıyla tamamlayanlara ayrıca güzel bir ödülümüz olacak.

TSS firmamızın yaklaşık 10 bin çalışan sayısını 2033 yılı hedeflerimiz kapsamında en az 3 katına çıkaracağız. CV yollamayın hemen lütfen, Eylül’de çıkacağımız 2024 ilanlarını bekleyin.

Ahmet Bolat'tan TSS çalışanlarının haklarıyla ilgili önemli açıklama

Yorumlar Tüm Yorumlar (57)

aykut ~ 10 ay önce
iştırak şirketlerdeki güvenlikler olarak bizler hala bekliyoruz ne oldu bu geçiş acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilinmeyen ~ 12 ay önce
Cok merak ediyorum bu komponent bakimcilar,yapisal ve kabinici bakimcilar ne kadar net maas aliyorda bu kadar ağliyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tsssss ~ 12 ay önce
Sayın başkanım 100 yüz demeyin bari ayıp oluyor. % 50 tgsyi örnek gösteriyorsunuz. Yanlış söylediniz galiba. Teşekkürler iyi çalışmalar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık ~ 12 ay önce
Yeni şirket kuruldu da millete kadro verildi de ne değişti acaba? Yüzde yüz iştirak ama TK ile boy ölçüşemiyor nedir bu adaletsizlik! TK bünyesinde üniversite mezunu olmayan bir sürü çalışan hatta şefler var. Hep bir demagoji hep bir lafazanlık hep bir boş vaatler! Maaşlar şimdikinden az olmayacakmışmış da mışmış.. Kadroyla beraber ve Türkiye şartlarında ne kadar olacak maaş siz ondan haber verin! Kadroya geçirip de 12 bin ya da 11 bin bile olmayacak maaşlar ile umarım utanırlar! Koskoca Türk Havayolları kalitesine yakışmayacak şeyler bunlar! Yine de inşallah her şey güzel olur, personelin umutları beklentileri hayal kırıklığına dönüşmez. İnşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TeSeSe ~ 12 ay önce
Daha düne kadar taşeron altında çalışıp isyan edenler, THY çatısı altına girdi, Özel sağlık sigortası geldi, ced tanımı yapıldı, ikramiyelerini maaş üzerinden alacaklar, yıllık izinleri ilk sene 14 yerine 16 oldu ama ne yaptıysalar arkadaşları mutlu edemediler. Allah aşkına ne istiyorsunuz bi yazında öğrenelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
5M'li ~ 12 ay önce
Arkadaşlar, bakın. Neden her konuda, her iyileştirmede kendimizi TK ile kıyaslıyoruz? Çok uzun değil, 3-4 ay önce tazminat almak için sendikalaşmadık mı? Bakın güzel şeyler oluyor işte. Taşerondan kurtulduk, kesintimiz kalktı, ikramiye tam maaş oldu, özel sağlık sigortamız oldu, ced bilet var artık. Daha da güzel şeyler olacak. Tamam anlıyorum. Thy a.o olmasa da madem %100 iştirak şirketiz neden teknik, opet ve teklonogy vb şirketler gibi değiliz diyorsunuz. Ama bunlar birden olacak şeyler değil, her şey zamanla rayına oturucak. Haziran zammı bir gelsin göreceğiz. Unutmayın TGS de %100 iştirak olarak kuruldu. %50 si 1 sene sonra havaşa satıldı. Bekleyip, sabredeceğiz ve göreceğiz. TGS mi olacağız? Teknik mi olacağız? Sabır sabır ve sabır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HEP TGS HEP TSS BİR KEREDE DOCO DİYİN ~ 12 ay önce
SAYİN AHMET BEY HER FİRMAYA EL ATİYORSUNUZDA BU DO&CO ELEMANLARINA YARDİM ETMİYORSUNUZ MADEM BÖYLE BİR İYİLİK YAPİYONUZ OZAMAN BİZEDE BİR GÜZELLİK YAPMANIZI BEKLERİZ TŞK EDERİM...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neden ~ 12 ay önce
TSS THY'nin %100 iştirağı olarak kurulan bir firma demiştiniz Sayın başkanım öz evlat olarak açıyoruz dediğiniz firmayı neden % 50 havaş ile ortaklığı olan TGS ile bir tutuyorsunuz gerçekten anlamış değiliz.Turkish teknik Turkish cargo yada Turkish teknology ne ise TSS o olmalı lütfen bu saydığım %100 olan iştiraklere karşı ayırımcılık yapmayınız sizin adaletinize güveniyoruz sayın Bolat başkanım saygılarımla %50 TGS ile %100 TSS kesinlikle bir olmamalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
önce besmele çek ~ 12 ay önce
Daha düne kadar kesintisiz maaş alamıyordun, doğru düzgün ikramiyen yoktu şimdi TGS yi mi beğenmiyorsun ?? ne vasfın var çok merak ettim nasıl bir şirket içi eğitimden geçtin hangi konumdasın ?? TGS dediğin şirket ve elemanları bütün havalimanının kahrını çekiyor , senin gibi ofis masası temizleyip ambar içinde kargo hazırlamıyor. Besmele çekeceksin TGS demeden önce ve geldiğin yeri unutmayacaksın...
Tgs ~ 12 ay önce
Her şey oy için çok biliyoruz.Secimi bekliyoruz gerçek adelet yerini bulur inşlah hakkımı yiyen öbür tarafta alacaklı olacağım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Si ~ 12 ay önce
Sayın Ahmet Bolat depremzede ailesi olarak işe almadılar aranılan nitelikte sizin haberiniz varmı sahip çıkınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000