08 Ocak 2013, Salı 12:17:01

AHL'DE 'KIŞ' MESAİSİ

Tüm yurdu etkisi altına alan kar yağışı dün sabahtan itibaren İstanbul'da da kendini fazlasıyla hissettirdi. Yoğun kar yağışı ve soğuk hava hava trafiğini de olumsuz etkilemeye devam ediyor...
  • Haberciler olmasa bu halkin hic birseyden haberi olmaz, olunca birsey degisiyormu !?!, ne kadar gicik olsamda habercilere yinede onlarsiz olmuyor TIPKI KARSI CİNS gibiler. :)
  • Kar da yağmasa haberciler ekmeğini nereden çıkaracak kimbilir. Haberler gece gündüz kar - kış diye saatlerce esir alır milleti şimdi..

Dün sabah başlayan ve geceden itibaren etkisini artıran kar yağışı hava trafiğini olumsuz etkilemeye devam ediyor. İstanbul ve birçok şehirde ağır kış koşulları nedeniyle birçok sefer iptal edildi. İptallerden en fazla nasibini alan ise Türk Hava Yolları oldu. THY toplamda 100'den fazla seferini iptal etti. İptallerin gidilecek olan meydandaki hava şartları nedeniyle yaşandığı ifade edildi.

Atatürk Havalimanı'nda da yoğun kar yağışı nedeniyle çalışmalar son sürat devam ediyor. Pistlerde kar temizleme çalışmalarının yanısıra buzlanmaya karşı da tedbirler alınmaya devam ediyor. Kalkış öncesinde anti-icing yapılan uçaklar uzun kuyruklar oluştururken, pistlerdeki çalışmalar ve anti-icing işlemleri nedeniyle uçuşlarda gecikmeler yaşanıyor.

Apron personelinin de oldukça zorlandığı göze çarparken, zaman zaman kar yağışının tipiye dönmesi hem uçaklar hem de  personel için son derece zor anlar yaşanmasına neden oluyor.

İşte Atatürk Havalimanı'nda kar manzaraları:

AHL'DE 'KIŞ' MESAİSİ

Yorumlar

NoMad ~ 11 yıl önce
Haberciler olmasa bu halkin hic birseyden haberi olmaz, olunca birsey degisiyormu !?!, ne kadar gicik olsamda habercilere yinede onlarsiz olmuyor TIPKI KARSI CİNS gibiler. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karlı Havalar ~ 11 yıl önce
Kar da yağmasa haberciler ekmeğini nereden çıkaracak kimbilir. Haberler gece gündüz kar - kış diye saatlerce esir alır milleti şimdi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000