08 Mart 2023, Çarşamba 13:53:08

Ahmet Bolat'tan sektörün hedeflerine ilişkin önemli açıklamalar

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, Yazılım & Bilişim Sektörünün önde gelen temsilcileri ile gerçekleştirilen toplantıya ilişkin detayları paylaştı.
  • Sayın Ahmet başkanın bir maaş dediği ödemeyi 7 bin TL olarak lanse ettirmeye başladı.Umarım bu doğru değildir.Sayın başkanım hakkımızı yedirmeyin bunlara.
  • İstanbul'da kiralar maaşımızı geçti Polat acil acil 14 mayıs gelsin Allah için toptan tenizlik gelsin
  • Tam maaş deyip 7 lira vermek neyin nesi bu insanlığa sığar mı ne kafada yaşıyorsunuz 5m diye bir şirket var bütün milletin ahını aldı yatacak yerleri yok bize verilen parayı yiyorlar ama buna Ahmet bolat'ı ileteceğiz
  • Biz kimseden para dilenmedik depremde evimiz başımıza yıkıldı doğum iznindeyim diye siz bize verilecek oradan muaf tuttunuz ya böyle zor durumda bile yazıklar olsun ücreti devlet ödedi maaşı yıllarımızı verdik bu şirkete ama noldu 90 gün sgk şartı laf cambazlığı çünkü sgk primi ödemiyorsunuz bizim maaşımız mı sizi zengin edecek 2 milyar tl bağış yapmayı biliyorsunuz ama 3-5 tane kadın çalışanınızın maaşını gasp edecek kadar da düşüyorsunuz Ali bey bizim sesimiz olun lütfen zor durumdayız linkdinden de yazdı arkadaşlarımız mailde attık bir cevap alamadık
  • Mart ayında verdiğiniz maaşıda yediler 7.000 TL olarak vererek 5m vampir şirketi
  • Değerli airporthaber yetkilisi yazdığım yorumların yayınlanmaması üzücü. Hatta bolat hakkında yazdığım hiçbirşeyin yayınlanmaması çok düşündürücü… lütfen
  • Sardı korkular gelecek yıllar …
  • Sayın başkan Hedefleriniz arasinda Thy nin yerde çalışan personelleri de olsun,a'dan z'ye unvanı farketmez.yerleri değişsin.
  • Tgs thy geçiş ilanında onlarca kaliteli arkadaşımızı aylarca bekletip alacağız diyip hakkımızı yediniz, şimdi geçmişsiniz gelecek hedefi yapıyorsunuz yanınıza aldığınız torpillilerle.
  • Bence sen hedef koyma , 15 Mayis ta yolcusun. Sen yavasss yavasss emeklilini planla , odani topla , vedalasmaya basla. Sak sakcilarinla son gunlerinizi gecirin. Yolcudur abbas , baglasan durmazzzzz.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, Yazılım & Bilişim Sektörünün önde gelen temsilcileri ile gerçekleştirilen toplantıya ilişkin detayları paylaştı.

Havacılık sektörünün 2023 yılı 5 Milyar dolar ve 2025 yılı 15 Milyar dolar ihracat hedefi olduğunu vurgulayan Bolat, yetişmiş insan kaynağı sorunu çözümü için Eğitim sektörü ve diğer hizmet sektörlerinin sinerji imkanlarını da değerlendirdiklerini ifade etti.

Ahmet Bolat'ın açıklaması:

Hizmet İhracatçıları Birliği (HİB) olarak ihracatımızı artırma ve pazarlarımızı çeşitlendirme konusunda faaliyetlerimiz durmaksızın sürüyor. Hizmet ihracatı dendiğinde ilk akla gelen ve 1342 üyeye sahip Yazılım & Bilişim Sektörümüzün önde gelen temsilcileri ile gerçekleştirdiğimiz toplantıda HİB olarak yapabileceklerimizi ve sektörümüzün beklentilerini ele aldık.

2022 yılında 2,588 milyar dolar ihracat gerçekleştiren sektörümüz hem mal hem de hizmet sektörlerinin dijitalleşmesine de katkı sağladı ve sağlamaya devam ediyor. Ciddi bir atılım potansiyeli bulunan sektörümüzün 2023 yılı 5 Milyar dolar ve 2025 yılı 15 Milyar dolar ihracat hedefleri için ihtiyaç duyduğu yetişmiş insan kaynağı sorunu çözümü için Eğitim sektörümüz ve diğer hizmet sektörlerimizin sinerji imkanlarını da değerlendirdik.

Gecenin bereketi de deprem bölgesi için yapılabilecek somut projeler oldu. Bilgisayar kütüphaneleri, bilişim sınıfları kurulması yanında bölgedeki ilgili fakülte ve yüksek okullarda kayıtlı 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin yarı ve tam zamanlı istihdamı için portal ve platformlar kurma kararı aldık. Gelişmeleri buradan, ve YASAD Yazılım Sanayicileri Derneği ilgili kanallarından takip edebilirsiniz. Verimli ve keyifli toplantı için tüm katılımcılara teşekkürlerimi iletiyorum.

Ahmet Bolat'tan sektörün hedeflerine ilişkin önemli açıklamalar

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Vampir 5M ~ 1 yıl önce
Sayın Ahmet başkanın bir maaş dediği ödemeyi 7 bin TL olarak lanse ettirmeye başladı.Umarım bu doğru değildir.Sayın başkanım hakkımızı yedirmeyin bunlara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 1 yıl önce
İstanbul'da kiralar maaşımızı geçti Polat acil acil 14 mayıs gelsin Allah için toptan tenizlik gelsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Deli ~ 1 yıl önce
Tam maaş deyip 7 lira vermek neyin nesi bu insanlığa sığar mı ne kafada yaşıyorsunuz 5m diye bir şirket var bütün milletin ahını aldı yatacak yerleri yok bize verilen parayı yiyorlar ama buna Ahmet bolat'ı ileteceğiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ADANA ~ 1 yıl önce
Biz kimseden para dilenmedik depremde evimiz başımıza yıkıldı doğum iznindeyim diye siz bize verilecek oradan muaf tuttunuz ya böyle zor durumda bile yazıklar olsun ücreti devlet ödedi maaşı yıllarımızı verdik bu şirkete ama noldu 90 gün sgk şartı laf cambazlığı çünkü sgk primi ödemiyorsunuz bizim maaşımız mı sizi zengin edecek 2 milyar tl bağış yapmayı biliyorsunuz ama 3-5 tane kadın çalışanınızın maaşını gasp edecek kadar da düşüyorsunuz Ali bey bizim sesimiz olun lütfen zor durumdayız linkdinden de yazdı arkadaşlarımız mailde attık bir cevap alamadık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaramaz ~ 1 yıl önce
Mart ayında verdiğiniz maaşıda yediler 7.000 TL olarak vererek 5m vampir şirketi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çalışan ~ 1 yıl önce
7 bin derken
Denetçiye ~ 1 yıl önce
Değerli airporthaber yetkilisi yazdığım yorumların yayınlanmaması üzücü. Hatta bolat hakkında yazdığım hiçbirşeyin yayınlanmaması çok düşündürücü… lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vandetta ~ 1 yıl önce
Sardı korkular gelecek yıllar …

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tdh ~ 1 yıl önce
Sayın başkan Hedefleriniz arasinda Thy nin yerde çalışan personelleri de olsun,a'dan z'ye unvanı farketmez.yerleri değişsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs-thy ~ 1 yıl önce
Tgs thy geçiş ilanında onlarca kaliteli arkadaşımızı aylarca bekletip alacağız diyip hakkımızı yediniz, şimdi geçmişsiniz gelecek hedefi yapıyorsunuz yanınıza aldığınız torpillilerle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emekli ~ 1 yıl önce
Bence sen hedef koyma , 15 Mayis ta yolcusun. Sen yavasss yavasss emeklilini planla , odani topla , vedalasmaya basla. Sak sakcilarinla son gunlerinizi gecirin. Yolcudur abbas , baglasan durmazzzzz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000