11 Mayıs 2011, Çarşamba 13:28:40

AHL'DEKİ PARK SORUNU THY'Yİ VURDU!

Atatürk Havaliman'ndaki park sorunu New Yor'tan gelen THY uçağını 1 saat bekletti.
  • hesapsiz büyümenin sonu,
  • Komik olan yorumuma gülmekten yıkılacağım bir yorum yapmıssınız. Tebrikler. Bir daha okuyun yazımı, ondan sonra düşünün. Ben bile kendi yazımı birkaç kez okudum ve yanlışlık yaptım mı diye dikkat ettim. Yaz sezonu yerine yaz senozu yazmışım. Bir de cümle kurarken bir önceki cümleyle bağlantılı olduğu halde ayrı ayrı ele alınca farklı anlam çıkmış ilk 2 cümlemde. Benim demek istediğim yurtdışından gelen misafirler, toplantılar amaçlı gelen kişilerdir. Ben de biliyorum ki THY, SAW ı bile ana üs yapsa gene yetmeyecektir. Çok şükür o kadar kafamız basıyor. AHL'de 5-23 pisti kapatıldığında bir toplantı için gelenler SAW'a yönlendirilmişti. İstenince olabiliyormuş demek ki. Ben DOĞAL başlıklı okuyucu :D
  • arkadaş thy amerıkaya şikayet edıcekmış,vatan haını mısın?Thy çalışmıyorum ama THy türkiyenın gururu..Bir türk olarak her yerede THY'nın olması benı gururlandırır.. ama içimizdeki yahudı kanı olanlar,en buyuk düşmanımız..
  • SAW'a inis yapilmasi icin, SAW'dan 130 adet dis hat noktasina ucus olmasi lazim... Koyabilecek misin bu kadar ucagi SAW'a? Malum THY sadece TR'ye yolcu tasimiyor, yolcularin %60'lara kadar varan bir kismi dis hatta ucuyor. Sorunlardaki cözümler kolay olsa sizce bu kadar beklenir mi? Bukadar yönetici bos dururmu arkadaslar... Mantikli düsünen ve komedi mtekliflerde bulunmayin yorum yapmayin lutfen. Ortaligi germeyin burada :)
  • Ya nekadar kücük beyinli birisin sen? Hangi akla mantiga hizmet bu? Havalimani kücük diye THY büyümesini durdursun, varmi böyle bir sacmalik? Ozaman oteller yetmiyor diye turiste gelme de kardesim sen, hastaneler dolu diye millete hastalanma de sen! Alirsin sonra cevabini, anlarsin hanyayi konyayi!
  • artık ataürk hava limanı bu yoğunluğu kaldıramaz hale geldi.her geçen gün uçak alan thy aynı alan, aynı ekipmanla bu işi yapacağını sanıyorsa yanılıyor. şöyle düşünün amerikadan 777 seferden geliyo 10 saat uçtukdan sonra bir saat içinde tekrar geri amerikaya dönüyor.bu kadar basit olabilir mi mesela, sanki kadıköy üsküdar minibüsü...gerisini siz düşünün nerde teknik kontroller.millet olarak hangi işimizi düzgün yapıyoruz acaba?allah sonumuzu hayreyrelesin.ne diyelim
  • amerikan yolculari arasinda gazeteci beles yolcu varidi ise koruk olmadan inmezler ucaktan kolay kolay
  • amerikan yolculari genellikle elit kesim koruk olmaza inmezle sorun o yolculardadir merdivenle inmezler
  • Plansızlıkta kimse bizim elimize su dökemez.Sen okyanusu geç, su birikintisine takıl.Yoğun yaz sezonunu düşünemiyorum bile.Herşey non standart.APRONDA YÜRÜYENLERDEN(HEMDE SARI YELEKSİZ),KUZEY-GÜNEY KATEDEN VE BUNA MÜSAADE EDEN ZİHNİYETTEN DOĞRUDÜZGÜN HAVACILIK BEKLENEBİLR Mİ?SABAH MESAİ BAŞLANGICI-AKŞAM MESAİ BİTİMİ İZLEYİN MEMUR KALABALIKLARINI.BU GÖRÜNTÜ ZAMBİYADA BİLE YOKTUR.
  • IST havaalaninin yogunlugu bir gercek ama buna tedbir almayanlara, bunu on goremeyenlere, gordugu halde umursamayanlara ya da zamaninda gerekenleri yapmayanlara yaziklar olsun. Ama bu ulkede kime hesap soruluyorki. Koruk yok diye yolcuyu ucakta bekletip sonra merdivenle indirmek ise baska bir beceriksizlik. Bastan yapsana 1 saat bekletecegine.

Türk Hava Yolları'nın Boeing 777 tipi yolcu uçağı saat 09:00 sularında Ataürk Havalimanı'na iniş yaptı. Ancak park yeri bulamayan uçak, içindeki yolcularla birlikte yaklaşık 1 saat beklemek zorunda kaldı.

Uçak, park etmek için yanaşmak istediği körüklerdeki kapıların dolu olması ve uzun süre yoğunluğun bitmemesi nedeniyle 1 saat beklemek zorunda kaldı. Uçak daha sonra THY hangarı yakınına çekildi ve 1 saatlik bekleyişin ardından yolcuları uçaktan indiren yetkililer otobüslerle yolcuları terminale ulaştırdı. Uçağın içinde ailesiyle birlikte gelen Hidayet Türkoğlu’da vardı. Ünlü basketçi ve ailesi uçağın içinde 1 saat beklemek zorunda kalanlardandı.

DHMİ yetkilileri ise yoğunluğun son zamanlarda İstanbul'da yapılan uluslararası toplantılardan kaynaklandığını açıkladı.

AHL'DEKİ PARK SORUNU THY'Yİ VURDU!

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

Misafir ~ 13 yıl önce
hesapsiz büyümenin sonu,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Komik olan yorumuma gülmekten yıkılacağım bir yorum yapmıssınız. Tebrikler. Bir daha okuyun yazımı, ondan sonra düşünün. Ben bile kendi yazımı birkaç kez okudum ve yanlışlık yaptım mı diye dikkat ettim. Yaz sezonu yerine yaz senozu yazmışım. Bir de cümle kurarken bir önceki cümleyle bağlantılı olduğu halde ayrı ayrı ele alınca farklı anlam çıkmış ilk 2 cümlemde. Benim demek istediğim yurtdışından gelen misafirler, toplantılar amaçlı gelen kişilerdir. Ben de biliyorum ki THY, SAW ı bile ana üs yapsa gene yetmeyecektir. Çok şükür o kadar kafamız basıyor. AHL'de 5-23 pisti kapatıldığında bir toplantı için gelenler SAW'a yönlendirilmişti. İstenince olabiliyormuş demek ki. Ben DOĞAL başlıklı okuyucu :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadaş thy amerıkaya şikayet edıcekmış,vatan haını mısın?Thy çalışmıyorum ama THy türkiyenın gururu..Bir türk olarak her yerede THY'nın olması benı gururlandırır.. ama içimizdeki yahudı kanı olanlar,en buyuk düşmanımız..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
SAW'a inis yapilmasi icin, SAW'dan 130 adet dis hat noktasina ucus olmasi lazim... Koyabilecek misin bu kadar ucagi SAW'a? Malum THY sadece TR'ye yolcu tasimiyor, yolcularin %60'lara kadar varan bir kismi dis hatta ucuyor. Sorunlardaki cözümler kolay olsa sizce bu kadar beklenir mi? Bukadar yönetici bos dururmu arkadaslar... Mantikli düsünen ve komedi mtekliflerde bulunmayin yorum yapmayin lutfen. Ortaligi germeyin burada :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ya nekadar kücük beyinli birisin sen? Hangi akla mantiga hizmet bu? Havalimani kücük diye THY büyümesini durdursun, varmi böyle bir sacmalik? Ozaman oteller yetmiyor diye turiste gelme de kardesim sen, hastaneler dolu diye millete hastalanma de sen! Alirsin sonra cevabini, anlarsin hanyayi konyayi!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
artık ataürk hava limanı bu yoğunluğu kaldıramaz hale geldi.her geçen gün uçak alan thy aynı alan, aynı ekipmanla bu işi yapacağını sanıyorsa yanılıyor. şöyle düşünün amerikadan 777 seferden geliyo 10 saat uçtukdan sonra bir saat içinde tekrar geri amerikaya dönüyor.bu kadar basit olabilir mi mesela, sanki kadıköy üsküdar minibüsü...gerisini siz düşünün nerde teknik kontroller.millet olarak hangi işimizi düzgün yapıyoruz acaba?allah sonumuzu hayreyrelesin.ne diyelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
amerikan yolculari arasinda gazeteci beles yolcu varidi ise koruk olmadan inmezler ucaktan kolay kolay

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
amerikan yolculari genellikle elit kesim koruk olmaza inmezle sorun o yolculardadir merdivenle inmezler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Plansızlıkta kimse bizim elimize su dökemez.Sen okyanusu geç, su birikintisine takıl.Yoğun yaz sezonunu düşünemiyorum bile.Herşey non standart.APRONDA YÜRÜYENLERDEN(HEMDE SARI YELEKSİZ),KUZEY-GÜNEY KATEDEN VE BUNA MÜSAADE EDEN ZİHNİYETTEN DOĞRUDÜZGÜN HAVACILIK BEKLENEBİLR Mİ?SABAH MESAİ BAŞLANGICI-AKŞAM MESAİ BİTİMİ İZLEYİN MEMUR KALABALIKLARINI.BU GÖRÜNTÜ ZAMBİYADA BİLE YOKTUR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
IST havaalaninin yogunlugu bir gercek ama buna tedbir almayanlara, bunu on goremeyenlere, gordugu halde umursamayanlara ya da zamaninda gerekenleri yapmayanlara yaziklar olsun. Ama bu ulkede kime hesap soruluyorki. Koruk yok diye yolcuyu ucakta bekletip sonra merdivenle indirmek ise baska bir beceriksizlik. Bastan yapsana 1 saat bekletecegine.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000