22 Haziran 2013, Cumartesi 12:28:54

AHL'DE 500 BİN EURO'YA EL KONULDU

Almanya'dan gelen uçaktaki bir yolcunun yurda sokmak istediği 500 bin Euro'ya Atatürk Havalimanı'nda el konuldu.
  • adamlar büyük oynuyor...
  • Mal varligi, sahib oldugu hic bir sey yok simdide uzerinde bile malini goturemez hale geldi. Hersey devletin senin hicbirseyin yoktur......
  • Almanyada böyle Olay Basinizdan gecse Söyle Gelisebilirdi.9 Bin €'ya Kadar kisi Basi Serbest.Siz Beyan Etmeden 9 Bin € Üstü Miktar yakalanirsaniz,Para Ceza VERGiSiNE Tabi Tutulur ve idari islem ve CEZA ayrica Uygulanir.Örnek 50 BiN € getirirken ALMAN Gümrügünde Yakalnadiniz 9 BiN Serbest Miktar Sizde 41 Bin Fazladan var.% 18-20 CEZA Uygulandiginda Yaklasik 5000,00 € PARA Ceza'si islemlerden sonra Vergilendirilme Adinda Kesilir ve Ayrica idari islem yapilir Oradanda PARA Ceza'si Tahsil edilir.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Alman gümrük görevlilerinin, Türk Hava Yolları'na ait TK1722 sefer sayılı uçaktaki yolculardan birinde 500 bin Euro bulunduğu ve söz konusu şahsın geçmişte uyuşturucu madde kaçakçılığı suçu ile bağlantılı olduğunun Berlin Tegel Havalimanı'nda tespit edilmesine rağmen, herhangi bir gerekçe bulunamadığından paraya el konulamadığı ancak deklare edilmemesi nedeniyle idari para cezası kesildiği bilgisinin verildiği belirtildi.

Bu bilgilerin Atatürk Havalimanı'nda görevli adli kolluk birimlerine iletildiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Türk Havayolları'na ait TK1722 sefer sayılı uçak yolcu listesinde ismi tespit edilen iki şahıs polis pasaport giriş işlemlerine müteakip gelen yolcu salonu içerisinde sivil personelce uzaktan takibe alınmış, şahıslar 'Gümrüğe tabi eşyam yok' anlamına gelen yeşil hattı geçtikten sonra Türkiye'ye giriş yapmak üzereyken çıkış kapısında durdurularak beraberindeki 1 valiz ve sırt çantası X-ray cihazına sevk edilmiş, yapılan kontroller sonucunda valiz içerisinde bin adet 500 Euro banknotları halinde toplam beşyüzbin Euro tespit edilerek ilgili savcılığında talimatıyla söz konusu paraya el konularak adli emanete teslim edildi."

Açıklamada, soruşturmanın devam ettiği, söz konusu şahıslar hakkında Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında Kanun'un 3/2 maddesi uyarınca işlem yapıldığı, Mali Suçları Araştırma Kuruluna da bilgi verildiği bildirildi.

AHL'DE 500 BİN EURO'YA EL KONULDU

Yorumlar

:)) ~ 11 yıl önce
adamlar büyük oynuyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vergi veren insanlar ~ 11 yıl önce
Mal varligi, sahib oldugu hic bir sey yok simdide uzerinde bile malini goturemez hale geldi. Hersey devletin senin hicbirseyin yoktur......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetci 20 ~ 11 yıl önce
Almanyada böyle Olay Basinizdan gecse Söyle Gelisebilirdi.9 Bin €'ya Kadar kisi Basi Serbest.Siz Beyan Etmeden 9 Bin € Üstü Miktar yakalanirsaniz,Para Ceza VERGiSiNE Tabi Tutulur ve idari islem ve CEZA ayrica Uygulanir.Örnek 50 BiN € getirirken ALMAN Gümrügünde Yakalnadiniz 9 BiN Serbest Miktar Sizde 41 Bin Fazladan var.% 18-20 CEZA Uygulandiginda Yaklasik 5000,00 € PARA Ceza'si islemlerden sonra Vergilendirilme Adinda Kesilir ve Ayrica idari islem yapilir Oradanda PARA Ceza'si Tahsil edilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000