10 Ocak 2014, Cuma 22:44:39

AHL'DE CAMI ÇERÇEVEYİ AŞAĞI İNDİRDİLER!

Bangkok’a gitmek için havalimanına gelen 4 yolcu uçağı kaçırınca havalimanını birbirine kattı. Gate kapısını kıran yolcular, hızını alamayarak yerdeki halılara bile zarar verdi.
  • Uçak kaçırmak değilde böyle bir terbiyesizliğin bedeli adaleti bu olmamalı sen o kapıya gelene kadar iki tane xray dan geçiriyorsun ama adamın kesici delici aletler dışında beyninde ne getirdiğini bilemiyorsunki işte bu yüzden güvenlik güçleri uçağa giriş kapısında da bulunmalı sonra adam bunu yapıyor okuyor haberlerde haa serbest bırakılmış tamam ozaman adam king o uçakta sana istediğini söyler ve yaptırır cezai işlem uygulanmalı bu böyle kalmamalı ve unutulmamalıdır ki böyle insanları sen serbest bırakırsan biz kabinde hele ki havadayken bu 4 insanı nasıl zaptedelim nasıl sakinleştirelimki en küçük bir olayda diğer yolcularında canını tehlikeye atmasınlar.gözardı etme bunları Türkiye!
  • Ey sevgili sivil havacılık otoriteleri bu millete uçağın otobüs olmadığını öğretecek Kamu Spotu dediğiniz reklamlardan yapın yaptırtın hemen arkasına da ekleyin kural dışılık hava kurum ve kuruluşlarınca hizmet reddi(kara liste) ve havalimanlarına giriş yasağı olarak sonuçlandırılabilir diye ekleyin bakın nasıl ip gibi hizaya geliyolar.
  • Bangkok yolcusu bu ortalığı yıkıp dökmesi normaldir, adam bilenmiş o kadar gidemeyince enerji patlaması oldu tabi :)))
  • 500lü kapı yok. 200lü de yok 400lü 300lü hiç yok. Ahlde kapı numarası yok. Harfler var. 3 harfliker filan. Bilmeden konuşmayalım.
  • haberi okuyunca bu ayılık sadece Türk tarafından yapılmıştır diye tahmin ettim. bir de bu danalar uçak bileti alıyor sizin gibiler otobüsle gitse yeridir. otobüs kafalı hödükler
  • 500 lü kapı varmı diyen 11 Ocak 2014 TK 354 Astana 18.40 kapı No 502 TK 370 Tashkent. 503 TK 1987 Londra. 504 Bir şey yazılıyorsa bi öğren
  • Serbest mi bırakılmışlar??? Bu şaka sanırım di mi? Maddi zarar var ortada..Bu işten bu kadar kolay sıyrılacak mı bu yolcular???
  • bu yolcularin birdsha hava limanina degil yanina bile yaklasmasi yasaklanmali agir ceza verilmeli yeter artik sadece kapilara xray koyarak guvenlik olmaz ic guvenliginde kuvvetli olmasi gerekir ve bir guvenlik ihlalinde emniyet gecikmeden olaya mudale etmeli bu olaylar bukadar olurken polis nerdeydi acaba
  • Chek-in yaptırıp gezersen hak vermezler zamanında kapıda olacaksın kardeşim bide camı indiriyor sonrada hadi gidin deniyor oldumu bu saatlerce bekletmeleri lazım
  • Bu kişiler herhalde bayii toplantısına gidiyorlardı.Yurt dışına çıkış tecrübesi olmayanlar kapıları yan yana sanıyorlar.Yanılmıyorsam 500 lü kapılar neredeyse Florya da. Uzak kapılar için yolcuları uçağın kalkmasından en az 1 saat önce sürekli anonslarla kapılara yönlendirmek faydalı olabilir.

Bangkok'a gitmek için havalimanına gelen 4 yolcu uçağı kaçırınca havalimanını birbirine kattı. Gate kapısını kıran yolcular, hızını alamayarak yerdeki halılara bile zarar verdi.

Türk Hava Yolları’nın (THY) tarifeli uçağıyla dün akşam Bangkok’a gitmek için Atatürk Havalimanı’na gelen Türk yolcular N.E., S.S., L.T., B.Ç., havalimanında oyalanınca uçaklarını kaçırdı.

Bangkok uçağının kalkış saatine dakikalar kala uçağın yolcu aldığı kapıya gelen 4 yolcu, olay çıkardı. Uçağa alınamayacaklarını söyleyen görevlilerle tartışan yolcular, kapalı olan gate kapısını ve camları kırarak kapı kapatmış olan Türk Hava Yolları uçağına binmek istedi.

Uçağın kapı kapattığını ve uçağa binmelerinin imkansız olduğunu söyleyen görevlilerle tartışan 4 yolcu, alımını tamamlayarak kapı kapatan uçağa girmek için kilitli olan ve sadece görevlilerin açabildiği elektronik kapıyı kırdı. Hızını alamayan yolcular gate de yerlere döşenen halılara bile zarar verdi. Olayların büyümesi üzerine görevliler olay yerine polis çağırdı.

Kısa süre içinde saldırgan yolcuları etkisiz hale getiren emniyet yetkilileri. Yolcuları gözaltına alarak karakola götürdü. İfadeleri alınan 4 yolcunun daha sonra serbest bırakıldığı öğrenildi.

BİR DE SARHOŞ YOLCU VAKASI

Atatürk Havalimanı’nda Belarus uyruklu Aliaksandr K., Mombasa’ya gitmek için kapısını aramaya başladı. Gideceği uçağın 210 numaralı körük kapısına gelince Türk Hava Yolları’nın Tanzanya Kilimanjaro seferini yapacak olan TK 571 sefer sayılı yolcu uçağının 17.45 ‘de uçağın boarding işlemlerinin tamamlandığını ve uçağın kapı kapattığını öğrendi.

Alkollü yolcu bunun üzerine kapıyı tekmelemeye ve yumruklamaya başladı. Kapıyı açmayı da başaran Aliaksandr K., uçaktaki görevliler tarafından durduruldu. Sarhoş yolcu yaka paça dışarı çıkartıldıktan sonra olay yerine polis çağrıldı. Olayın ardından yer işletmecisi firmasının şikayeti üzerine Belarus uyruklu sarhoş yolcu gözaltına alındı. Neden kapıyı kırdığını soran gazetecilere Alexander K., “Neden kaçırdığımı bilmiyorum biraz sarhoştum. Tatil için gidecektim” diye yanıt verdi.





AHL'DE CAMI ÇERÇEVEYİ AŞAĞI İNDİRDİLER!

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Uçak kaçırmak değilde böyle bir terbiyesizliğin bedeli adaleti bu olmamalı sen o kapıya gelene kadar iki tane xray dan geçiriyorsun ama adamın kesici delici aletler dışında beyninde ne getirdiğini bilemiyorsunki işte bu yüzden güvenlik güçleri uçağa giriş kapısında da bulunmalı sonra adam bunu yapıyor okuyor haberlerde haa serbest bırakılmış tamam ozaman adam king o uçakta sana istediğini söyler ve yaptırır cezai işlem uygulanmalı bu böyle kalmamalı ve unutulmamalıdır ki böyle insanları sen serbest bırakırsan biz kabinde hele ki havadayken bu 4 insanı nasıl zaptedelim nasıl sakinleştirelimki en küçük bir olayda diğer yolcularında canını tehlikeye atmasınlar.gözardı etme bunları Türkiye!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kara Liste ~ 10 yıl önce
Ey sevgili sivil havacılık otoriteleri bu millete uçağın otobüs olmadığını öğretecek Kamu Spotu dediğiniz reklamlardan yapın yaptırtın hemen arkasına da ekleyin kural dışılık hava kurum ve kuruluşlarınca hizmet reddi(kara liste) ve havalimanlarına giriş yasağı olarak sonuçlandırılabilir diye ekleyin bakın nasıl ip gibi hizaya geliyolar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
türk ~ 10 yıl önce
Bangkok yolcusu bu ortalığı yıkıp dökmesi normaldir, adam bilenmiş o kadar gidemeyince enerji patlaması oldu tabi :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Derviş ~ 10 yıl önce
Dervişin fikri neyse zikri odur, herkes sen değil bangok deyince aklı belden aşağı çalışsın, yazın Antalyada kışın Taylandda çalışan onlarca turizmci var.
zikir ~ 10 yıl önce
turizmci olsalardı havaalanında oyalanıp uçağı kaçırmazlardı, biraz akıl yürütün
Yasas ~ 10 yıl önce
500lü kapı yok. 200lü de yok 400lü 300lü hiç yok. Ahlde kapı numarası yok. Harfler var. 3 harfliker filan. Bilmeden konuşmayalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tahmin ~ 10 yıl önce
haberi okuyunca bu ayılık sadece Türk tarafından yapılmıştır diye tahmin ettim. bir de bu danalar uçak bileti alıyor sizin gibiler otobüsle gitse yeridir. otobüs kafalı hödükler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
500 lü kapı varmı diyen 11 Ocak 2014 TK 354 Astana 18.40 kapı No 502 TK 370 Tashkent. 503 TK 1987 Londra. 504 Bir şey yazılıyorsa bi öğren

Yanıtla

Kalan karakter 1000
serbest mi? ~ 10 yıl önce
Serbest mi bırakılmışlar??? Bu şaka sanırım di mi? Maddi zarar var ortada..Bu işten bu kadar kolay sıyrılacak mı bu yolcular???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
affedilmez suc ~ 10 yıl önce
bu yolcularin birdsha hava limanina degil yanina bile yaklasmasi yasaklanmali agir ceza verilmeli yeter artik sadece kapilara xray koyarak guvenlik olmaz ic guvenliginde kuvvetli olmasi gerekir ve bir guvenlik ihlalinde emniyet gecikmeden olaya mudale etmeli bu olaylar bukadar olurken polis nerdeydi acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Chek-in yaptırıp gezersen hak vermezler zamanında kapıda olacaksın kardeşim bide camı indiriyor sonrada hadi gidin deniyor oldumu bu saatlerce bekletmeleri lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu kişiler herhalde bayii toplantısına gidiyorlardı.Yurt dışına çıkış tecrübesi olmayanlar kapıları yan yana sanıyorlar.Yanılmıyorsam 500 lü kapılar neredeyse Florya da. Uzak kapılar için yolcuları uçağın kalkmasından en az 1 saat önce sürekli anonslarla kapılara yönlendirmek faydalı olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
500lü kapı mı? ~ 10 yıl önce
Madem bilmiyorsun bari yorum yazma kardeşim. 500lü kapı mı var da Floryada yazıyorsun? Bi kendine gl bir bilmiyor olabilirim de bari yorum yapmadan önce
evet var ~ 10 yıl önce
4 adet 500'lü kapı var, 224-225 no'lu körüklerin tarafından iniliyor. bilmiyorsak yorum yapmayalım.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000