15 Ağustos 2010, Pazar 15:34:35

AHL'DE POLİS VE TARAFTARLAR BİRBİRİNE GİRDİ

THY uçağıyla Fransa'dan Atatürk Havalimanına gelen Niang, Fenerbahçe Kulübü İdari Menajeri Hasan Çetinkaya ile Medya Sorumlusu Orkun Yazgan tarafından karşılandı.
  • Para çok ama ilkellik diz boyu... Sadece FB için değil hepsi aynı... 3 gün sonra da Guiza gibi başlarına bela olur üzerine para verirler satmak için.
  • Bir tane Senegalli futbolcu gelmiş. Ne zaman geleceğini futbol kulübü yöneticileri biliyor. Taraftar diye bir takım holiganlara haber veriyor ve AHL karışıyor. Olay budur. Ben terörist olsam fırsat bu fırsat derim. Vali, AHL İdari Amiri bu klüp başkanları ile konuşmalı; böyle ilkelliklerden vazgeçirmelidir. Güvenliği tehlikeye sokuyorlar. Bu yazdıklarım her klüp için geçerlidir. Getirdiği adamın da kuyruğu (anlarsın ya)kalkıyor, Avrupa takımında işçiyken burada kral oluyor, ondan sonra da oynamıyor. Al sana verimden de kayıp. Git klübünde yap şovunu.
  • Ben mesleğim icabı her gün Atatürk havalimanına gidiyorum. Zaman zaman yeni topçu geldiği zaman taraftar gerçekten azıyor, polisin müdahalesini haklı buluyorum. Taraftar zaten bina içine alınmıyor, yasak. Daha öncede bir defasında taraftar iyice çığrından çıkınca polis bina dışında biber gazı kullanmıştı ! Ben bina içinde olmama rağmen az da olsa etkilenmiştim... Böyle durumlarda polis daha sert olmalı ve bunlara meydan vermemeli ! ! ! Yolcu karşılamaya gelen vatandaşında huzuru ve güvenliği önemlidir !!!
  • hava limanı polisi her zamanki gibi eline yüzüne bulaştırmış. eğer birşeyi yasaklıyacaksan herkese yasaklıyacaksın. ne fener ne gs ne bjk hiç birini almıycaksın o zaman içeri böyle durumlarda.
  • her zaman herşeyimiz arabesk
  • bu tıp rezıllıkler yasaklanmalı tam bır rezalet
  • Artik havalimanlarini show alani olarak kullanmaktan vazgecmek gerekir. Burada sorumluluk klup yoneticilerinde. Dunyanin hangi CAGDAS ulkesinde boyle bir kaotik uygulama var. Uluslararasi havaalanlari yol gecen hani degildir. En basitinden emniyet gucleri izinsiz toplanti ve gosteri sayilabilecek bu tur huzur bozucu eylemlere tedbir almaktan kacinmamalidir. Sayin Valilik de gerekeni yapmalidir.Saygilar
  • Yaklaşık 2 Ay Önce Q7 Geldiğinde Beşiktaş Taraftarını Yerle Bir Eden yorumcular Şimdi Neden Sessizsiniz Acaba :)
Niang İstanbul'a geldi havaalanında olay çıktı

Niang'ı bekleyen Fenerbahçeli taraftarlar ile polis arasında kısa süreli arbede yaşandı. Güvenlik güçleri taraftarları alanın dış kapısına aldı. Bir anda karışan havaalanında yolcular da şaşkınlık yaşadı.

Havalimanında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Niang, İstanbul'a geldiği için çok heyecanlandığını belirterek, Fenerbahçe'de oynayacağı için çok mutlu olduğunu söyledi.

Senegalli futbolcu, Fenerbahçe'nin kendisini transfer etmek için büyük çaba sarf ettiğini belirterek, “Transfer süreci uzun sürdü ama en sonunda buraya gelmekten dolayı çok mutluyum. Yeni kulübümde, Fenerbahçe'de başlamak için sabırsızlanıyorum. Amacım geçen sene Fransa'da yaptığımız gibi takım arkadaşlarımla birlikte şampiyonluğu Fenerbahçe'ye getirmek. Buradaki arkadaşlarımla konuştum, onlara Fenerbahçe'yi sordum ve harika şeyler duydum. O yüzden burada olmaktan dolayı mutluyum” diye konuştu.

İlk kez Fransa liginden ayrılarak başka bir ligde forma giyeceğini dile getiren Niang, “Bu bakımdan da çok heyecanlıyım” dedi.

Basın mensuplarına yaptığı açıklamaların ardından dışarı çıkan Niang'ı, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Geliş Terminalinde bekleyen çok sayıda taraftar, tezahüratlarla karşıladı.

Taraftarların sevgi gösterisinde bulunduğu Senegalli futbolcu, polis ve özel güvenlik ekiplerinin oluşturduğu koridordan geçerek, kapıda bekletilen bir arabayla havalimanından ayrıldı.
AHL'DE POLİS VE TARAFTARLAR BİRBİRİNE GİRDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 14 yıl önce
Para çok ama ilkellik diz boyu... Sadece FB için değil hepsi aynı... 3 gün sonra da Guiza gibi başlarına bela olur üzerine para verirler satmak için.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bir tane Senegalli futbolcu gelmiş. Ne zaman geleceğini futbol kulübü yöneticileri biliyor. Taraftar diye bir takım holiganlara haber veriyor ve AHL karışıyor. Olay budur. Ben terörist olsam fırsat bu fırsat derim. Vali, AHL İdari Amiri bu klüp başkanları ile konuşmalı; böyle ilkelliklerden vazgeçirmelidir. Güvenliği tehlikeye sokuyorlar. Bu yazdıklarım her klüp için geçerlidir. Getirdiği adamın da kuyruğu (anlarsın ya)kalkıyor, Avrupa takımında işçiyken burada kral oluyor, ondan sonra da oynamıyor. Al sana verimden de kayıp. Git klübünde yap şovunu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ben mesleğim icabı her gün Atatürk havalimanına gidiyorum. Zaman zaman yeni topçu geldiği zaman taraftar gerçekten azıyor, polisin müdahalesini haklı buluyorum. Taraftar zaten bina içine alınmıyor, yasak. Daha öncede bir defasında taraftar iyice çığrından çıkınca polis bina dışında biber gazı kullanmıştı ! Ben bina içinde olmama rağmen az da olsa etkilenmiştim... Böyle durumlarda polis daha sert olmalı ve bunlara meydan vermemeli ! ! ! Yolcu karşılamaya gelen vatandaşında huzuru ve güvenliği önemlidir !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hava limanı polisi her zamanki gibi eline yüzüne bulaştırmış. eğer birşeyi yasaklıyacaksan herkese yasaklıyacaksın. ne fener ne gs ne bjk hiç birini almıycaksın o zaman içeri böyle durumlarda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
her zaman herşeyimiz arabesk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu tıp rezıllıkler yasaklanmalı tam bır rezalet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Artik havalimanlarini show alani olarak kullanmaktan vazgecmek gerekir. Burada sorumluluk klup yoneticilerinde. Dunyanin hangi CAGDAS ulkesinde boyle bir kaotik uygulama var. Uluslararasi havaalanlari yol gecen hani degildir. En basitinden emniyet gucleri izinsiz toplanti ve gosteri sayilabilecek bu tur huzur bozucu eylemlere tedbir almaktan kacinmamalidir. Sayin Valilik de gerekeni yapmalidir.Saygilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yaklaşık 2 Ay Önce Q7 Geldiğinde Beşiktaş Taraftarını Yerle Bir Eden yorumcular Şimdi Neden Sessizsiniz Acaba :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000