21 Mayıs 2013, Salı 16:04:08

AHL DOLDU TAŞTI

Atatürk Havalimanı bugün tarihinin en yoğun günlerinden birini yaşadı. Seferlerin aynı saatlerde olması nedeniyle biriken yolcular pasaport ve check-in bankolarında uzun kuyruklar oluşturdu.
  • Kuyrukların nedeni uçaktaki böcek olmasın? Veya motora giren kuş sürüsü? :))))
  • Sendika yönetimi yaptıklarınız bini aştı cekin gidin rezil oldunuz. Yetmedimi İSTİFAYA davet ediyoruz Seni Sendika yönetimi İSTİFA Sendika yönetimi İSTİFA Sendika yönetimi İSTİFA ÇALIŞANLAR
  • Pasaport polisimi destek vermis greve., ya yazik ya bu grevcilere, havalimani girisinde trafik yogunlugu, taksimde ki calismadan kaynakli yogunluk, bogaz koprusu girisi trafik yogunluguda grevden dimi? Artik bu komedi oldu bu grev. Mucadelenizi anliyorumda artik gercekleri gorun, olmadi bu grev, basarisizligi kabul edip hakkinizi almak icin baska bir yol deneyin.
  • Pasaportta yogunluk sebebi ile olusan kuyrugu bile sahiplenmeye calisan aciz sendika yandaslari... Sendikanizla, sizi sözüren palabiyikgiller ile pasaport yogunlugunun alakasi nedir?
  • Birader grev dedigin boyle yapar. Kuyruklar olur ucaklar yerde kalir(antalya ucagi). Turkiye tarihinde boyle buyuk grev gormedi. Buyuyoruz, bugun Atilay bey aksamki aciklamasinda soyledi, 4100 kisiye ulasmis sayimiz. Niye bunlari medya yazmiyor? Hafta sonu olmadan en az 6000 kabin ve kokpit uyesi grevde olacak. Birlikte hep birlikte
  • Maşallah yolcular neredeyse iyi ki kuyruk var, iyi ki bekliyoruz diyecekler. Görüşleri uyduran kimse bir dahaki sefere bu kadar abartmasın da komik durumuna düşmesin..
  • Okuman yk heralde ne yaziyor bida oku istersenn
  • Iste grev! Yolcularda anlasin neler cektigimizi. Grevi desteklemeyin siz daha

Tatil için Türkiye'ye gelen turist kafilelerinden dönüş yolculuğuna başlayanların oluşturduğu yoğunluk Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde adeta izdihama neden oldu. Özellikle yurt dışına çıkış işlemlerinin yapıldığı pasaport bankolarındaki kuyruk bugüne kadar görülmedi. Yolcu kuyruğu pasaport bankolarından metrelerce uzaklıktaki THY bilet satış bankolarına kadar uzarken Yolcular pasaport kuyruklarında dakikalarca kendilerine sıra gelmesi için beklemek zorunda kaldı.

Umre’ye gitmek için Atatürk Havalimanı’na gelen Hatice Yılmaz, “Fazla beklemedik aslında o yola gittiğimiz için hiç gözümüze gelmiyor” dedi. Kendisi için kuyrukta beklemenin sorun teşkil etmediğini söyleyen Fatma Yıldız da, “Benim için de sorun teşkil etmiyor kuyrukta beklemek. Daha önce hiç böyle kuyruk görmedik. Hatta görünce biraz şaşırdık. Beklemek problem değil” dedi.

Pasaport bankolarında oluşan sıranın uzaması nedeniyle ek önlemler alan ve personelini artıran yetkililer sıranın kısa sürede erimesini sağlayarak yolcuların mağdur olmasını ve uçaklarını kaçırmasını önledi.

AHL DOLDU TAŞTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

dede ~ 11 yıl önce
Kuyrukların nedeni uçaktaki böcek olmasın? Veya motora giren kuş sürüsü? :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DeLegeLer ~ 11 yıl önce
Sendika yönetimi yaptıklarınız bini aştı cekin gidin rezil oldunuz. Yetmedimi İSTİFAYA davet ediyoruz Seni Sendika yönetimi İSTİFA Sendika yönetimi İSTİFA Sendika yönetimi İSTİFA ÇALIŞANLAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Grev mi? Komik ~ 11 yıl önce
Pasaport polisimi destek vermis greve., ya yazik ya bu grevcilere, havalimani girisinde trafik yogunlugu, taksimde ki calismadan kaynakli yogunluk, bogaz koprusu girisi trafik yogunluguda grevden dimi? Artik bu komedi oldu bu grev. Mucadelenizi anliyorumda artik gercekleri gorun, olmadi bu grev, basarisizligi kabul edip hakkinizi almak icin baska bir yol deneyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dogrucu Davut ~ 11 yıl önce
Pasaportta yogunluk sebebi ile olusan kuyrugu bile sahiplenmeye calisan aciz sendika yandaslari... Sendikanizla, sizi sözüren palabiyikgiller ile pasaport yogunlugunun alakasi nedir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
grevci ~ 11 yıl önce
Birader grev dedigin boyle yapar. Kuyruklar olur ucaklar yerde kalir(antalya ucagi). Turkiye tarihinde boyle buyuk grev gormedi. Buyuyoruz, bugun Atilay bey aksamki aciklamasinda soyledi, 4100 kisiye ulasmis sayimiz. Niye bunlari medya yazmiyor? Hafta sonu olmadan en az 6000 kabin ve kokpit uyesi grevde olacak. Birlikte hep birlikte

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komik ~ 11 yıl önce
seni komik olarak mi tuttular gidikla da gulelim
Ne İçtin ~ 11 yıl önce
Söyle de Nobel Tıp Ödülünü kazan :)
elif ~ 11 yıl önce
Maşallah yolcular neredeyse iyi ki kuyruk var, iyi ki bekliyoruz diyecekler. Görüşleri uyduran kimse bir dahaki sefere bu kadar abartmasın da komik durumuna düşmesin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aa ~ 11 yıl önce
Okuman yk heralde ne yaziyor bida oku istersenn

Yanıtla

Kalan karakter 1000
grev ~ 11 yıl önce
Iste grev! Yolcularda anlasin neler cektigimizi. Grevi desteklemeyin siz daha

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000