09 Mayıs 2011, Pazartesi 08:53:55

AHL'DE EVLİLİK TEKLİFİ

Türk Hava Yolları (THY) çalışanı Zahur Cabarova, Atatürk Havalimanı'nda çalışan kız arkadaşına sürpriz bir evlenme teklifi yaptı. Danışma masasından ismini anons ettirdiği kız arkadaşının önünde diz çöken Cabarova, herkesin önünde evlenme teklif etti.
  • çok güzel bir duygu , allah tamamına erdirsin inşallah.
  • hiç yaratıcı değil
  • bu işi pegasus ayarlamiş olmasin :))) guzel reklam valla :))
  • Önemli olan evlilik teklifini havaalanında yaparak reklam pesşinde koşmak değil, kız arkadaşını alanda hamile bırakmaktır. Bir arkadaşım, ki havacılık camiasındandır, kız arkadaşını ofisinde hamile bırakarak, kızın hamileliği 3. aylıkken yalvarmalarına dayanamayarak evlenmek zorunda kalmıştı. Ama kendilerine yine de mutluluklar dilerim.
  • BİZE HERYER PEGASUS :)
Atatürk Havalimanı'nda çalışmakta olan kız arkadaşı Pınar Yavuz'a mesaisinin bitimine az bir süre kala, havalimanı içerisinde ki bulunan danışma masasından, danışmaya gelmesi yönünde anons yaptıran Cabarova'nın bir hayli heyecanlı olduğu görüldü. Anonsun ardından, danışmaya gelmek üzere yola çıkan Yavuz ise karşısında kendisini çiçeklerle bekleyen erkek arkadaşını görünce şaşkınlık yaşadı. Cabarova, kız arkadaşının önünde diz çökerek evlenme teklifi ederken, durumdan habersiz olan Pınar Yavuz ise, "Sen delisin, hiç böyle bir şey beklemiyordum. Şoktayım" diyerek teklifi kabul etti. Mutlu çift evlenme teklifinin ardından birbirlerine sarılarak bu mutlu anı doyasıya yaşadılar.

Zahur Cabarova, kız arkadaşına etmiş olduğu evlenme teklifi ile ilgili olarak bir hayli zorlandığını belirterek, "Böyle bir teklif bir anda aklıma geldi. Bugün de uygulamak istedim. Bugün izinliyim. Türk Hava Yolları'nda çalışmaktayım. Kız arkadaşımın da hiçbir beklemediği bir anda, bu sürprizi yapmak istedim. Tamamen tesadüf oldu. Ben Pınar'ı dışarı da gördüm. İkimizin de ortak olan bir arkadaşımız vasıtasıyla tanışmak istedim. Tesadüf ki Pınar arkadaşım ile aynı serviste işe gidip geliyormuş. Yavaş yavaş Pınar'la tanıştım. Aşkımın benim ruh ikizim olduğunu gördüm" dedi.

Pınar Yavuz ise teklif karşısında bir hayli heyecanlandığını ve halen şoktan çıkamadığını ifade ederek, "Yaklaşık 1 yıldır devam eden bir birlikteliğimiz var. Çok mutluyum, kelimelerle ifade edemiyorum" diye konuştu.

Mutlu çift daha sonra, arkadaşlarıyla birlikte bu mutlu günlerini ölümsüzleştirmek için bir hatıra fotoğrafı çektirdi. Mesai arkadaşları da çifti bu özel günlerinde yalnız bırakmazken, bir hayli duygusal anların yaşandığı da gözlerden kaçmadı. Evlilik teklifinin ardından el ele tutuşan çift, havalimanından ayrıldı.


AHL'DE EVLİLİK TEKLİFİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
çok güzel bir duygu , allah tamamına erdirsin inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hiç yaratıcı değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu işi pegasus ayarlamiş olmasin :))) guzel reklam valla :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Önemli olan evlilik teklifini havaalanında yaparak reklam pesşinde koşmak değil, kız arkadaşını alanda hamile bırakmaktır. Bir arkadaşım, ki havacılık camiasındandır, kız arkadaşını ofisinde hamile bırakarak, kızın hamileliği 3. aylıkken yalvarmalarına dayanamayarak evlenmek zorunda kalmıştı. Ama kendilerine yine de mutluluklar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BİZE HERYER PEGASUS :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000